Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 23.–29.9.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: Mvphotos

Neitsyt 24.8.–23.9.

Joku saattaa näyttää ihanneihmiseltäsi, erityisesti jos etsit mahdollisuuksia romantiikalle. Ennen kuin viikko on ohi, olet ymmärtänyt, mikä saa hänet syttymään. Lisäksi sinun sietää tällä viikolla olla tarkka rahoistasi.

Vaaka 24.9.–23.10.

Suunnitelmiisi saattaa tulla viivästymisiä. Ajoitus voi olla nyt kaikki kaikessa. Jotakin parempaa voisi olla luvassa, jos olet kärsivällinen. Ehkä sinua rohkaistaan poikkeamaan polultasi muiden tähden, mutta älä mokaa täysin.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Isket silmäsi johonkuhun, joka vaikuttaa vastaukselta deittailuhaaveisiisi, ja rohkaistut katsomaan pinnan alle. Et kuitenkaan ole sinisilmäinen. Intohimo voi syttyä uudestaan.

Jousimies 23.11.–21.12.

Oletko valmis siihen, että menneisyys muistuttaa itsestään vanhan ystävän tai eksän muodossa? Jos ystävyyden on tarkoitus jatkua, sinun pitää puhua jännitettä välillenne aiheuttavasta asiasta. Ratkaistuan­ne sen tulette paremmin toimeen.

Kauris 22.12.–20.1.

Viikko on edistyksen aikaa, mutta hyödyt myös oikaisemalla ne asiat, jotka eivät ole ihan mallillaan. Haluatko säilyttää maineesi? Älä jää kiinni vaikeuk­siin ja voit menestyä hyvin. Eräs suhde vaikuttaa lupaavalta, mikä ikinä sen luonne onkaan.

Vesimies 21.1.–19.2.

Sinulla saattaa olla suuria unelmia kiinnostavan projektin suhteen. Ennen kuin ryntäät sen kimppuun, kannattaa tutkia se juuria myöten. Tärkeintä on, että luotat vaistoosi, ja sinut johdatetaan tekemään oikeat valinnat. Vältä paniikki.

Kalat 20.2.–20.3.

Ettekö sinä ja joku toinen edelleenkään tule toimeen? Jos näin on, asiat voivat saavuttaa lakipisteensä. Asia on ratkaistavissa, jos olet valmis kompromisseihin. Matkalla tapahtuvalla kohtaamisella voi olla syvällinen vaikutus sinuun.

Oinas 21.3.–20.4.

Otatko mielelläsi asiat kevyesti? Se saattaa olla vaikeaa, sillä tällä viikolla väärinkäsitykset ovat mahdollisia. Rento seura voi saada sinut paremmalle tuulelle. Ole varovainen, ettet vahingossa keinuta venettä. Hemmotteluhetki voisi piristää.

Härkä 21.4.–21.5.

Pitääkö sinun taas palata johonkin asiaan? Ehkä tarvitaan tilannekatsaus. Toiminta pulmien ratkaisemiseksi tekee edistyksestä mahdollista. Nyt voi nauttia ansaitusta nautinnosta. Ei ole syytä pidätellä.

Kaksoset 22.5.–21.6.

Ihmisiä menneisyydestä saattaa ilmestyä sattumalta tai ajatuksenaan olla yhtey­dessä. Teillä voi olla isoja asioita puhuttavana, jos vanhoja haavoja on edelleen auki.

Rapu 22.6.–23.7.

Ei ole väliä, kuinka paljon haluat nähdä muissa hyvää, sillä nyt on aika tiedostaa, että jonkin on muututtava.Yritä ilmaista itseäsi selkeästi ilman turhaa hössötystä.

Leijona 24.7.–23.8.

Omistasi eriäviä mielipiteitä saattaa nyt ilmaantua. Et kestä lainkaan höpöhöpöä. Jos se tarkoittaa irti päästämistä suosikkiprojektistasi, teet sen. Ota aikaa myös rentoutumiselle.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

X