Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 17/2015

Teksti:
Anna.fi

Toimintaan kannattaa nyt heittäytyä vain siksi, että kaikella tekemisellä on Pluton kosminen voima takanaan. Tärkeintä on olla koko ajan tehokkaasti liikenteessä ja tehdä aktiivisia päätöksiä.

Oinas

20.4.2015

Koska joku ei tänään pysty olemaan sanojensa mittainen, niin tilanne kääntyy mielenkiintoisella tavalla sinun eduksesi. Ole siis valmiina ottamaan vastaan joku uusi mahdollisuus, jonka syntymiseen itselläsi ei näytä olevan osaa eikä arpaa. Jos joku käyttää talenttinsa väärin, niin se annetaan toiselle.

21.4.2015

Vaikka muilla tuntuisi olevan nyt kova vauhti päällä niin säilytä sinä harkintakykysi ja luota vaistojesi antamiin selviin varoituksiin. Pluton neliö ei kunnioita kenenkään odotuksia, vaatimuksista puhumattakaan. Vain oma rehellinen näkemyksesi ja sisäinen tunnelmasi ovat kuuntelemisen arvoisia.

22.4.2015

Olet vauhdikkaassa vaiheessa elämässäsi ja sen huomaavat nyt toisetkin. Sinusta ollaan kiinnostuneita monessa mielessä. Ota tästä ajasta kaikki irti ja nauti saamastasi huomiosta täysin siemauksin. Ole samalla tietoinen sisälläsi asuvan rakkauden ja hetkellisen nautinnon välisestä, mahdollisesta ristiriidasta.

23.4.2015

Nyt eletään vauhdikasta aikaa kaikkialla ympärilläsi ja saatat tuntea olosi hiukan ulkopuoliseksi. Kukaan ei ehkä ehdi pyytämään sinua mukaan elämän karnevaaliin, mutta mikä estää hyppäämästä mukaan ihan vaan omasta mielenkiinnosta.

24.4.2015

Tänään on hyvä päivä keksiä jotain tavallisesta poikkeavaa yhteiseen iltaan rakastettusi kanssa. Olet kekseliäällä tuulella, joten pistä toimeksi. Älä yritä tällä kertaa miellyttää kumppaniasi vaan rakenna kokonaisuus omien mieltymystesi varaan. Sinuunhan hän on rakastunut ja sinusta hän iloisesti yllättyy.

25.4.2015

Ota tämä päivä ihan rauhallisesti, sillä tunteesi ja ajatuksesi sekoittuvat helposti keskenään etkä tahdo saada sanottavaasi perille ymmärrettävässä muodossa. Ellet pysty olemaan hiljaa niin puhu edes rauhallisesti.

26.4.2015

Arpaonnea ja muita mukavia sattumuksia on luvassa sitä enemmän mitä hauskemman pystyt tästä päivästä itsellesi tekemään. Nauti siis elämästäsi ja sen tarjoamista pienistä onnistumisista.

Härkä

20.4.2015

Tämä saattaa vaikuttaa hankalalta päivältä kaikkien sopimusten ja niihin liittyvien odotusten kannalta, mutta todellisuudessa näihin vastoinkäymisiin liittyy joku loistava uusi mahdollisuus. Saat tästä mahdollisuudesta kiinni heti kun hyväksyt hankalan tilanteen ja ryhdyt hakemaan toista vaihtoehtoa.

21.4.2015

Mitä tahansa sinulla on suunnitteilla, niin nyt kannattaa viedä asiaa aktiivisesti eteenpäin. Mars tekee merkistäsi kolmiota Plutoon, jolloin sinulla on vahva ja toimiva ote kaikkiin asioihin elämässäsi. Kaikki mihin ryhdyt täydellä ja innokkaalla sydämellä, nousee nyt menestyksen aallon harjalle.

22.4.2015

Ihmissuhteet ja parisuhde ovat tänään hyvässä myötätuulessa sikäli kun suhteesi perustuu molemminpuoliseen aitoon rakkauteen. Muuten tunnet olosi niin tyytymättömäksi, ettei yhteiseloa voi parhaalla tahdollakaan kutsua sopuisaksi. Kulje näinä päivinä sydämesi polkua ja anna tilaa aidolle rakkaudelle.

23.4.2015

Ajatukset ja ideat sulautuvat menestyksellisellä ja lopulta hyvin vaivattomalla tavalla konkreettiseksi toiminnaksi Merkuriuksen tehdessä yhtymää Marsille merkissäsi. Puheessasi ja ennen kaikkea innostuksessasi on sellaista säihkettä, että kaikki haluavat päästä mukaasi, minne ikinä oletkaan menossa.

24.4.2015

Huomaat kaipaavasi jotain selvää muutosta parisuhde-elämääsi, mutta ota rauhallisesti ja mieti ensin mitä se käytännössä voisi olla. Usein tässä tilanteessa ilmenevät tarpeet ovat sellaisia, joita ei missään nimessä voi kertoa kumppanille. Luottamuspula ei tiedä hyvää yhteiselle tulevaisuudellenne, joten avaa suusi.

25.4.2015

Tänään on ilmassa yllätyksen makua, sillä joku haluaa palkita sinut rehellisistä ja yhteistä päämääräänne tukeneista ajatuksistasi ja sanoistasi. Ota kiitollisuus vastaan epäröimättä ja turvallisin mielin.

26.4.2015

Joku erittäin suotuisalta vaikuttanut mahdollisuus osoittautuu tänään jollain tavalla pettymykseksi, mutta voit vielä kääntää tilanteen eduksesi hyväksymällä tapahtuneen ja muuttamalla omaa suunnitelmaasi tai aikatauluasi.

Kaksoset

20.4.2015

Joku ystäväsi törmää tänään karuun todellisuuteen kun hänen odotuksensa pettävät ja masennus valtaa mielen. Sinulla on tänään kyky nähdä asioiden toinen puoli ja sen avulla pystyt auttamaan yhtä tai useampaakin ystävääsi heidän näennäisissä ongelmissaan vain kertomalla oman näkemyksesi tilanteesta.

21.4.2015

Joku saattaa houkutella sinua mukaan johonkin löytämäänsä ideaan. Älä lähde mukaan mikäli tunnet pienintäkään epäilystä idean toimivuudesta. Mikäli tunnet olosi ehdottoman turvalliseksi ja varmaksi tämän mahdollisuuden edessä, niin silloin ei ole syytä jarrutella. Menestys odottaa sinua.

22.4.2015

Venus on merkissäsi ja tänään sinussa on aivan erityistä säihkettä. Vetovoimasi saa sukat pyörimään innokkaimpien seuraasi pyrkijöiden jaloissa. Jupiterin samanaikainen sekstiili osoittaa tietä menestyksen kentille, mikäli uskallat luottaa oman arvomaailmasi mukaisiin ratkaisuihin.

23.4.2015

Tämän päivän energia suosii kaikkia uusia ja yllättäviä ideoita, joita nyt pälkähtää päähäsi. Älä epäröi toteuttaa itseäsi siellä, missä tunnet olosi kotoisaksi ja samalla innostuneeksi. Innostus on ihmisen tärkeintä henkistä ravintoa ja sitä tarjoillaan myös sinulle juuri nyt.

24.4.2015

Olet hyvin valoisalla ja avoimella tuulella elämääsi pyrkiviä uusia asioita kohtaan. Uskalla olla tänään hiukan vallaton ja poiketa tutuista rutiineista. Törmäät johonkin mielenkiintoiseen asiaan tai ihmiseen, joka saa sinut oivaltamaan tärkeitä asioita rakkauselämässäsi.

25.4.2015

Elämäsi paletti saattaa mennä hetkellisesti sekaisin tunteiden ja ajatusten seikkaillessa ihan omilla suunnillaan. Osaathan nauraa itsellesi myös yhdessä muiden kanssa.

26.4.2015

Sinulla on tänään suotuisa aika kertoa työhösi tai harrastukseesi liittyvistä toiveista ja odotuksista jollekin vaikutusvaltaiselle tai muuten sinulle tärkeäksi osoittautuneelle henkilölle. Huomaat silloin suunnitelmiesi etenevän yllättävän tehokkaasti.

Rapu

20.4.2015

Joudut seuraamaan tai jopa osallistumaan tilanteeseen jossa liika optimismi aiheuttaa harmaita hiuksia jollekin läheisellesi. Olet itse jollakin tavalla näiden ongelmien yläpuolella ja voit auttaa ystävääsi näkemään asian valoisan puolen. Ota vastaan hänen kiitollisuutensa.

21.4.2015

Sinulla on käytössäsi tavallista voimakkaampi lataus ja itseluottamus oikeiksi kokemiasi asioita kohtaan. Nyt kannattaa takoa hiki hatussa sellaista rautaa, joka tarjoaa sinulle sopivalta tuntuvan haasteen. Jotain on nyt päästävä suunnittelemaan tai energiasi purkautuu ärsyttävänä turhautumisena.

22.4.2015

Ilmassa on tänään lemmen leiskuntaa ja tavalla tai toisella sinäkin pääset nauttimaan rakkauden sävelistä, kunhan et vaadi toiselta mahdottomia. Asioiden on nyt annettava edetä omalla vauhdillaan, muuten porhallat metsään niin että rytisee.

23.4.2015

Ajatuksen ja tekemisen välinen yhteys toimii sinulla erinomaisesti ja on täysin oma asiasi suunnata se juuri sinne minne tunnet suurinta vetoa. Älä anna elämän lipua koskemattomana ohitsesi. Tartu joka päivä kaikkeen mikä sinua kiinnostaa ja huomaat yllättäen menestyväsi tässä elämässä.

24.4.2015

Kiinnostut tänään jostakin uudesta asiasta tai ihmisestä, mutta et pysty viemään asiaa haluamallasi tavalla eteenpäin. Lopeta kaikki yrittäminen ja anna oivalluksen lahjan tulla avuksesi. Toimimalla koko päivän hetken mielijohteitasi noudattaen huomaat edenneesi haluamallasi tavalla.

25.4.2015

Tunnemaailmasi on hyvässä tasapainossa mielesi kanssa, ja seurasi on tänään tavallista kysytympää. Anna siis jutun luistaa ja aja epäröimättä omaa etuasi asiassa kuin asiassa. Kukaan muu ei sitä tee.

26.4.2015

Tänään kannattaa seurata ketkä erityisesti viihtyvät seurassasi. Kuuntele mitä he sinulle sanovat, sillä joku näistä ideoista on aivan loistava, mutta huomenna sen aloittaminen on jo myöhäistä.

Leijona

20.4.2015

Jollain tavalla joudut tänään vastaamaan suurista puheistasi tai lupauksistasi, joiden varaan joku toinen on rakentanut elämäänsä. Selviät helpommalla jos rehellisesti myönnät luvanneesi liikoja tai muuttaneesi mielesi. Sitä pidetään ehkä petoksena, mutta todellisuudessa se on puhdasta rehellisyyttä.

21.4.2015

Sinun kannattaa olla tänään varovainen vaikka hetkellinen innostus houkuttelee juoksemaan. Hosumalla hankit itsellesi pahoja ongelmia. Energinen Mars on neliössä merkkiisi ja tehoja sinulta varmasti löytyy vaikka mihin, mutta ellei motivaatio ole kunnossa, niin sutta syntyy kuin liukuhihnalta.

22.4.2015

Onnea tuottava Jupiter tekee sekstiiliä Venukselle ja osoittaa sinulle yllättävän mahdollisuuden tutustua erittäin mielenkiintoiseen henkilöön jos uskallat poiketa rutiineista ja hemmotella itseäsi jollakin, mikä sinua nyt eniten viehättää. Vain nauttimalla elämästäsi teet tästä törmäyksestä mahdollisen.

23.4.2015

Ole tarkkana kaiken tekemisesi kanssa näinä päivinä ja huomaa mitä menee pieleen. Ellet ole henkisesti läsnä päivittäisessä tekemisessä, niin voit odottaa yhtä tai useampaa ikävää yllätystä, jotka sotkevat tehokkaasti laatimasi suunnitelmat. Se on vain merkki tarpeestasi uudistaa elämää näiltä osin.

24.4.2015

Kaipaat päivääsi piristystä ja olet sopivan innokkaalla tuulella tarttumaan johonkin yllättäen esille nousevaan tilaisuuteen. Älä jarruttele vaan päästä sisälläsi innokkaana odottava lapsi kokemaan jotain sellaista, joka saa sinutkin hymyilemään. Älä tee elämästä liian vakavaa.

25.4.2015

Huomaat muilla olevan hauskaa keskenään, mutta et tahdo saada heidän ideastaan kiinni. Tahattomia sammakoita luiskahtaa helposti huuliltasi, joten koeta pysytellä ulkopuolella.

26.4.2015

Selvää onnekkuutta ja pientä menestystä on ilmassa. Luottamalla herkkiin tuntemuksiisi saatat iskeä hakkusi tänään, ellei ihan kultasuoneen niin pienen lohdutusvoiton sisältävään ässäarpaan kuitenkin.

Neitsyt

20.4.2015

Kaikki eivät osaa elää suu säkkiä myöden. Sinulla on erinomainen mahdollisuus käyttää näin syntynyttä tilannetta hyväksesi. Jos joku on tullut luvanneeksi jotain sellaista minkä sinä pystyt hoitamaan ja hän ei, niin älä aikaile vaan ota homma hanskaan.

21.4.2015

Tämä on aikaa jolloin voit tuntea voiman kulkevan rinnallasi. Älä epäröi käyttää energiaasi itsellesi tärkeiden asioiden toteuttamiseen. Voima ei kuitenkaan ole suunnitelmissa, vaan itse tekemisessä. Hommaan on siis tosiaan ryhdyttävä tai mahdollisuutesi häviävät sen siliän tien.

22.4.2015

Rakkauselämäsi on kriittisessä vaiheessa ja tunnet syvää tyytymättömyyttä kumppaniasi kohtaan, ellei suhteenne ole oikealla mallilla. Mieti silloin, mitä olet itseltäsi hänen vuokseen kieltämässä. Silloin on aina kysymys pelosta eikä rakkaudesta. Rakkaus ei pelkää, vaan nauttii elämästä täysin siemauksin.

23.4.2015

Suullinen ilmaisusi on nyt vahvaa ja puhuttelevaa. Sinua kuunnellaan tavallista tarkemmin ja pystyt ilmaisemaan ajatuksesi niin selvästi, ettei kukaan koe tarpeelliseksi asettua vastustamaan ideoitasi. Älä siis kätke kynttilääsi vakan alle, vaan anna innostukselle lupa ohjata elämääsi.

24.4.2015

Tiedät mitä elämältäsi haluat ja tänään tunnet kiusallisen selvästi missä tilanteissa tarpeesi eivät toteudu. Levoton olotila ja tyytymättömyys nykyisiin olosuhteisiin on vain merkki siitä, että voit juuri tällä hetkellä tehdä asialle jotakin. Yhdelläkään ihmisellä ei ole oikeutta estää sinua nauttimasta elämästäsi.

25.4.2015

Tämä on hyvä päivä kaikille aivotoimintaa vaativille tehtäville. Etenkin aamupäivällä olet hyvin terävällä ja oivaltavalla tuulella. Jos mieleesi siis juolahtaa joku loistava idea niin ei muuta kuin toteuttamaan tukka putkella.

26.4.2015

Tästä päivästä henkivä hyväntuulisuus ja optimistisuus osoittavat sinulle ne ihmiset ja elämänalueet, joihin kannattaa keskittää lisää voimavaroja. Menestystä on aina luvassa kaikkialla missä itse tunnet viihtyväsi.

Vaaka

20.4.2015

Olet hiukan hankalassa asemassa, koska joudut toimimaan erotuomarina tilanteessa, jossa joku on selvästi luullut itsestään liikoja. Näet aivan selvästi mistä on kysymys ja tehtäväsi on ainoastaan todeta vahinko tapahtuneeksi ja sen jälkeen palauttaa molemmat tähän hetkeen syyllistä osoittamatta.

21.4.2015

Olosi saattaa tuntua varautuneelta ja jännittyneeltä, sillä näihin päiviin sisältyy mahdollisuus tehdä joku rohkeutta vaativa ja tärkeä siirto. Eikä vain mahdollisuus, vaan selvä sisäinen paine. Levottomuus yltyy yltymistään, kunnes olet tehnyt päätöksesi ja saat ryhtyä tuumasta toimeen.

22.4.2015

Olet vauhdikkaalla tuulella ja vetovoimasi vaikutuksesta yksi tai useampikin henkilö osoittaa avoimesti kiinnostuksensa sinua kohtaan. Valinnan valtikka on kuitenkin sinulla, joten malta kohtalokkaan flirttailun sijaan tutkia, mikä on sinulle tärkeää tässä elämässä.

23.4.2015

Aivoissa ja jaloissa tuntuu olevan virtaa tavallista enemmän ja sille on olemassa yksi selvä tarkoitus. Jos uskallat luottaa omaan innostuneeseen ajatusenergiaasi ja hetkelliseen tekemisen tarpeeseen, löydät helposti todellisen idean alkulähteille. www.minä.com, siellä se menestys on.

24.4.2015

Tässä päivässä on mielenkiintoista säihkettä ja saatat tuntea tarvetta nauttia tästä tunteesta jollakin erikoisella tavalla. Saat siihen varmasti hyvinkin houkuttelevan tilaisuuden, jota et kuitenkaan pääse käyttämään hyväksesi ilman kunnon irti ottoa urautuneesta päivärytmistä.

25.4.2015

Jos tänään heräät väärällä jalalla, niin se vain kuuluu päivän energiaan eikä sitä kannata sen enempää murehtia, sillä iltaan mennessä saavutat jälleen tasapainosi ja kaikki näyttää paljon paremmalta.

26.4.2015

Johonkin aikaan päivästä voit tunnistaa voimakkaan kutsun tutustua sinua kiinnostavaan uuteen ihmiseen tai asiaan. Tutustuminen kannattaa varmasti, joten heitä nurkkaan kaikki arkuutesi ja seuraa sisältäsi kumpuavaa kutsua.

Skorpioni

20.4.2015

Olet ehkä olettanut jonkun asian menevän paremmin kuin mitä nyt tapahtuu etkä pystykään pitämään kiinni itse antamistasi lupauksista. Elämä ei kunnioita meidän odotuksiamme ja siksi näin pääsee aina joskus tapahtumaan jokaiselle meistä. Älä jää itkemään tapahtunutta vaan myönnä oma tilanteesi.

21.4.2015

Energisyytesi on huipussaan ja siksi sinulla ei ole nyt varaa kohdistaa energiaasi vääriin kohteisiin. Tee vain sitä minkä koet mielekkääksi tai Marsin oppositio purkautuu harmittavina menetyksinä ja epäonnistumisina. Älä jää kiinni sellaiseen, mikä ei sinua kiinnosta. Uudet haasteet kehiin ja heti.

22.4.2015

Et nyt oikein itsekään tiedä mitä haluat, mutta älä anna sen estää sinua toteuttamasta jotakin tavallisesta poikkeavaa suunnitelmaasi. Aikaisemmin kulkemattomalla polulla odottaa tällä kertaa mielenkiintoinen ja elämääsi monella tavalla avaava tuttavuus. Uskalla siis poiketa rutiineista.

23.4.2015

Kiirettä pitää vähän joka suhteessa, sillä tunnet suurta vetoa johonkin sinulle tärkeään tekemiseen. Aika vain loppuu kesken ihan väkisin, eikä mikään mene niin kuin pitäisi. Tämän kuvion aikana on osattava suuntautua puhtaalla ajatuksella yhteen asiaan kerrallaan. Päätä ihmeessä, mikä se on.

24.4.2015

Tunnet rauhattomuutta ja levottomuutta sinulle läheisen ihmisen seurassa, mikäli koet hänen rajoittavan sinun elämääsi jollakin tavalla. Levottomuus on vakava merkki siitä, että elämäsi on luisumassa pois omasta hallinnastasi. Jos niin pääsee käymään ei rakkaudelle enää jää tilaa. Pitäisi kai tehdä jotain?

25.4.2015

Sanasta miestä ja sarvista härkää on päivän tunnuslauseesi. Et pelkää mitään etkä ketään vaan pystyt sanomaan epäröimättä oman mielipiteesi. Vaikka tällainen käyttäytyminen herättää pientä närää niin lopputulos on varmasti positiivinen.

26.4.2015

Tavallista voimakkaampi turhautumisen tunne saattaa iskeä jossain vaiheessa päivää ja se kannattaa panna merkille. Suuntaa voi ja ehdottomasti kannattaa hiukan vaihtaa, jolloin elämä taas innostuu hymyilemään sinulle.

Jousimies

20.4.2015

Ole valmis kertomaan oma mielipiteesi asioista, jotka tänään aiheuttavat riitaa kahden ihmisen välille. Pystyt katsomaan asiaa molempien näkökulmasta ja havaitset, ettei kumpikaan ole väärässä tai oikeassa. Sinun sanasi ratkaisee paljon, joten kerro näkemyksesi, vaikka kummankaan ei ole sitä helppo hyväksyä.

21.4.2015

Merkkiisi kohdistuu pakottavaa energiaa, joka vaatii sinua tekemään jonkin merkittävän päätöksen yllättäen esille tulevassa asiassa, joka juuri nyt tuntuu etenevän täsmälleen toivomaasi suuntaan. Uskalla lähteä mukaan, mutta varaudu yllätyksiin ja ole valmis muuttamaan suunnitelmiasi heti tarvittaessa.

22.4.2015

Rakkaus ja erotiikka tarjoavat mielenkiintoisia jännitteitä elämääsi. Nauti saamastasi huomiosta ja uskalla elää aidosti itsellesi. Liian yltiöpäiseksi en silti suosittele heittäytymään, sillä pelkkä seksuaalinen lataus ei ole vahvaa valuuttaa onnen markkinoilla.

23.4.2015

Hetkellinen onnistumisen ja menestymisen tunne saattaa vaihtua katkeraan pettymykseen jonkun elämälle asettamasi odotuksen osalta, mutta siitä ei nyt saisi masentua. Todellisuudessa olet oikein hyvissä asemissa, kunhan asettelet asiat ja ihmiset uuteen järjestykseen.

24.4.2015

Olet energisellä ja romanttisella tuulella. Kaipaat elämääsi todellista intohimoa ja osaat kyllä heittäytyä hankalaksi, ellei sitä ole tarjolla. Mahdatkohan etsiä näitä tunteita väärästä paikasta. Ellet osaa elää riittävästi itsellesi ei yksikään kumppani pysty täyttämään syntynyttä vajausta.

25.4.2015

Jos tänään ajatus sotkeentuu ajoittain oikein kunnolla, niin kysymyksessä on selvä ristiriita sisimpien tunteittesi ja muille antamasi vaikutelman välillä. Joudut siis hiukan määrittelemään suuntaasi ennen kuin ajatus jälleen kirkastuu.

26.4.2015

Jos tänään innostut jostakin asiasta, niin se on jotakin sellaista, johon kannattaa kiinnittää enemmän huomiota myös tulevina päivinä. Sinulla on tavallista vahvempi tuntuma sosiaaliseen kenttään ympärilläsi ja vaistoat mitkä asiat onnistuvat ja mitkä eivät.

Kauris

20.4.2015

Huomaat tänään jonkun latelevan katteettomia lupauksia joko sinulle tai jollekin kolmannelle. Puutu epäröimättä tilanteeseen oman etusi vuoksi, sillä pienen loukkaantumisen jälkeen tilanne selviää kaikkien kannalta parhain päin ja saat palkkioksi aidon ystävyyden.

21.4.2015

Keskitä tietoisesti voimasi ja energiasi sellaisiin asioihin, jotka koet tällä hetkellä itsellesi tärkeimmiksi ja menestys seuraa kannoillasi. Marsin ja Pluton kolmio puhaltaa kosmisen tuulen purjeisiisi ja saat luvan kuulua niihin onnekkaisiin, joilla on elämänsä mahdollisuus tarttua menestyksen kahvaan.

22.4.2015

Jos tunnet olosi vieraaksi tai ahdistuneeksi kumppanisi seurassa niin tiedät kyllä mistä se johtuu. Ota asia puheeksi ja olo helpottaa välittömästi. Muista, että elät täällä omaa elämääsi, etkä voi antaa kenenkään muun määrätä mielenkiintosi kohteita ilman vakavia seurauksia.

23.4.2015

Aivosi pelaavat loistavalla tavalla, eikä sinulle tuota mitään ongelmia kohdistaa energiaasi juuri oikeisiin kohteisiin. Tästä syystä sinuun luotetaan kuin vuoreen, ovatpa puheesi kuinka lennokkaita tahansa. Aja tietoisesti tärkeänä pitämiäsi asioita eteenpäin kaasu pohjassa.

24.4.2015

Oudot asiat vetävät sinua tänään puoleensa ja saatat tavata mielenkiintoisen ihmisen, jonka arvomaailma ei vastaa omaasi mutta jossa on sitä jotakin. Tutustu ihmeessä tarkemmin tällaiseen henkilöön hänet kohdatessasi, sillä arvomaailmalla ei ole mitään tekemistä rakkauden kanssa.

25.4.2015

Joku puuttuu tekemisiisi ikävältä tuntuvalla tavalla, mutta voit kääntää tilanteen voitoksesi kysymällä vilpittömästi mitä hän tekisi sinun asemassasi. Siihen hän nimittäin ei pysty asettumaan.

26.4.2015

Asia johon olet voimakkaasti sitoutunut aiheuttaa tänään ahdistavia tuntemuksia koska kaikki ei näytä sujuvan niin kuin olit ajatellut. Mieti silloin, missä vaiheessa olet toiminut todellisten tuntemustesi vastaisesti, koska se on ainoa syy mahdolliselle ahdistukselle.

Vesimies

20.4.2015

Ellet ole malttanut pitäytyä todellisissa resursseissasi niin tänään saatat joutua ahtaalle antamiesi lupausten tai odotusten suhteen. Tilanne tuntuu kieltämättä hankalalta tai suorastaan tukalalta, mutta samaa tapahtuu meille kaikille jatkuvasti. Hyväksy oma vuoronumerosi ja myönnä missä mennään.

21.4.2015

Varo pakottamasta itseäsi mihinkään, sillä energialatauksesi on niin suuri, että väärään kohteeseen suunnattuna se aiheuttaa suurta vahinkoa. Marsin neliö on armoton kaikkea itsensä pakottamista kohtaan, mutta omille jutuille se merkitsee valtavaa työntövoimaa. Nyt kannattaa olla itsekäs.

22.4.2015

Ilmassa on kuumaa tunnelmaa ja eroottinen lataus heijastuu kaikesta tekemisestäsi. Älä siis ihmettele vaikka seuraasi tuppaa hiukan outoa ja samalla kiehtovaa väkeä. Varo tässä tilanteessa petollisia houkutuksia, sillä todellinen tunnelma elää sinussa, eikä niissä, jotka ovat ympärilläsi.

23.4.2015

Marsin ja Merkuriuksen neliö pistää aina vipinää kinttuihin, eikä tekemisestä pitäisi olla puutetta. Ainoa ongelma ja aika paha sellainen syntyy oikeasta ajoituksesta. Kiireeseen ei saisi sortua missään tapauksessa, sillä silloin ajatus ei ole siinä mitä teet ja vahinkoja sattuu yksi toisensa jälkeen.

24.4.2015

Olet viehättävällä tuulella ja ihmiset viihtyvät seurassasi. Vetovoimasi ansiosta pienen romanssin syntyminen on erittäin mahdollista eikä omaa sydäntä saa koskaan sulkea ihastumisen uudistavalta energialta. Joudut joka päivä kuitenkin päättämään kuka on tänään se oikea. Ilman valintaa ei voi olla päätöstä.

25.4.2015

Joku hyvin hankala väärinkäsitys saattaa sotkea tämän päivän lukujärjestyksen, mutta älä anna moisen pikku seikan sotkea koko elämääsi. Muuta suosiolla lukujärjestystä paremmin olosuhteita vastaavaksi.

26.4.2015

Joku hyvältä vaikuttanut tilaisuus on vaarassa mennä sivu suun tällaisena päivänä. Tulet lopulta hyötymään asiassa ilmenneistä ongelmista, kunhan pidät pääsi kylmänä, etkä syytä muita ihmisiä tapahtuneesta.

Kalat

20.4.2015

Jos kohtaat tänään mitään epärehellisyyttä tai katteettomia lupauksia niin älä epäröi varoittaa petetyksi tulevaa osapuolta. Teet tällaisessa tapauksessa suuren palveluksen molemmille osapuolille, sillä usein lupausten antaja ei itsekään ymmärrä niiden katteettomuutta.

21.4.2015

Anna sisäisen voimantuntosi johdattaa sinua tämän ajan päivittäisissä valinnoissa. Keskity asioihin joissa tunnet olevasi vahvoilla ja jätä muu jonnekin hamaan tulevaisuuteen. Hommaan ryhtyessäsi tiedät tarkalleen mitä pitää tehdä ja kaikki onnistuu yli odotusten.

22.4.2015

Et pysty näinä päivinä sulattamaan mitään puolinaisia rakkauden osoituksia kumppaniltasi, vaan osaat osoittaa omalla merkkikielelläsi, ellei kaikki ole kohdallaan. Turhan kinastelun sijasta sinun tulisi ymmärtää, että vain sinä itse voit rajoittaa elämääsi. Kenelläkään muulla ei siihen ole oikeuksia.

23.4.2015

Anna jalkojesi lentää ideoittesi perässä ilman mitään rajoituksia ja huomaat kuinka suuri tilaus sinun oivalluksillesi onkaan olemassa. Menestys seuraa innostustasi, suuntautuipa se mihin hyvänsä. Älä siis suotta pidättele itseäsi, vaan ole valmis nauttimaan omasta vauhdistasi.

24.4.2015

Kaipaat tänään uusia tuulia elämääsi etkä ole valmis tyytymään tavanomaiseen rutiiniin. Kukaan muu kuin sinä itse, ei pysty helpottamaan olotilaasi. Ei pidä kuvitella, että uudet tuulet löytyvät aina yhteisistä tekemisistä tai edes kumppanin hyväksymistä tekijöistä. Jos sitä odotat, niin hukkaat elämäsi.

25.4.2015

Hoida ihmeessä jokainen mieltäsi askarruttava asia kuntoon heti kun sellainen juolahtaa mieleesi. Osaat nyt esittää asiasi niin vastustamattomalla tavalla että viesti menee varmasti perille.

26.4.2015

Olet tänään ehkä hiukan hermona, koska et tahdo uskaltaa puuttua sinua vaivaavaan asiaan, vaikka tiedät että niin tulisi tehdä ja pian. Kerää ihmeessä rohkeutesi ja ilmoita oma kantasi ennen kuin mitään ikävää pääsee tapahtumaan.

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 17.-23.4.
Kuukausihoroskooppi 4/2015
Urahoroskooppi 2015 – Millainen olet töissä tähtimerkkisi mukaan?

X