Glitz & Glam

Vuoden 2019 parhaimmat - vuoden parhaimmat kosmetiikkalöydöt

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Postauksessa mukana saatuja tuotteita

Näin olemme päässeet vuoden viimeiseen päivään, joka päättää tämän vuosikymmenen. Uusi vuosikymmen on vain tuntien päässä. Vuoden vaihtuminen edustaa minulle uutta alkua ja edellisen vuoden asioita mielellään kertaa. Vuodesta 2013 lähtien olen julkaissut vuoden viimeisenä päivänä menneen vuoden parhaimmat kosmetiikkalöydöt. Listauksessani ovat aina ko. vuotena löydetyt helmet. Siksi listaukseni on vuodesta toiseen freesi, eikä siellä keiku kestosuosikkini.

TÄSSÄ OVAT VUODEN 2019 PARHAIMMAT


KASVOJEN IHONHOITO

Paras puhdistusöljy
WHAMISA ORGANIC FLOWERS CLEANSING OIL

Joka vuosi löydän jonkun todella hyvän puhdistusöljyn. Tänä vuonna ehdottomasti paras puhdistusöljy on ollut korealaisen luonnonkosmetiikkamerkin. Whamisan puhdistusöljy irrottaa tiukkaakin tiukemman maskaran ja meikkivoiteen, mutta siitä huolimatta puhdistaa ihanan lempeästi. Usein luonnonkosmetiikan öljypuhdistajat jättävät ihosta rasvaisen, joka tulee puhdistaa toisella puhdistusaineella. Whamisa on vesiliukoinen ja tehokas.

*Voit tilata Whamisan puhdistusöljyn esimerkiksi täältä.

Jos kiinnostuit lisää, lue postaukseni tuotteesta!

Paras puhdistusgeeli
PAULA’S CHOICE CALM REDNESS RELIEF CLEANSER

Jos sinulla on herkkä ja herkästi punoittava iho, niin tämä Paula’s Choicen geelipuhdistaja on kokeilemisen arvoinen. Todella mieto, mutta silti kevyen meikin puhdistava tai kaksoispuhdistuksessa ihon puhtauden viimeistelevä puhdistusgeeli. Vaikka puhdistusgeeli on suunnattu normaalille, rasvoittuvalle ja sekaiholle, se ei kuivata ihoa. Juuri tämän ominaisuutensa vuoksi Skincityn kosmetologi tuotteen minulle valikoi.

*Paula’s Choicen puhdistusgeelin voit tilata esimerkiksi täältä.

Tämä puhdistusgeeli oli myös 5 parasta -listauksellani!

Paras misellivesi
NUXE MICELLAR CLEANSING WATER

Ihastuttavalta tuoksuva Nuxen misellivedessä on käytetty ruusuvettä ja se on 97,4% luonnollista alkuperää. Todella runsaasti ihoa kosteuttava misellivesi puhdistaa kevyen meikin tai viimeiset meikinrippeet. Ei kirvele silmiä, mutta kosteuttaa mukavasti kuivaa silmänympärysihoa. Nuxen misellivesi valmistelee ihoa muille ihonhoitotuotteille. Tämä tuote on oiva laiskallekin ihonhoitajalle, sillä tuote puhdistaa sekä kosteuttaa hoitoveden tavoin.

Lue Glamlinista ja Nuxen misellivedestä aikaisemmasta postauksestani!

Paras kuoriva kasvonaamio
THE ORDINARY AHA 30% + BHA 2% PEELING SOLUTION

Hurjalta näyttävä, mutta tehokas happokuorinta on ehdottomasti tämä The Ordinaryn AHA- ja BHA-hapoilla kuoriva neste. Vereltä näyttävä kuorintaneste levitetään puhtaille kasvoille ja annetaan vaikuttaa max. 10 minuuttia. Toisille riittää minuutti, toisille sopii pidempi vaikutusaika.

AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution sopii erinomaisesti aikuiselle iholle, mutta myös rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle. Aikuiselle iholle äärimmäisen hyvä tasoittamaan ja kirkastamaan, sillä kosteuttavat tuotteet pääsevät paremmin tekemään tehtävänsä ja iho näyttää nuorekkaammalta. Epäpuhdas iho saa tehokkaan kuorinnan ja puhdistuksen.

*Edullisen ja tehokkaan kasvokuorinnan voit tilata esimerkiksi täältä.

Lue lisää tästä punaisesta kuorinnasta aikaisemmasta postauksestani!

 

Paras kosteussuihke kasvoille
UNNA NORDIC HAVU BALANCING TONER

Kotimainen luonnonkosmetiikkamerkki Unna hurmasi minut tänä vuonna. Tämä Unnan kosteuttava kasvosuihke sopii erinomaisesti kosteuttamaan ja tasapainottamaan rasvoittuvaa ihoa. Unna Nordic on mielenkiintoinen luonnonkosmetiikkamerkki Suomesta, sillä se on hoitolamerkki, jota ammattilaiset käyttävät. Kotimainen Unna hyödyntää korealaisen ihonhoidon menetelmiä, joka näkyy sen tuotevalikoimassa.

Hoitoveden pohja-aineena toimii koivunmahla. Eteeriset öljyt täyteläistävät hoitonestettä. Kasvovedessä on käytetty myös katajavettä, joka tasapainottaa rasvoittuvaa ihoa ja estää tulehduksia.

Lue täältä lisää Unnan virkistävästä ja tasapainottavasta kosteussuihkeesta!

Paras hoitoneste
WHAMISA ORGANIC FLOWER DEEP RICH TONER

Jos kaipaat täyteläisempää kosteutusta, suosittelen korealaisen luonnonkosmetiikan hoitonestettä Whamisalta. Hassusti tuote on nimetty ”toneriksi”, vaikka en millään ilveellä keksi, miksi tätä kutsutaan sillä termillä. Toner on usein oikein vesimäinen, mutta Whamisan Deep Rich Toner on enemmän!

Syväkosteuttava hoitoneste antaa pitkäkestoisen kosteuden kuivalle, pintakuivalle sekä kosteusköyhälle iholle. Täyteläinen neste imeytyy iholle tehokkaasti ja jättää ihastuttavan tunteen. Tällä hoitonesteellä pärjää Suomen talviolosuhteissa, kun kaikki kosteus meinaa haihtua kuivassa huoneilmassa ja paukkupakkasissa. Ehdottomasti yksi parhaimpia mitä olen koskaan käyttänyt. Iso pullo riittää pitkäksi aikaa.

*Voit tilata tämän paljon ylistyksiä saaneen hoitonesteen esimerkiksi täältä.

Lue postauksestani Whamisan syväkosteuttavasta hoitonesteestä.

Paras tehokosteuttaja
HOLIKA HOLIKA ONE SOLUTION MOISTURIZING

Jos kosteutta haluaa buustata seerumilla tai lisätä hoitovoiteensa kosteuttavuutta, niin tämä korealainen Holika Holikan kosteusbuusteri kannattaa tsekata. Kannattaa myös kokeilla pari tippaa meikkivoiteensa sekaan, niin saa kosteuttavamman meikkivoiteen.

Seerumimainen tehokosteuttaja syväkosteuttaa kuivaa, pintakuivaa ja kosteusköyhää ihoa. Kosteus täytelöittää ihoa ja saa sen näyttämään sekä tuntumaan kimmoisammalta. Viilentävän ja raikkaan tunteen antava seerumi sisältää mm. glyserolia, xylitolia, hydrolisoitua kollageenia ja betaiinia. Tuote sisältää myös runsaasti merimineraaleja ja spiruliinaa.

*Täältä voit tilata Holika Holikan tehokosteuttajan.

Lue syvällisempi esittelyni tästä kosteusbuusterista!

Paras kasvovoide
UNNA NORDIC SUVI REFRESHING CREAM

Unna Nordicin raikas kosteusvoide sopii erinomaisesti aikuisen rasvoittuvalle ja sekaiholle. Myös nuorien kannattaa kokeilla, sillä kasvovoide sisältää katajavettä, joka auttaa tasapainottamaan ihon rasvoittumista. Siksi ideaali monille päiväkäytössä, mutta rasvoittuvalle iholle myös yövoiteeksi. Virkistävä kasvovoide sisältää veden sijaan koivunmahlaa, kuten Unnan Havu -hoitovesikin.

Unnan Suvi Refreshing Creamia kannattaa kokeilla saunan jälkeen, kun ihoa kuumottaa ja se punoittaa. Tulee todella raikas olo ja iho rauhoittuu nopeammin.

Täältä voit lukea lisää tästä raikkaantuoksuisesta kasvovoiteesta!

Paras kasvoöljy
BALMYOU PURE ARABICA COFFEE OIL

Kuka rakastaa kahvia? Minä ainakin! Rakastuin viime talvena Balmyoun yhden raaka-aineen kasvoöljyyn. Luit aivan oikein, yhden raaka-aineen kasvoöljy.

Balmyoun kahviöljyssä on runsaasti linoli- ja öljyhappoja. Kahvi vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja kofeiinilla on piristävä vaikutus. Kosmetiikassa käytetään paljonkin kofeiinia vilkastuttamaan ihon pintaverenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Erityisesti silmänympärystuotteissa. Balmyoun kahviöljy soveltuu koko kasvoille, jopa silmänympärysiholle. Sitä kannattaakin kokeilla myös silmänympärysiholle – toimii hyvin!

*Kahviöljyn voit tilata täältä.

Lue lisää kahviöljyn hyvistä puolista vanhasta postauksestani!

Paras yönaamio
PAULA’S CHOICE SUPER HYDRATE OVERNIGHT MASK

Yönaamiot ovat minun mieleeni. Pidän niistä enemmän kuin yövoiteista. Yönaamiota voidaan käyttää joka ilta tai silloin tällöin sekä kuuriluontoisesti. Minulla oli viime vuonna monta suosikkiyönaamiota, mutta kaikista eniten taisin ihastua Paula’s Choicen ja Skincityn yhteistyössä syntynyt yönaamio. Paula’s Choicen perustaja Paula Begoun ja Skincityn perustaja Annica Forsgren Kjellmanin yhdistivät osaamisensa ja loivat meille pohjoisen oloissa eläville superkosteuttavan yönaamion.

Paula’s Choicen tuotteiden ideologiaan kuuluu turhien raaka-aineiden välttely. Siksi niissä ei ole haju-, maku- tai väriaineita, jos niitä ei ihonhoidollisesti tarvita. Siksi tuotteissa tuoksuvat raaka-aineet, koostumukset eivät näytä ylellisen kauniilta, eikä kosmetiikkaa ole tarkoitettukaan syötäväksi. Siksi uskallan suositella Paula’s Choicea herkkäihoisemmillekin sekä tuoksuyliherkille.

*Paula’s Choicen yönaamion voit tilata täältä.

Tämä yönaamio oli 5 parasta yönaamiota -listallani, lue lisää!

Paras silmänympärysvoide
FILORGA OPTIM-EYES EYE CONTOUR CREAM

Tänä vuonna olen käyttänyt monia hyviä silmänympärysvoiteita – uusia sekä vanhoja tuttuja. Koska listaan vain kyseisen vuoden aikana löydettyjä tuotteita, nostan vuoden parhaimmaksi Filorgan Optim-Eyes -silmänympärysvoiteen. Filorgalla on todella hyviä silmänympärysvoiteita. Tämä on niistä edullisin.

Optim-Eyes -silmänympärysvoide on äärimmäisen kosteuttava. Siksi se sopii monille, sillä koostumus ei ole rasvainen ja sen vuoksi silmämeikkikin pysyy paremmin paikoillaan. Koostumus on miellyttävä ja helposti iholle imeytyvä. Oikein kuivalle silmänympärysiholle kannattaa vielä Optim-Eyes -silmänympärysvoiteen päälle taputella rasvaisempaa tuotetta.

*Täältä voit tilata tämän käyttäjäystävälliseen pakkaukseen pakatun silmänympärysvoiteen.

Lue kolmen Filorgan silmänympärysvoiteen esittelypostaukseni!

Paras aurinkosuojallinen voide kasvoille
PAULA’S CHOICE SUPER-LIGHT DAILY WRINKLE DEFENSE

Täysin fysikaalisella suojalla varustettu päivävoide, joka on myös kevyesti sävytetty. Pidin kesällä todella paljon siitä, että tämä Paula’s Choicen aurinkosuojakertoimellinen päivävoide hoiti ihoa, tasoitti sävyeroja ja siinä oli SPF30.

Tämä aurinkosuojakertoimellinen voide soveltuu äärimmäisen hyvin rasvoittuvalle iholle, sillä sen keveä koostumus ei tunnu raskaalta ja rasvaiselta. Meikin alla ihanteellinen öljyttömän ja keveän koostumuksensa ansiosta. Sopii hyvin myös silmänympärysiholle. Ei kirvele silmiä, koska voiteessa on käytetty fysikaalista filtteriä UV-säteitä vastaan.

*Tämän päivävoiteen voit tilata täältä.

Lue syvällisempi esittelyni täältä!

Paras aurinkosuojallinen voide silmänympärysiholle
LIERAC SUNNISSIME PROTECTIVE EYE CARE GLOBAL ANTI-AGING SPF50+

UVA- ja UVB-säteiltä suojaava puikko on täysin fysikaalinen suoja. Puikko on helppokäyttöinen ja kulkee näppärästi mukana siellä missä sinäkin. Aurinkosuojaa olisi hyvä lisätä noin parin tunnin välein, joten hyvä tuote mukaan rannalle ja sitä on helppo lisäillä.

Sen lisäksi, että puikkoon pakattu voide antaa fysikaalisen suojan korkealla aurinkosuojakertoimella, se myös häivyttää tummia silmänalusia. Todella hyvä tuote, kun siinä yhdistyvät monet hyvät ominaisuudet.

Lue silmänympärysihon aurinkosuojista 5 parasta -listaukseni, jossa myös tämä Lieracin puikkokin on.


VARTALON IHONHOITO

Paras suihkugeeli
THE BODY SHOP CACTUS BLOSSOM SHOWER GEL

Aah, ihanalta tuoksuvat suihkugeelit ovat heikkouteni! Molton Brown on yksi lempparimerkeistäni, mutta siitä huolimatta nostan kuluneen vuoden herkuimmaksi tuoksuksi The Body Shopin kaktussuihkugeelin. Niin mehukas, niin kukkaismainen samaan aikaan. Harmi, kun kyseessä on sesonkituoksu. Veikkaan, että en ole ainut, joka jää kaipaamaan tämän pirteää tuoksua.

*Täältä löydät kaktussuihkugeelin tarjoushintaan.

Lue postauksestani lisää Cactus Blossom -sarjan tuotteista!

Paras vartalovoide
ZIAJA ACAI BERRY SATIN BODY MOUSSE

Pehmeä, kosteuttava ja iholle helposti levittyvät Ziajan vartalovoide ihastutti minua viime talvena. Ihosta tuli niin pehmeä ja silkkinen jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Voide ei tunnu rasvaiselta, eikä jätä iholle tahmaista tunnetta. Hieman vaahtomainen koostumus tuntuu hauskalta levittää vartalolle.

Lue esittelyni täältä löytyvästä postauksesta!

 


HIUSTUOTTEET

Paras shampoo
ÜBERWOOD COLOUR SHINE SHAMPOO

Innostuin sulfaatittomista shampoista tämän vuoden aikana. Parhaimmaksi nostan saksalaisen luonnonkosmetiikkamerkki Überwoodin värjättyjen hiusten shampoon. Kuvassa on myös hiuspohjaa kosteuttava shampoo, mutta värjättyjen hiusten sopi minulle paremmin. Überwood on hiuksia hoitava ja todella vähän takkuja aiheuttava shampoo. Pullot ovat puukuidusta valmistettuja, joten ympäristöasioita on huomioitu myös pakkauksissakin.

Tämä on ensimmäinen luonnonkosmetiikkamerkki, jonka hiustuotteita kehun.

*Näitä ihania Überwoodin tuotteita voit tilata täältä.

Lue lisää Überwoodin suosikkishampoostani ja muista merkin hiustuotteista täältä löytyvästä postauksestani!

Paras hoitoaine
GUY TANG #MYCONFIDANT CONDITIONER

Hoitoaineen valinta tälle Vuoden parhaimmat -listalleni oli vaikea. Päädyin lopulta tähän somekampaajan, Guy Tangin, oman brändin valintaan. Hoitoaine on todella selvittävä ja hiuksia kosteuttava. Koostumus on paksu, joka kertoo siitä, ettei tuotteessa ole vettä aivan yhtä paljon kuin hoitoaineissa tyypillisesti on. Siksi sitä ei myöskään tarvitse annostella yhtä runsaasti. Loistava hoitoaine oikein kuiville ja pörröisille hiuksille – jos ei hoida hiuksiaan Curly Girl -metodilla. Koostumus on sulfaatiton, mutta ei silikoniton.

Pikaesittelin hoitoaineen viime talvena, postauksen löydät täältä!

Paras hopeashampoo
WATERCLOUDS VIOLET SILVER SHAMPOO

Halusin kokeilla Watercloudsin hopeashampoota. Ihastuin tämän shampoon lempeään pesuun, sillä hiukset eivät mene takkuun, eikä shampoo kuivata hiuksia. Pigmenttisyyttä shampoossa on sopivasti. Ei muuta harmaaksi, mutta taittaa tehokkaasti kellertäviä sävyjä ja pitää vaalean kirkkaampana sekä viileänä.

Täytyy varmaan tilata lisää, kun aikaisemmin tilaamani pieni pullo loppui ajat sitten.

*Edullisimmillaan tämän shampoon voit tilata täältä.

Täältä voit lukea aikaisemman esittelyni tästä hopeashampoosta!

Paras hiusöljy
DAVINESS OI OIL

Davinessin hiusöljyn sain viime vuoden Elevenin joulukalenterista. Öljy levittyy hiuksiin kuin unelma ja selvittää hiuksia äärettömän tehokkaasti. Yksi parhaimpia selvittäjiä! Ei siis ihme, että tämä tuote nauttii kulttimaineisuuttaan.

Valmistaja kertoo, että OI OIL -öljyn sisältämät öljyt ovat uudenlaisia hengittäviä silikoniöljyjä, jotka luovat suojaavan kalvon hiuksen pintaan estämättä muiden hoitotuotteiden tehokkuutta. Siksi öljy sopii kaikille hiuslaaduille aina paksun karheasta ohuen hentoiseen.

*Daviness Oi Oil -hiusöljyn voit tilata täältä.

Daviness pääsi 5 parasta hiusöljyä -listaukselleni!

Paras hiuskiinne
KMS HAIR STAY WORKING HAIRSPRAY

Esittelinkin tämän mahtavan hiuskiinteen ihan hiljattain. KMS on yksi hiusmuotoilutuotteiden suosikkimerkkini. En kuitenkaan ollut koskaan kokeillut tätä working spray -hiuskiinnettä, vaikka olen brändin ammattilaiskoulutuksissakin käynyt. Ainakin yhdellä kampauskurssilla ja tuotekoulutuksessa kävin hiusopintojeni aikaan.

KMS Hair Stay Working Spray antaa lämpömuotoiluille kiharoille ihanan joustavan ja luonnollisen pehmeän pidon. Tällä hiuskiinteellä taltuttaa hiusten sähköisyyttä sekä sitä voi käyttää muotoilurautojen alle, kun halutaan todella kestävät kiharat.

*KMS:n Working Spray -hiuskiinteen voit tilata esimerkiksi täältä.

Täältä voit lukea syvällisemmän esittelyni!

Paras tyvikohottaja
VOLUMINI STYLER

Volyymirauta on kätevä tyven kohottamiseen myös pitkille hiuksille. Suosittelen lämpimästi erityisesti hentohiuksisille ja heille, jotka eivät halua käyttää muotoilutuotteita ja föönailla tyveä koholleen. Pienen pienellä kreppiraudalla saa todella kestävän kohotuksen liukkaillekin hiuksille. Jos ei halua raudan jälkien näkyvän, kannattaa jättää jakausalueelta ja hiusrajoilta yhden osion levyinen alue käsittelemättä. Ei kuitenkaan näytä ihan hassulle, vaikka kreppijäljet näkyisivätkin.

*Täältä voit tilata oman volyymirautasi!

Lue lisää ja katso kuvia tyvikohottajan käytöstä täältä löytyvästä postauksestani!

Paras föönaussuihke
GOLDWELL KERASILK COLOR PROTECTIVE BLOW-DRY SPRAY

Tänä vuonna löysin Goldwellilta ihanan föönaussuihkeen, joka selvittää takkuisia hiuksia ja tekee hiuksista ihanan sileät ja kiiltävät. Kammattavuutta parantava suihke on parhaimmillaan pitkähiuksisille. En näe välttämättä tarvetta lyhyille hiuksille, sillä suihke on todella selvittävä. Ei muuta hiusta raskaaksi, mutta antaa kyllä liukkautta. Pidän tästä juuri sen vuoksi, ettei hiuksista muutu tönkköiset, raskaat tai tahmaiset. Ihanan ilmavat ja pehmeät hiukset.

*Tämän föönaussuihkeen voit tilata esimerkiksi täältä.

Lue esittelyni Goldwellin föönaussuihkeesta!


MEIKIT

Paras peiteväri
IT COSMETICS BYE BYE UNDER EYE

Tutustuin muutamaan loistavaan peiteväriin tänä vuonna, mutta nostaisin peittokyvyltään parhaimmaksi tämän It Cosmeticsin Bye Bye Under Eye -peitevärin. Vaalein sävy, Light Fair Neutral 10.0, jonka tilasin noin vuosi sitten, ei istu minulle. Se on aivan liian vaalea jopa talvella. Kun It Cosmetics virallisesti lanseerattiin Suomeen, sain lanseeraustilaisuudesta osuvamman sävyn, Medium Neutral 20.0. Talvella tämän medium on vähän siinä rajoilla, mutta keväästä syksyyn istuu mainiosti, eli yli puolet vuodesta.

Medium neutraloi todella hyvin sinisyyttä silmien alla ja antaa hyvän peittävyyden tarvittaessa finneillekin. Ainut heikkous on peitevärin tapa liikkua sen verran, että kerääntyy alaluomieni rakenteelliseen ”poimuun”. Eli ei ikäjuonteisiini, vaan ainoastaan syvään alaluomen poimuun. Peiteväri ehdottomasti vaatii puuteroinnin, jotta se pysyisi. Parhaimman lopputuloksen saavutan, kun hieron pyöreällä peitevärisiveltimellä Laura Mercierin silmien alle tarkoitettua puuteria, joka silottaa vielä lisää silmänympärysihoa.

*It Cosmeticsin peitevärin voit tilata täältä.

Lue esittelyni It Cosmeticsin tuotteista!

Paras meikkivoide/CC-voide
IT COSMETICS YOUR SKIN BUT BETTER CC+

Jatkan It Cosmeticsillä, sillä hullaannuin merkin CC-voiteesta. It Cosmetics on tullut tunnetuksi ja suosituksi nimenomaan CC-voiteestaan, se oli merkin ensimmäinen tuote. It Cosmeticsin perustaja Jamie Kern Lima sai aikuisiällä ruusufinnin. Hän toimi tuohon aikaan paikallisen tv:n uutisankkurina. Jamien meikki usein suli ja halkeili jo lähetyksen loppupuolella.  Siksi Jamie halusi löytää itselleen meikkipohjan, joka peittäisi ruusufinnin punoittamaa ja tekstuurista ihoa, mutta kestäisi kuumuutta ja kerrostamista.

Jamie Kern Lima esittelee tuotteitaan omilla kasvoillaan ja näyttää, mitä meikin alla on piilossa. Muutenkin brändin kuvissa esiintyy ns. ”tavallisia naisia”, joihin on monen helpompi samaistua kuin posliininukkemaisen mallin markkinoimiin tuotteisiin. Pidän jo sen vuoksi It Cosmeticsia huikeana, että merkki on todella uskaltanut lähteä tulokkaana uimaan vastavirtaan ja olla aidompi kuin kilpailijansa jenkkimarkkinoilla.

*It Cosmeticsin CC-voiteen voit tilata täältä.

Lue esittelyni It Cosmeticsin tuotteista ja katso kuvat CC-voiteen ja peitevärin peittokyvystä!

Paras kevyt meikkivoide
THE ORDINARY SERUM FOUNDATION

Jos kaipaat edullista ja keveämpää meikkivoidetta, jolla saat puolipeittävän lopputuloksen, niin The Ordinaryn seerumimeikkivoide on kokeilemisen arvoinen. Todella hyvältä iholla näyttävä ja mukavasti ihoa hoitava sekä ihon virheitä peittävä meikkivoide yllätti minut positiivisesti.

Rasvoittuvallakin iholla pitkäkestoinen, pintakuivallakin iholla kaunistava. Todella laadukas meikkivoide, jota ei olisi hinnan perusteella ihan helposti uskonut.

*Edullisen seerumimeikkivoiteen voit tilata esimerkiksi täältä.

Lue syvällisempi esittelyni seerumimeikkivoiteesta!

Paras meikkipuuteri
ESTÉE LAUDER DOUBLE WEAR MAKEUP POWDER

Estée Lauderin Double Wear Stay-in-Place -meikkivoide on kautta aikain parhaiten kestävä meikkivoide ja minun kestosuosikkini. Hankin meikin korjailua varten merkin saman sarjan meikkipuuterin. Ihanan silkkinen, hyvin peittävä ja kestävä meikkipuuteri hyppäsi oitis suosikkieni joukkoon.

Kabukilla pyöriteltynä meikkipuuteri sulautuu iholle, kostutetulla vipalla erinomainen myös kuivalle iholle.

*Meikkipuuterin voit tilata täältä.

Lue myös syvällisempi esittelyni Estée Lauderin meikkipuuterista!

Paras aurinkosuojakertoimellinen puuteri
PAESE POWDER SPF30

Usein puuterien aurinkosuojakerroin on 10-20. Paesen kevyesti ihonsävyeroja tasoittava kiinteä puuteri omaa aurinkosuojakertoimen 30. Mattainen puuteri on hieman kuivakka, eikä kaikista hienojakoisin, mutta sopi hyvin kesällä käytettäväksi. Lisäksi puuteroimalla meikkipohjaani päivän mittaa, lisäsin aurinkosuojaa.

Lue esittelyni aurinkosuojakertoimellisesta Paesen puuterista!

Paras poskipuna
NARS BLUSH – DOLCE VITA

Käytin tehokkaasti vain yhtä poskipunaani tämän vuoden aikana, Benefitin Rockateur. Koska Rockateur oli jo vuonna 2014 vuoden poskipuna, valitsen toiseksi eniten käyttämäni NARSin poskipunan. Dolce Vita on tumma ja pigmenttinen sekä kauniin roosainen. Antaa kauniin hehkun kasvoille ja näyttää äärimmäisen hyvältä aikuisenkin naisen iholla.

*NARSin poskipunia voit tilata täältä.

Lue 5 parasta roosaista poskipunaa -listaukseni!

Paras korostustuote
HOLIKA HOLIKA FACE 2 CHANGE ROLLER T-HIGHLIGHTER

Luonnollisen kaunis, ihoa kosteuttava ja nuorekkaasti heleyttävä korostusvoide kasvoille. Rolleri ei ole aivan niin kätevä, kun tilatessani kuvittelin sen olevan. Mutta ei ollenkaan turha tuote, sillä hehkuvoide on ihana! Se heijastaa valoa, kaunistaa ja freesaa, mutta ei jätä kimalteista tai selkeästi hileistä kimallusta iholle.

Kannattaa ehdottomasti kokeilla puuterisen korostustuotteen sijaan, jos tuntuu, että kaikki puuteriset korostavat ihon uurteita ja kuivuutta.

Lue postaukseni tässä rullaavasta korostusvoiteesta!

Paras aurinkopuuteri
ARTDECO ALL SEASONS BRONZING POWDER

Artdecon aurinkopuuterit ovat ihania! Varsinkin nämä monisävyiset, sillä niitä pystyy käyttämään vuoden ympäri. Vaalea sävy talviajalle, tummin sävy kesälle ja keskitumma muille vuodenajoille. Sävyt eivät ole oranssisia, joten sopivat hyvin myös vaaleaihoisille.

Lue lisää aikaisemmasta postauksestani!

Paras kulmakynä
IT COSMETICS BROW POWER UNIVERSAL TAUPE

It Cosmetics on vahvasti läsnä Vuoden 2019 parhaimmat -postauksessani. Myös kulmakynä saa kehuja minulta. Universaali sävy sopii hyvin monille. Sävy muuttuu, mitä voimakkaammin kynällä kulmansa värittelee. Tämä on hyvin jännä ilmiö, sillä sävy näyttää hieman erilaiselta hentoisesti väriteltynä kuin voimakkaammin painaen väritellessä. Mitään tiukan skarppeja kulmia tällä kynällä on vaikea toteuttaa, mutta kauniin luonnolliset saa tehtyä todella helposti. Paljon plussaa kynän toisessa päässä olevasta harjasta, joka on paras ikinä käyttämäni kulmaharja!

*It Cosmeticsin kulmakynän voit tilata täältä.

Lue esittelyni It Cosmeticsin tuotteista, jossa kulmakynäkin esiintyy.

Paras luomiväripaletti
TOO FACED NATURAL LUST PALETTE

Mikä kumma onkaan vuoden paras luomiväripaletti? Hurahdustani tähän Too Facedin luomiväripalettiin ei enää tarvitse selitellä, niin paljon olen siitä vaahdonnut. Ihana kattaus luonnollisia sävyjä, koostumuksia mattaisesta hohtaviin ja mukana on ripaus väriä sekä tummiakin värejä.

Lue täältä palettini esittely ja katso swatch-kuvat!

Paras maskara
EYEKO BLACK MAGIC MASCARA DRAMA & CURL

Eyeko Black Magic Mascara on hyvin siistiä jälkeä tekevä maskara. Erittäin toimiva myös maskarapohjustajan päälle käytettynä. Ei synny paakkuja ripsiin. Ilman pohjustajaa ripsistä tulee sirot, mutta silti niille syntyy volyymia ja pituutta runsaasti. Tämän maskaran myötä kiinnostuin aivan uudella tavalla Eyekon maskaroista.

*Eyekon Black Magic maskaran voit tilata täältä.

Lue lisää Eyekon maskarasta ja katso lisäkuvia tuotteesta ripsilläni!

Paras huulipuna
MAC AMPLIFIED LIPSTICK – FAST PLAY

MACin Fast Play on ollut hittihuulipuna minulle tänä vuonna. Siinä mätsää koostumus, kestävyys ja kaunis sävy. MACin huulipunat muutenkin ovat olleet tänä vuonna minun innostukseni kohteena. Olen käyttänyt erilaisia koostumuksia – mattaisen peittävistä aina kostean läpikuultaviin.

*MACin mahtavia Amplified -huulipunia voi tilata ainakin täältä.

Lue esittelyni tästä arjessa ja juhlassa käytössä olleesta huulipunastani.

Paras mattahuulipuna
NARS VELVET MATTE LIP PENCIL

Minulla oli jouluna 2018 NARSin joulukalenteri. Tuo kalenteri sisälsi paljon erilaisia NARSin huulipunia. Tykästyin kovasti samettisiin mattahuulipunakyniin ja niiden herkulliseen tuoksuun. Kätevä kynä, joka on samaan aikaan huultenrajauskynä ja kestävä huulipuna. Helppo käyttää ja näyttää huulillaan, sillä sävyt ovat kauniita.

*NARSin Velvet Matte -huulipunakyniä voit tilata täältä.

Lue syvällisempi esittelyni näistä mainioista huulipunakynistä!

Paras huulikiilto
TOO FACED LIP INJECTION EXTREME

Olen hurahtanut huulikiiltoihin usean vuoden tauon jälkeen. Viimeisiään vetelevä Too Facedin Lip Injection Extreme on siitä mukava huulikiilto, että se oikeasti täyteläistää huulia. Huulikiillolla on miellyttävä koostumus ja valoa heijastelevat pigmentit antavat kauniin kiillon huulille. Paras sävytön huulikiilto, mitä olen ikinä käyttänyt. Olen aina sävyllisten huulituotteiden perään, mutta tässä houkuttelee huulia täyteläistävä vaikutus ja luonnollinen punoitus, joka syntyy tuotteen tuomasta kihelmöinnistä.

*Täältä voit tilata tämän huulia täyteläistävän huulikiillon.

Katso täältä lisää kuvia ja lue syvällisempi esittelyni!


KÄDET JA KYNNET

Paras käsivoide
SKIN TREAT DEEP-HYDRATING HAND CREAM

Skin Treat oli erittäin positiivinen kokemus. Tilasin tämän edullisen käsivoiteen vähän niin kuin täytteenä, kun tilasin It Cosmeticsia Kicksiltä.

98% luonnollisista ainesosista tehty käsivoide on todella syväkosteuttava, mutta ei ollenkaan rasvaiseksi käsiä jättävä voide. Avokadoöljyä ja parsakaalinsiemenöljyä sisältävä käsivoide suojaa ja sileyttää käsien ihoa. Voide on koostumukseltaan miellyttävän ohutta ja todella nopeasti käsien ihoon imeytyvä. Voiteen tuoksu on hieman voimakas, mutta ajan myötä vähän koukutuin tuoksuun, vaikka aluksi en siitä niin hirveästi pitänyt – näköjään näinkin käy välillä.

*Tämän käsilaukussa näppärästi mukana kulkevan käsivoiteen voit tilata täältä.

Skin Treatin käsivoide oli 5 parasta käsivoidetta -listauksellani!

Paras kynsilakka
ESSIE TREAT LOVE & COLOR

Olen tänä vuonna käyttänyt laiskan kynsilakkailijan luottotuotetta, Essie Treat Love & Color -lakkoja. Näissä yhdistyy kynsien hoitavuus ja sävyt. Esittelin alkuvuodesta läpikuultavia koostumuksia, mutta myöhemmin olen käyttänyt myös peittävämpiä koostumuksia. Olen innostunut myös kynsilakkojen läpikuultavuudesta, mutta pääasiassa tykkään suosia peittäviä koostumuksia. Niitäkin tosiaan näistä Essien hoito-värilakoista löytyy.

*Näitä kynsiä hoitavia värilakkoja voit tilata esimerkiksi täältä.

Täältä voit lukea postaukseni läpikuultavista hoito-värilakoista.

Paras päällyslakka
CND VINYLUX GLITTER LONG WEAR TOP COAT

CND:n päällyslakka on paras ikinä! Siitä parempaa en vaan tiedä. Koska olen jo 4-5 vuotta käyttänyt CND Vinylux Top Coatia, en sitä voi tähän parhaimpiin listata. Mutta sen sijaan listaan CND:n top coatin uuden ”sisaren”. Tänä vuonna CND lanseerasi kolme uutta päällyslakkaa, jotka olivat glitterinen, helmiäismäinen ja mattainen.

Minuun iski eniten tämä glitterinen, jolla piristän hyvinkin usein creme-koostumuksen kynsilakkoja. Nätti säihke, joka ei tee kynsilakan poistosta painajaismaista. Tällaisella päällyslakalla piristää monia vanhoja tylsiä kynsilakkojaan – aivan kuin olisit hankkinut uuden kynsilakan, kun levität glitterisen päällyslakan vanhan kynsilakkasi päälle.

Täältä löydät lisää tästä ja kahdesta muusta uudesta päällyslakasta, joilla elävöittää vanhoja kynsilakkoja.


TUOKSUT

Paras tuoksu
GUERLAIN MON GUERLAIN EAU DE PARFUM FLORALE

Niin vaikea päättää vain yhtä parasta tuoksua, sillä tänäkin vuonna hullaannuin useamman kerran. Suurimmat hullaantumiset olivat molemmat vanhan suosikkituoksuni kukkaisversio. Esimerkiksi Mon Guerlain EdP on yksi parhaimpia kautta aikain. Rakastan sitä tuoksua! Ostin bloggaajakaveriltani travel -setin Mon Guerlain tuoksuja ja sain hänen PR-näytteenä saadun Mon Guerlainin kaupan päälle. Nyt minulla on paljon Mon Guerlainia varastossa!

Travel -setissä oli 2x Mon Guerlain EdP ja 2x Mon Guerlain EdP Florale. Tämä kukkaisversio on hieman raikkaampi ja kevyempi. Siksi se on minulle oiva päivä- ja arkikäyttöön sekä kesällä. Haluaisin käyttää arkenakin alkuperäistä Mon Guerlainia, mutta pelkään, että se on toisten mielestä liian voimakas. Siksi en sitä ihan jokaiseen tilaisuuteen laittaisi. Toki työni on välillä sellaista, että voin tuoksua hentoisesti vähän voimallisemmallekin tuoksulle, sillä Guerlainin tuoksuissa on tyylikkyyttä ja arvokkuutta.

*Mon Guerlain EdP Florale tuoksun voit tilata esimerkiksi täältä.

Lue postaukseni tuoksusta!


VUODEN HAUSKIN

L’ORÉAL PARIS MAGIC RETOUCH

Olen joka vuosi nostanut jonkun hauskan tuotteen Vuoden hauskimmaksi. Vuoden hauskin löytyy aina viimeisenä bonuksena tämän massiivisen postauksen lopusta.

Tällä kertaa vuoden hauskin on mielestäni L’Oréal Parisin Magic Retouch -tyvispray. Tein kaupallisen yhteistyön ja mainosvideon L’Oréalin kanssa näistä tyvispraystä. Olin myös Anna-lehdessä yhdellä aukeamalla isosti. Naapurini siitä kommentoikin, että rouva oli sitten ihan koko aukeamalla. Pasilassa olleista kuvauksista toteutettiin Instagramiin lyhyt video ja muuhun digitaaliseen markkinointiin pidempi video. Oli hauskaa kokeilla sellaistakin.

Mutta tuotteen hauskuus ei kuitenkaan ole siinä, miten hauskaa minusta oli olla mukana kampanjassa. Hauskuus on niiden mahdollisuudessa pelastaa tilanne tai toteuttaa erilaisia sävykokeiluja hiuksiin, jotka kuitenkin lähtevät pesussa pois.

En missään nimessä meinaa palata tummaan väriin, vaikka välillä vähän kaiholla katselen kuviani tummista kutreista. Tällainen pesussa poistuva liukuväri on makee! Hauska leikitellä vain yhden illan eri värisillä hiuksilla ja kokeilla tyylejä.

Katso myös kuvat äitini tyvikasvun ja harmaiden peitosta!

Huh, siinä se taas on! Vuosi 2019 ja Vuoden parhaimmat -postaus ovat paketissa. Ei taas ollut mikään pikkuinen rasti kumpikaan, sillä työtä on saanut tehdä molempien eteen. Siitä huolimatta olen taas äärimmäinen onnellinen, kun urakka on suoritettu. Jaksoitko edes lukea tänne loppuun asti? Tehdään nyt niin, että huilitaan vielä vuoden ensimmäinen päivä ja sulatellaan tätä massiivista postausta. Laskinko oikein, että 41 tuotetta listasin tänä vuonna? Palataan normirytmiin sitten torstaina 2.1.2020, kun jatkan erilaisilla yhteenvetopostauksilla.

Perinteen mukaan vielä lentosuukko teille ihanille Glitz & Glamin lukijoille! ❤

KIITOS VUODESTA 2019 JA OIKEIN IHANAA VUOTTA 2020! ❤

X