Ihmissuhteet

Makuuhuonesilmät – näin teet hänet hulluksi himosta pelkällä katseellasi

Silmäpeli voi olla sanoja tehokkaampi keino herättää toisen kiinnostus. Katseilla pelaaminen nostaa myös seksin uudelle tasolle. Lue, miten käytät silmiäsi viettelevästi.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Katseella ja silmäpelillä voi viestiä ihastukselleen ja rakkaalleen kiinnostuksesta ja viettelystä.

Silmäpeli voi olla sanoja tehokkaampi keino herättää toisen kiinnostus. Katseilla pelaaminen nostaa myös seksin uudelle tasolle. Lue, miten käytät silmiäsi viettelevästi.

Viettelevälä katseella, eli makuuhuonesilmillä voi viestittää ihastusta, vietellä ja jopa harrastaa seksiä. Väärin ajoitettu katse tai teennäinen silmänisku sen sijaan voivat lässäyttää jännitteen.

Listasimme vinkit, joiden avulla viestität kiinnostusta ja kiihkeitä tunteita tyylikkäästi.

1. Silmäile, mutta älä tuijota

Intensiivinen katsekontakti on eri asia kuin tuijottaminen. Herkeämätön tapittaminen voi tuntua epämiellyttävältä, jos katseesi kohde ei tunne sinua.

Vaikka toinen olisi kuinka ihana, hillitse itsesi. Luo pitkiä silmäyksiä, mutta älä tuijota maanisesti minuuttikaupalla.

Keskustele: Miesten pitkä tuijotus tuntuu hyökkäävältä ja ärsyttää

2. Katso silti hieman tavallista pidempään

Haastavinta silmäpelissä on juuri sopivan pitkän katseen löytäminen. Katsomista ei kannata vältellä, sillä tällöin toinen ei huomaa kiinnostustasi, eikä flirttailu etene.

Makuuhuonesilmät: näin flirttailet katseellasi
Katse on mahtava flirttailun väline! Uskalla katsoa häntä pari sekuntia pidempään, kuin normaalisti.

Hyvä nyrkkisääntö on katsoa toista pari sekuntia pidempään kuin katsoisit ohikulkijaa, josta et ole kiinnostunut.

Keskustele: Miten tulkitset miehen tällaiset katseet?

3. Älä käännä päätäsi, kun hän vastaa katseeseesi

Kun haluat herättää toisen kiinnostuksen, hae tietoisesti katsekontaktia ja uskalla säilyttää se hetken. Jos käännät pääsi heti, kun toinen huomaa katseesi, voit vaikuttaa kyttääjältä, joka pälyilee salaa toisen paidassa olevaa tahraa.

Pään kääntäminen voi myös käynnistää ihastuksesi mielessä ajatusketjun ”luulin, että hän katsoi minua, mutta taisin kuvitella liikaa vetovoimastani, antaa olla”.

Älä ahdistu, vaikka katsekontakti nostaisi punan poskillesi. Rohkeuden ja ujouden yhdistelmä on monen mielestä todella vetoavaa.

Lue myös: Onko toinen oikeasti kiinnostunut? Näistä merkeistä sen tietää

4. Vahvista silmäpeliä eleillä

Viestitä myös kehonkielelläsi, että olet kiinnostunut. Älä vedä käsiä suppuun rinnan päälle, sillä tämä on torjuva ele. Seiso ryhdikkäästi ja käännä vartalosi ihastustasi kohti.

Älä unohda hymyä. Sinun ei tarvitse virnistellä, sillä pieni hymy on salaperäisempi ja kiinnostavampi.

Lue myös: Tällainen kehonkieli paljastaa, että hän on kiinnostunut sinusta

5. Unohda silmäniskut ja kulmakarvoilla kikkailu

Silmän iskeminen ja kulmakarvojen merkitsevä kohottelu on helposti mautonta. Eleet pitää ajoittaa oikein, eikä niitä kannata käyttää liikaa.

Nikkaukset eli silmäniskut toimivat yleensä vasta, kun tunnet toista hieman. Jos olet vähääkään epävarma, älä iske silmää.

Keskustele: Mieheni tuijottamalla tuijottaa muita naisia, mitä mieltä olet?

6. Vilkaise sivusilmällä tai katso alaviistosta

Jos suora katsekontakti pelottaa, katso ihastustasi alaviistosta tai vilkaise häntä sivusta, kun seisotte lähekkäin. Säilytä kontakti pari sekuntia, jotta et vaikuta salakyttääjältä. Vaikutelma on hienovarainen ja salaperäinen.

Keskustele: Miten silmäpelistä eteenpäin?

Lähteet: Glamour, Health, Love Panky, Rebel Circus, Wikihow

X