Julkkikset

Saara Kotkaniemen vauva on syntynyt! Katso ihana kuvapari raskaus- ja vauva-ajasta

Saara Kotkaniemi ja Nicola Perot ovat saaneet ensimmäisen yhteisen lapsensa. ”Elämä on parasta just nyt”, Saara kirjoittaa somessa.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Saara Kotkaniemi helmikuussa 2023 Pohjoisen tähti -sarjan pressitilaisuudessa.

Saara Kotkaniemi ja Nicola Perot ovat saaneet ensimmäisen yhteisen lapsensa. "Elämä on parasta just nyt", Saara kirjoittaa somessa.

Näyttelijä Saara Kotkaniemen vauva on syntynyt! Vauvan isä on Saaran puoliso, sveitsiläis-italialainen näyttelijä Nicola Perot, 32.

Saara, 36, kertoi ilouutisen Instagramissa jakamalla ihanan kuvaparin ”raskaus vs. äitiys”. Seesteisessä raskauskuvassa Saara katsoo hellästi pyöreää vatsaansa. Toiseen kuvaan puolestaan on taltioitu herkkä imetyshetki pienen nyytin kanssa. Vastasyntyneen vauvan äidin hiukset ovat sekaisin ja asunaan hänellä on kylpytakki, mihin moni vauva-aikaa joskus elänyt voi samaistua.

Kuvia voi selata painamalla nuolta yllä olevan kuvan reunasta.

”Ihanin uusi henkilö saapui maailmaan varhain eilen aamulla 15.4. ja illalla päästiin jo kotiin. Elämä on parasta just nyt”, Saara kirjoittaa Instagramissa.

Saara Kotkaniemi oli onnellinen saadessaan kokea vielä raskauden

Saara kertoi helmikuussa järjestetyssä Pohjoisen tähti -sarjan lehdistötilaisuudessa olevansa kiitollinen siitä, että sai vielä kokea raskauden 36 vuoden iässä.

– En malttaisi oikein enää odottaa ja nähdä, millainen tyyppi sieltä oikein tulee, Saara sanoi Annan haastattelussa.

Saara ja Nicola tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa työn merkeissä vuonna 2019.

– Kävi niin hauskasti, että kun eron jälkeen törmäsimme uudelleen, tulikin sellainen erityinen fiilis.

Saara erosi näyttelijä-muusikko Olavi Uusivirrasta pari vuotta sitten. Heillä on yhteinen tytär, joka on nyt tuore isosisko.

Saara kertoi maalikuussa Seura-lehden haastattelussa 9-vuotiaan esikoisen olevan aivan innoissaan tulevasta roolistaan.

– Hän ei ole elämässään mitään muuta niin paljon toivonut kuin lemmikkiä ja pikkusisarusta. Joskus menin lupaamaan, että joku päivä saat vielä jommankumman. En ajatellut ottaa lemmikkiä, joten on kiva, ettei tarvinnut sanojaan syödä, Saara Kotkaniemi nauroi.

X