Ideoita evääksi töihin! 15 reseptiä, joiden avulla lounaseväiden tekeminen käy helposti
Tuottavatko lounaseväät päänvaivaa? Ei hätää, listasimme 12 helppoa reseptiä, joilla eväät töihin valmistuvat vaivatta.
Tuottavatko lounaseväät päänvaivaa? Ei hätää, listasimme 12 helppoa reseptiä, joilla eväät töihin valmistuvat vaivatta.
Tuottavatko lounaseväät päänvaivaa? Ei hätää, listasimme 12 helppoa reseptiä, joilla eväät töihin valmistuvat vaivatta.
”Mitähän sitä ottaisi evääksi töihin? Leipää, valmiskeittoa vai eilistä makaronilaatikkoa?”
Kuulostaako tutulta? Jos kamppailet ideoiden kanssa, listasimme alle 15 eväsreseptiä, jotka taipuvat vaivatta mukaan työpaikalle.
Edullinen, aikaa ja vaivaa säästävä lounaseväs? Kyllä kiitos! Voileipä on oiva valinta silloin, kun ruuan valmistamiselle ei oikein olisi aikaa, mutta evästä olisi kuitenkin tehtävä.
Inspiroidu muun muassa näistä kolmesta voileipäreseptistä.
Salaatti soveltuu mainiosti evääksi töihin, sillä salaattia ei tarvitse erikseen lämmittää. Ruokaisa salaatti poistaa nälkää ja antaa puhtia loppupäivään. Ota mallia alla olevista resepteistä.
Jos mielesi halajaa jotain lämmintä, mutta silti kevyttä ruokaa, keitto on silloin oikea lounasvalinta evääksi töihin. Salaatin tavoin keitto kulkee helposti töihin eväsrasiassa. Lämmitä vain mikrossa ja nauti!
Eikö ruuanlaitto ole sinun juttusi? Suosi silloin erilaisia pasta -ja riisiruokia, sillä hyvän säilyvyyden vuoksi niitä voi valmistaa kerralla myös suurempia määriä. Näin sinun ei tarvitse miettiä evästä ainakaan parina työpäivänä.
Lisää puhtia iltapäivään? Nämä välipalat säilyvät laukussa, ja täten ovat täydellisiä evääksi töihin.
Digipalvelut (09) 156 6227
Avoinna ma–pe 8–19
Painettu lehti. (09) 156 665
Avoinna ma–pe 8–19
Sähköposti (digi)digi@otavamedia.fi
Sähköpostiasiakaspalvelu@otavamedia.fi
Otavamedian vaihde(09) 156 61
Uudenmaankatu 10
00015 OTAVAMEDIA
Tietoa evästeiden käytöstäKäyttäytymiseen perustuva mainontaTietoa verkkopalvelun käytöstäEvästeasetukset
Vastaava päätoimittaja:
Saija Hakoniemi
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@otava.fi
Toimitus
Kommentit
Mun mielestä taas on hyvä, että ideat on kasvispainotteisia! Niinhän se oli ennenvanhaankin, lihaa ei todellakaan syöty joka aterialla tai päivittäin. Tulee halvemmaksikin, kun ei tarvitse maksaa lihasta, terveydestä puhumattakaan.
Kommentit
Riisi EI ole pitkään säilyvää, ja siihen kehittyy varsin nopeasti ruokamyrkytyksen aiheuttavia pöpöjä.
Esimerkiksi uunijuurekset (suolapedillä tai muuten tehdyt), joita voi syödä hyvin myös kylmänä, vaikkapa pähkinä-juusto-babypinaattilisällä, ja joita voi tehdä kerralla isomman määrän niitäkin, ja jatkojalostaa vaikkapa keitoksi, säilyvät varmasti riisiä paremmin. Lisäksi niissä on vitamiineja ja kivennäisiä, toisin kuin riisissä.
Muita ideoita: jauhelihakastike ja perunamuusi, janssoninkiusaus, lihakastike riisillä tai perunoilla, lihapullat ja muusi, lohta ja kermaperunoita, jauhelihaperunavuoka.
Rehuja jokainen voi laittaa lautaselle oman mielen mukaan. Harmittaa kun nykyään kaikki reseptit joita ehdotetaan ovat aina lähestulkoon kasvisruokia. Missä kunnon kotiruoat? Ei niitä tarvitse syödä syvät lautaset kukkuroillaan. Kasviksia ja hedelmiä voi syödä välipaloina, aamupalalla tai kotiruoan kanssa ihan hyvin ilman, että niistä koostuu kaikkien ruokien pääainesosa.
Mun mielestä taas on hyvä, että ideat on kasvispainotteisia! Niinhän se oli ennenvanhaankin, lihaa ei todellakaan syöty joka aterialla tai päivittäin. Tulee halvemmaksikin, kun ei tarvitse maksaa lihasta, terveydestä puhumattakaan.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous