Ihmissuhteet

Makuuhuonesilmät – näin teet hänet hulluksi himosta pelkällä katseellasi

Silmäpeli voi olla sanoja tehokkaampi keino herättää toisen kiinnostus. Katseilla pelaaminen nostaa myös seksin uudelle tasolle. Lue, miten käytät silmiäsi viettelevästi.
13.7.2018 Teksti: Janica Brander Kuvat: iStock

Viettelevälä katseella, eli makuuhuonesilmillä voi viestittää ihastusta, vietellä ja jopa harrastaa seksiä. Väärin ajoitettu katse tai teennäinen silmänisku sen sijaan voivat lässäyttää jännitteen.

Listasimme vinkit, joiden avulla viestität kiinnostusta ja kiihkeitä tunteita tyylikkäästi.

1. Silmäile, mutta älä tuijota

Intensiivinen katsekontakti on eri asia kuin tuijottaminen. Herkeämätön tapittaminen voi tuntua epämiellyttävältä, jos katseesi kohde ei tunne sinua.

Vaikka toinen olisi kuinka ihana, hillitse itsesi. Luo pitkiä silmäyksiä, mutta älä tuijota maanisesti minuuttikaupalla.

Keskustele: Miesten pitkä tuijotus tuntuu hyökkäävältä ja ärsyttää

2. Katso silti hieman tavallista pidempään

Haastavinta silmäpelissä on juuri sopivan pitkän katseen löytäminen. Katsomista ei kannata vältellä, sillä tällöin toinen ei huomaa kiinnostustasi, eikä flirttailu etene.

Makuuhuonesilmät: näin flirttailet katseellasi

Katse on mahtava flirttailun väline! Uskalla katsoa häntä pari sekuntia pidempään, kuin normaalisti.

Hyvä nyrkkisääntö on katsoa toista pari sekuntia pidempään kuin katsoisit ohikulkijaa, josta et ole kiinnostunut.

Keskustele: Miten tulkitset miehen tällaiset katseet?

3. Älä käännä päätäsi, kun hän vastaa katseeseesi

Kun haluat herättää toisen kiinnostuksen, hae tietoisesti katsekontaktia ja uskalla säilyttää se hetken. Jos käännät pääsi heti, kun toinen huomaa katseesi, voit vaikuttaa kyttääjältä, joka pälyilee salaa toisen paidassa olevaa tahraa.

Pään kääntäminen voi myös käynnistää ihastuksesi mielessä ajatusketjun ”luulin, että hän katsoi minua, mutta taisin kuvitella liikaa vetovoimastani, antaa olla”.

Älä ahdistu, vaikka katsekontakti nostaisi punan poskillesi. Rohkeuden ja ujouden yhdistelmä on monen mielestä todella vetoavaa.

Lue myös: Onko toinen oikeasti kiinnostunut? Näistä merkeistä sen tietää

4. Vahvista silmäpeliä eleillä

Viestitä myös kehonkielelläsi, että olet kiinnostunut. Älä vedä käsiä suppuun rinnan päälle, sillä tämä on torjuva ele. Seiso ryhdikkäästi ja käännä vartalosi ihastustasi kohti.

Älä unohda hymyä. Sinun ei tarvitse virnistellä, sillä pieni hymy on salaperäisempi ja kiinnostavampi.

Lue myös: Tällainen kehonkieli paljastaa, että hän on kiinnostunut sinusta

5. Unohda silmäniskut ja kulmakarvoilla kikkailu

Silmän iskeminen ja kulmakarvojen merkitsevä kohottelu on helposti mautonta. Eleet pitää ajoittaa oikein, eikä niitä kannata käyttää liikaa.

Nikkaukset eli silmäniskut toimivat yleensä vasta, kun tunnet toista hieman. Jos olet vähääkään epävarma, älä iske silmää.

Keskustele: Mieheni tuijottamalla tuijottaa muita naisia, mitä mieltä olet?

6. Vilkaise sivusilmällä tai katso alaviistosta

Jos suora katsekontakti pelottaa, katso ihastustasi alaviistosta tai vilkaise häntä sivusta, kun seisotte lähekkäin. Säilytä kontakti pari sekuntia, jotta et vaikuta salakyttääjältä. Vaikutelma on hienovarainen ja salaperäinen.

Keskustele: Miten silmäpelistä eteenpäin?

Käytä katsettasi näin, kun olette päässeet kontaktiin:

  • Katsele toista, vaikka tekisit samaan aikaan jotain muuta. Tämä osoittaa, että olet kiinnostunut hänestä töistäsi huolimatta.
  • Katso häntä silmiin, kun keskustelette. Nyökyttele ja hymyile. Älä vilkuile sivulle, sillä se viestittää, että muut asiat kiinnostavat enemmän.
  • Älä kiirehdi suudelmaan, vaan katso toista ensin silmiin. Voit pitää suudelmien välillä taukoja ja vilkaista häntä kiusoittelevasti.
  • Tee vihjailevista katseista esileikki. Katso häntä, kun olette julkisessa tilassa. Viestitä silmilläsi, että näytät hyvältä, mutta mieluiten repisin vaatteet yltäsi.
  • Seksi on intensiivisempää, kun uskallat katsoa kumppaniasi silmiin. Kiihotuksenne voimistuu, kun katselette toistenne reaktioita, mutta pidättelette hekuman huippua.
  • Katseella voi myös dominoida, vaikka seksiin ei liittyisi varsinaisia sm-elementtejä. Katso kumppaniasi äläkä anna hänen kääntää päätään, kun kiihotat häntä. Pyydä häntä katsomaan sinua silmiin, kun hän antaa suuseksiä.Lähteet: Glamour, Health, Love Panky, Rebel Circus, Wikihow

Lähteet: Glamour, Health, Love Panky, Rebel Circus, Wikihow