Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi 2015: Kukko

Teksti: Anna.fi

Kukko saa pitkäjänteisellä työllä tänä vuonna osakseen vaurautta ja onnea.

Kiinalainen horoskooppi 2015: Kukko

Työn ja tiedonsaannin pioneerinakin tunnettu ahkera ja itsepäinen Kukko tietää olevansa lahjakas ja osaa ylpeillä sillä. Kun kohtaat ongelman, et ole se, joka antaa periksi. Jatkat vastausten etsimistä silloinkin, kun suurin osa ihmisistä tyytyisi kävelemään pois tilanteesta. Merkin länsimainen vastine on Neitsyt.

Yleiskatsaus

Jos Kukko osaa hillitä suorasukaisuuttaan, hänellä on kyky auttaa toisia ja muuttaa maailmaa. Jos itsekin kaipaat suurta muutosta elämääsi, nyt on otollinen hetki.

Vuonna 2015 elämän suunnitteleminen ja organisoiminen ovat Kukolle erityisen tärkeitä, sillä impulsiivisuus ei nyt koidu eduksesi. Jos osaat ottaa tänä vuonna rauhallisesti, etkä turhaan kiirehdi tavoitteissasi, tulet saamaan tekemästäsi työstä palkinnon. Paras tapa toimia on työstää eri projekteja pitkäjänteisesti.

Ihmissuhteet ja rakkaus

Kiinalaisen horoskoopin ennustuksen mukaan Kukon pitäisi tänä vuonna uusia ihmisiä tavatessaan käyttää enemmän logiikkaa ja vähemmän charmia. Kukolla on kaikki edellytykset nähdä valheiden läpi, mutta samaan aikaan hänet on helppo suostutella suloisilla sanoilla.

Kukko viehättää olemuksellaan monenlaisia ihmisiä. Hänellä on tyylitajua ja taipumus tuhlaamiseen. Tällainen elämäntyyli viehättää monenlaisia ihmisiä, joten Kukko voi aika ajoin joutua tämän ominaisuutensa vuoksi ongelmiin. Tosirakkauden syntymiseksi on tärkeää, että Kukko löytää ihmisen, joka katselee maailmaa hänen kanssaan samalla tavalla.

Rakkauselämässäsi haasteena voi olla se, että romanssi jää yksipuoliseksi, vaikka kummankin pitäisi antaa yhtä paljon. Sinkut saattavat kohdata vuoden ensimmäisen puoliskon aikana monia potentiaalisia kosijoita, mutta nähtäväksi jää, onko ”se oikea” heidän joukossaan. Todennäköisimmin suuri rakkaus saapuu oven taakse vasta vuoden toisella puoliskolla.

Kukon pitäisi tutustua kumppaniinsa hyvin ennen kuin ryhtyy vakavaan suhteeseen. Hän on tottunut toisinaan riitelemään rakkaussuhteissaan kiivaasti, mutta tänä vuonna konflikteja pitäisi välttää, koska suuret riidat johtavat nyt erityisen herkästi eroon.

Terveys

Kiinnitä riittävästi huomiota terveyteesi, sillä kehosi yrittää kertoa sinulle jotakin. Perhesuhteesi tarvitsevat nyt pitkäaikaista huomiota sekä tulevan että menneen osalta.

Kokonaisuudessaan Kukolle on terveyden saralla luvassa hyvä vuosi, sillä Kiinalaisen horoskoopin ennusteen mukaan sairasteluja ei ole pahemmin näköpiirissä. Ruokavalioon on kuitenkin syytä kiinnittää huomiota etenkin vuoden ensimmäisen puoliskon aikana, sillä vääränlainen ravinto saa vatsan ja suoliston toiminnan osalta olosi epämukavaksi.

Kukon hyvinvoinnin vahvin alue on yleensä henkinen hyvinvointi. Sen rinnalla on kuitenkin tärkeää muistaa keskittyä myös fyysiseen puoleen. Silloin kun olet allapäin, urheileminen on parasta lääkettä. Huonoon fiilikseen auttaa tehokkaasti myös matkailu.

Ura

Kukko on luonnostaan hyvin ahkera ja sopeutuu melkeinpä mihin tahansa työyhteisöön. Hän on hyvä päätösten tekemisessä ja sopii siksi esimiestehtäviin. Kukko ei pelkää sanoa ääneen asioita, jotka on hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi välttämätöntä tunnustaa. Kukko ottaa rohkeasti riskejä ja useimmiten se palkitsee hänet moninkertaisesti.

Hyvä onni on Kukon puolella vuonna 2015 niin työssä kuin opinnoissa, vaikka välillä onni heitteleekin rajusti skaalalla ylämäki-alamäki.

Kukon pitäisi tänä vuonna keskittyä puhumisen sijaan tekoihin. Vuoden ensimmäinen puolisko on otollista aikaa osoittaa kykynsä ja saada tätä kautta esimiehen huomiota. Ratkaisevaa on se, miten Kukko osaa hallita räiskyvää temperamenttiaan ja vaikuttaa työyhteisöönsä: jos hän tosissaan haluaa auttaa toisia ja on hyvä tiimipelaaja, hänen eteensä avautuu monia mahdollisuuksia.

Raha

Vuosi 2015 on Kukolle taloudellisesti vakaa. Rahankäyttö ei kuulu Kukon vahvuuksiin, sillä tämä hetkessä eläjä mieluummin käyttää rahat heti kuin säästää ne tulevaisuuden varalle. Nyt olisi kuitenkin korkea aika opetella arvostamaan vakaata taloutta. Jos saat tänä vuonna kerättyä pesämunan, se voi tulevaisuudessa säästää sinut monelta pulmalta. Tähän pitäisi olla nyt mahdollisuuskin, sillä tulosi suurella todennäköisyydellä kasvavat vuoden 2015 aikana.

Hyvä onni on talousasioissa läsnä etenkin loka-marraskuussa. Sen sijaan helmi-, huhti-, kesä- ja syyskuussa kannattaa välttää kaikenlaista riskinottoa. Kukkojen ei myöskään kannata tänä vuonna lainata kenellekään suuria rahasummia, sillä nuo rahat eivät todennäköisesti tule takaisin.

Lähteet: Mysticscripts.com ja Travelchinaguide.com
Kuva: Colourbox.com

Katso muiden merkkien Kiinalaiset horoskoopit vuodelle 2015!

Lue myös:

Kukon luonnekuvaus
Kiinalaisen horoskoopin lukeminen

Kiinalainen horoskooppi − Elementit ja tuntihallitsija

X