Pähkinäiset suklaapallot
Tummasta suklaasta tehdyt pähkinäiset superpallot saavat tässä reseptissä mausteekseen appelsiinimehua. Ne maistuvat nautinnolliselta mantelimaidon kera.
Ainekset
Pähkinäiset suklaapallot
- 1 dl paahdettuja auringonkukansiemeniä
- 1 1/2 dl pistaasipähkinänsydämiä
- 1 1/2 dl kuorimattomia manteleita
- 1/2 dl kuivattuja karpaloita
- 2 rkl intiaanisokeria
- 100 g tummaa suklaata
- tilkka omena- tai appelsiinimehua
Valmistusohje
Pähkinäiset suklaapallot tehdään helposti näin:
1. Sulata paloiteltu suklaa mikrossa tai hyvin miedolla lämmöllä liedellä.
2. Mittaa pähkinät, karpalot ja sokeri tehosekoittimeen. Anna koneen käydä hetki. Lisää sula suklaa ja tilkka mehua.
3. Sekoita tasaiseksi. Pyörittele massa palleroiksi ja kääntele ne pähkinärouheessa. Tarjoa pähinäiset suklaapallot pienenä makeana herkkuna vaikkapa jouluaterian jälkeen tai pakkaa ne kauniiseen rasiaan ja anna lahjaksi.
Katso myös nämä herkkureseptit:
Kotiliesi.fi: Karpalo-riisisuklaa
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous