Horoskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 31/2015

Teksti: Anna.fi

Kuun tehdessä oppositiota Marsille, nousevat tunteet helposti pintaan ja pinna kiristyy tavallista helpommin.

Oinas

27.7.2015

Ellet ole tasapainossa omien voimavarojesi kanssa niin tänään saattaa väsymys käydä ylivoimaiseksi. Uskalla levätä jos tunnet siihen tarvetta.

28.7.2015

Jupiterin ja Kuun kolmio lupailee mukavaa onnekasta tapahtumaa tälle päivälle. Älä sylje kuppiin vaan ota vastaan mitä sinulle tänään tarjotaan. Tarjous tulee ja menee yhdessä hujauksessa, joten ole tarkkana.

29.7.2015

Kuun neliö merkkiisi antaa sinulle ainutlaatuisen herkkyyden vaistota vaaran paikat tässä päivässä. Älä siis pistä nokkaasi sinne, missä tunnistat negatiivisia värähtelyitä. Säästyt monelta harmilta.

30.7.2015

Vältä tänään kaikkia epämiellyttäviä tilanteita ja ihmisiä, sillä kärsivällisyytesi on varsin matalissa lukemissa. Olet sotajalalla heti, kun joku sanoo väärän sanan tai ottaa kasvoilleen väärän ilmeen. Onneksi tämä puuska menee nopeasti ohitse.

31.7.2015

Jos jollakin tänään säteilee, niin sinulla. Luota siihen mitä päästäsi nousee esille ja vie juttua niin pitkälle kuin suinkin on mahdollista, sillä ensimmäisen innostuksen voima on arvaamattoman suuri lopputuloksen kannalta, etenkin tällaisten planeetta-energioiden läsnä ollessa.

1.8.2015

Sinussa on kapinallista energiaa, joka saa sinut kokeilemaan rajojasi ja usein myös muiden kärsivällisyyttä. Älä anna tiukkapipojen häiritä omintakeista elämänasennettasi, vaan päästä energiasi virtaamaan.

2.8.2015

Elämä näyttäytyy tänään hyvin hienojakoisessa muodossa. Koeta löytää oma herkkyytesi hiljentymällä muutamaksi minuutiksi luonnon rauhassa tai ihan missä tahansa.

Härkä

27.7.2015

Huomaat yllättäen että joku innokkaasti ajamasi asia loksahtaa yhteen jonkun laajemman sosiaalisen uudistuksen kanssa. Nautit tilanteesta.

28.7.2015

Johonkin aikaan päivästä saattaa iskeä melkoinen uskon puute jossakin sinulle tärkeässä asiassa. Älä anna tunteen hämätä itseäsi. Asia kyllä hoituu ihan itsestään, jos et panikoi.

29.7.2015

Kuun kolmio merkkiisi vaikuttaa positiivisella tavalla alitajuntaasi Neptunuksen suosiollisella avustuksella. Tänään tiedät vaistomaisesti, minne sinun pitää milloinkin mennä ja mitä tehdä. Älä epäröi vaistojesi viisaita neuvoja.

30.7.2015

Olet tänään ratkaisevassa roolissa ristiriitojen selvittäjänä. Ole valmis sanomaan oma mielipiteesi epäröimättä. Tulet hyötymään rohkeudestasi, vaikka huomaisitkin myöhemmin olleesi väärässä.

31.7.2015

Et pysty suoralta kädeltä sulattamaan kaikkea mitä sinulle tänään yritetään tarjota. Tuo epäilyksesi esille, mutta varo tuomitsemasta koko ideaa, sillä jutussa on erittäin merkittäviä aineksia myös sinulle. Katsele asiaa mieluummin tarkkailijan silmin ja vapauta itsesi negatiivisesta ennakko asenteesta.

1.8.2015

Kaipaat tilaa ja vapautta ympärillesi, etkä malta olla keljuilematta niille, joiden koet jollain tavalla rajoittavan elämääsi. Syyttömiähän he sinun olotilaasi ovat, mutta vapauden kaipuussasi olet valmis purkamaan latausta vähänkään sopivaan kohteeseen.

2.8.2015

Pystyt tänään seuraamaan alitajuntasi viestejä tavallista paremmin. Luota sisäiseen ohjaukseesi ja anna sen kuljettaa sinua läpi tämän päivän. Tiedosta kohtaavasi juuri oikeat asiat ja ihmiset.

Kaksoset

27.7.2015

Kuuntele tarkkaan kehoasi, sillä näinä päivinä se kyllä kertoo mihin voimasi riittävät ja mihin ei. Varo pakottamasta itseäsi mihinkään.

28.7.2015

Jos tänään joku tuntuu tökkivän, niin älä epäröi tarttua asiaan tukevalla otteella. Asia on helposti korjattavissa, kunhan uskallat tuoda sen reilusti ja arkailematta esille.

29.7.2015

Tunnelmat saattavat tänään kiristyä hetkellisesti hyvinkin ahdistaviksi, mutta sitä ei pidä kokea negatiivisena ilmiönä. Kuu ja Neptunus yrittävät vain ohjata sinut paremmalle polulle, kuin mitä olet tällä hetkellä kulkemassa.

30.7.2015

Tänään kannattaa luottaa omaan innostukseesi, sillä se kuljettaa sinua menestyksekkääseen suuntaan. Älä anna epäilysten muuttaa hetken mielijohteesta tekemiäsi päätöksiä.

31.7.2015

Voimakkaat ja itsellesi täysin selvät ideat eivät mene tänään läpi ilman vahvaa ja jopa vallankumouksellista asennetta. Ole valmis taistelemaan ideasi tai suunnitelmasi puolesta, sillä vain oma innostuksesi on tärkeää menestymisesi kannalta. Innostus on ainoa todellinen menestyksen suuntaviitta.

1.8.2015

Saat jonkun arveluttavan idean, jota kuitenkin kannattaa lähteä välittömästi toteuttamaan. Se ei itsessään ole tärkeä, mutta johdattaa sinua eteenpäin mielenkiintoisten mutkien ja kommellusten kautta.

2.8.2015

Vaistoat herkästi millä tavalla ja millä alueella elämäsi on ohjautumassa hiukan väärille raiteille. Älä tee tänään mitään herkkien aavistustesi vastaisesti, vaan jätä väliin kaikki mikä ei tunnu oikealta.

Rapu

27.7.2015

Ymmärrät tänään asioiden ja ihmisten välisiä yhteyksiä ja olet valmis tavalla tai toisella auttamaan niitä joille tunnet pystyväsi jotakin antamaan.

28.7.2015

Ole valmis kohtaamaan äkillinen epäonni jonkun suunnitelmasi toteuttamisessa odottamallasi tavalla, sillä nyt sinulla on onni onnettomuudessa ja kaikki kääntyy sinulle parhain päin.

29.7.2015

Kuun oppositio tekee tästä päivästä vaistojen suurta juhlaa, koska Neptunus on samaan aikaan positiivisessa kulmassa merkkiisi. Pakonomainen tarve ajaa sinua juuri oikeisiin tilanteisiin ja oikeiden ihmisten luo.

30.7.2015

Olet tänään harvinaisen täynnä itseäsi ja otat pulttia, jos joku uskaltaa asettaa etuoikeutesi kyseenalaiseksi. Varo olemasta liian herkkänahkainen, sillä se on aina selvä merkki epävarmuudestasi.

31.7.2015

Jonkun lennokkaat suunnitelmat ovat selvästi ristiriidassa sinun näkemyksesi kanssa. Älä puutu asiaan tai sen toteuttamiseen millään tavalla, mutta jättäydy itse epäilyttäviltä tai muuten vastenmielisiltä vaikuttavien suunnitelmien ulkopuolelle. Menestys tulee aina ilon ja innostuksen vaatteissa.

1.8.2015

Et jaksa ottaa kenenkään tärkeilyä tai nipottamista vakavasti ja viisainta olisikin iskeä hallitusti takaisin ihan päinvastaisella reaktiolla. Ota sinä rennosti ja anna muiden pingottaa sydämensä kyllyydestä.

2.8.2015

Sinulla on tänään mahdollisuus aistia oikea suunta tai ratkaisu johonkin elämääsi rajoittaneeseen ongelmaan. Luota mieleesi nousevaan visioon, sillä tänään on suurten ja toimivien visioiden päivä..

Leijona

27.7.2015

Elät sellaista aikaa, jolloin et pysty toimimaan itseäsi vastaan vaan olet valmis puolustautumaan kovillakin keinoilla hyväksi käyttäjiä vastaan.

28.7.2015

Tästä kannattaa tehdä ihan tietoisesti hyvä päivä, sillä Jupiterin ansiosta jokainen hyvä hetki kertaantuu entistä parempana menestyksenä lähipäivien kuluessa. Nauttiminen on oikea suunta menestykseen.

29.7.2015

Kuun kvinkunssi merkkiisi nostaa esiin nopeita välähdyksiä ja tunnelmia, jotka suorastaan pakottavat sinua tekemään välittömiä, päiväsi rytmiä ehkä paljonkin muuttavia päätöksiä. Luota ihmeessä näihin pakottaviin välähdyksiin.

30.7.2015

Sinulla on voimakas alitajuinen tunne jostakin hoitamatta jääneestä asiasta eikä mikään homma ota sujuakseen ellet saa selville mistä on kysymys. Jos maltat pysähtyä miettimään asiaa muutamaksi minuutiksi, niin muistat kyllä mitä tänään piti hoitaa.

31.7.2015

Oivalluskykysi on tänään korkealla tasolla ja tämä päivä kannattaakin käyttää itsellesi tärkeiden neuvotteluiden tai suunnitelmien toteuttamiseen. Menestystä on luvassa kaikissa asioissa, joista tänään jaksat olla innostunut. Älä suotta mieti juttusi tulevaisuutta sillä huominen syntyy tästä päivästä.

1.8.2015

Oivalluskykysi ja nokkeluutesi ovat korkealla tasolla. Käytä sitä hyväksesi ja vie muitakin mukanasi kuutamolle tai muuten vain hulluttelemaan. Heti kun keksit jotakin puhuttelevaa, tee siitä totta itsellesi ja muille.

2.8.2015

Koeta ottaa tämä päivä mahdollisimman rennosti, sillä vain rennossa ja vapaassa olotilassa pystyt seuraamaan suuntaa antavaa sisäistä ääntäsi. Se johdattaa sinua hiukan yllättäviin tilanteisiin, joiden merkitys kuitenkin selviää sinulle nopeasti.

Neitsyt

27.7.2015

Olet harvinaisessa tasapainossa itsesi ja muiden ihmisten kanssa. Osaat tehdä nopeita valintoja omaan päätöksentekokykyysi luottaen.

28.7.2015

Sillä hetkellä kun sinuun iskee voimakas tyytymättömyyden tunne, kannattaa heti miettiä, mitä asialle voisi tehdä juuri nyt. Ratkaisua ei ole syytä pitkittää millään tekosyyllä.

29.7.2015

Tänään sinun ei kannata jäädä miettimään monia erilaisia vaihtoehtoja, sillä valitseminen aiheuttaa vain pettymyksiä. Valintojen sijasta on pystyttävä tekemään välittömiä päätöksiä omiin tunteisiisi luottaen.

30.7.2015

Älä anna hermostuneen yleisenergian vaikuttaa itseesi, sillä juuri sinulla on nyt parhaat mahdollisuudet löytää oikeat ratkaisut kaikkiin ongelmiisi. Anna muiden hoitaa omansa ja keskity vain itseesi.

31.7.2015

Joudut helposti ristiriitatilanteisiin joidenkin asioiden edetessä liian nopeasti suhteessa sinun suunnitelmiisi. Nyt kannattaisi olla puuttumatta asioiden kulkuun, sillä kehnoiltakin vaikuttavat tapahtumat palvelevat sinun tulevaisuuttasi, vaikka et sitä pysty tällä hetkellä järjellä ymmärtämään.

1.8.2015

Happamat ilmeet saavat sinut voimaan pahoin ja keksimään jotain jäynää liian totisille torvensoittajille. Varo silti ylilyöntejä, sillä vain oma happamuutesi saa sinut reagoimaan muiden vastaaviin ilmeisiin.

2.8.2015

Koet tänään ahdistavina sellaiset osat elämässäsi, joissa et pysty luottamaan omiin herkkiin tuntemuksiisi vaan olet muiden ohjattavissa. Huomaat, etteivät asiat suju lainkaan odottamallasi tavalla.

Vaaka

27.7.2015

Joku päivittäinen tekeminen saattaa osoittautua hyvin uuvuttavaksi näinä päivinä ja sellaisesta hommasta on syytä hankkiutua eroon nopeasti.

28.7.2015

Hyvät värinät virittävät sinut onnekkaaseen lentoon ja toivottavasti moniin onnekkaisiin tapahtumiin. Nauti tästä päivästä täysin siemauksin ja kokeile vaikkapa arpaonnea.

29.7.2015

Vaistosi tykyttävät herkemmin kuin Hämähäkkimiehellä ja tunnut vain tietävän mitä nurkan takana odottaa. Miksi suotta hakkaisit päätäsi seinään, kun voit ihan hyvin olla menemättä sinne, minne jalkasi eivät nyt halua kulkea.

30.7.2015

Ellei elämäsi ole oikeilla raiteilla, niin nyt kyllä tökkii oikein kunnolla ainakin johonkin aikaan päivästä. Varo hosumista tai hermostumista näissä ikävissä tilanteissa. On ehkä korkea aika tehdä joitakin ratkaisevia muutoksia.

31.7.2015

Jos sinulla on mitään keskeneräisiä tai hankalia asioita rästissä niin tänään kannattaa ottaa ne käsittelyyn. Osaat ajatella ja puhua selkeästi sekä yhdistää näennäisesti ristiriitaisia asioita toimimaan harmoniassa keskenään. Nyt on hyvä aika kehitellä kokonaan uusia ideoita ja puhua niistä.

1.8.2015

Joku uusi idea saa sinut innostumaan aivan valtavasti ja tuohon juttuun kannattaa nyt tarttua oikein tosissaan. Saat siitä uutta potkua elämääsi, vaikka mitään sen suurempaa ei tästä jutusta lopulta kehkeytyisikään.

2.8.2015

Herkkä sisimpäsi ajaa sinua hoitamaan jonkun mieltäsi vaivanneen tunnepitoisen asian, mutta rohkeutesi ei tahdo riittää. Tämän päivän tehtäväsi on hoitaa pelottavalta tuntuva asia oikeille raiteille.

Skorpioni

27.7.2015

Osaat sovittaa omat pyrkimyksesi toisten ihmisten tarpeisiin tavalla, joka palvelee kaikkien päämäärää. Nyt kannattaa edetä päättäväisesti.

28.7.2015

Jos tuntuu että tänään muilla menee paremmin kuin sinulla niin olisi viisainta opetella nauttimaan heidän menestyksestään. Sillä tavalla hankit varman option seuraavaan jakoon.

29.7.2015

Päivän mittaan saat ainakin yhden loistavan päähänpiston, josta et lopulta löydä järjen hiventäkään. Silti se on loistava ja sitä kannattaa seurata ennakkoluulottomalla asenteella. Yllätys on positiivinen.

30.7.2015

Vaikka itselläsi onkin suhteellisen hyvä meno päällä, niin varo tänään puuttumasta kenenkään asioihin sen paremmin hyvällä kuin pahallakaan. Tunteet ovat pinnassa ja kaikki eivät halua itseään autettavan.

31.7.2015

Et ehkä pysty tänään käsittämään kaikkea mitä ympärilläsi tapahtuu. Varo liian voimakkaita kannanottoja, sillä tässä päivässä on ainutlaatuista toimivuutta, joka ei ole sinun ohjattavissasi. Anna asioiden edetä siihen suuntaan kuin ne nyt ovat menossa ja sovita siihen oma elämäsi turhia kapinoimatta.

1.8.2015

Elämä saattaa tämän päivän kuluessa yllättää sinut oikullisuudellaan, mutta siihen täytyy osata suhtautua ymmärtävällä asenteella ja ronskilla huumorilla. Muuten joudut kärsimään äkkipikaisuudestasi.

2.8.2015

Leijailet tänään hiukan omissa maailmoissasi ja hyvä niin, sillä tuulet ovat nyt suotuisia. Joku hyvä elokuva tai muu alitajuntaasi ruokkiva tapahtuma kruunaa tämän päivän menestyksen.

Jousimies

27.7.2015

Sinulla on kova vimma saada joku ahdistavalta tuntuva velvollisuus pois niskastasi ja nyt on todellakin oikea aika tarttua härkää sarvista.

28.7.2015

Voimakas onnen ja hyvän olon tunne täyttää sinut jossakin vaiheessa tätä päivää. Pysähdy katsomaan mitä tuolloin on ympärilläsi. Se kaikki on sinun ja siitä on aihetta olla kiitollinen jollekin.

29.7.2015

Kuu vilkuttelee sinulle naapurimerkistä outoja, mutta samalla kutsuvia alitajuisia viestejään. Älä yritä tänään järkeillä vaan luota omiin tuntemuksiisi, sillä lopulta ne eivät koskaan ole väärässä.

30.7.2015

Joku aikaisemmin hoitamatta jäänyt asia aiheuttaa harmia, ellet ole valmis hoitamaan sitä välittömästi sen ilmetessä pois päiväjärjestyksestä. Tähän tarkoitukseen uhrattu aika maksaa itsensä nopeasti takaisin.

31.7.2015

Tämä on yksi parhaista päivistä päästää luovuutesi ja innostuksesi ohjaamaan sinua uusille urille elämässäsi. Osaat puhua ja esiintyä niin vakuuttavasti, ettei kenellekään tule mieleen asettaa oivalluksiasi kyseenalaisiksi. Pahin uhkasi on oma epäröintisi, johon ei ole pienintäkään aihetta.

1.8.2015

Teet tämän päivän kuluessa loistavia oivalluksia, jotka eivät tässä vaiheessa vie sinua puusta pitkään, mutta jatkossa niistä on varmasti enemmän iloa. Ideaa on aina seurattava niin pitkälle kuin se kantaa. Sitten onkin jo uusi odottamassa.

2.8.2015

Tunnistat selvästi sellaiset henkilöt, jotka tietäen tai tietämättään estävät sinua kuuntelemasta herkkää sisintäsi ja elämästä omaa luovaa elämääsi. Ota itseäsi niskasta kiinni ja korjaa tilanne.

Kauris

27.7.2015

Älä ihmettele ellet tahdo pysyä aloillasi, sillä nyt todellakin on tekemisen ja ideoiden toteuttamisen aika. Pysy vaan liikkeellä ja toimi.

28.7.2015

Kaikki ei nyt mene aivan niin kuin olit suunnitellut. Pieni pettymys kuuluu tähän päivään muistutuksena kaikkien odotusten petollisuudesta. Onneksi pääset nopeasti yli näistä ikävistä tunnelmista.

29.7.2015

Neptunus on sekstiilissä merkissäsi tänään liikkuvaan Kuuhun ja siksi vaistosi toimii tavallista paremmin. Luota hetkellisiin impulsseihin ja anna ajan virran ohjata kulkuasi elämän mielenkiintoisilla poluilla positiivisten yllätysten luo.

30.7.2015

Joustavuutesi ei ole parhaassa vireessä ja saatat menettää malttisi ilman mitään kunnon syytä. Elä tänään tietoisesti ihan omaa elämääsi ja tee jokainen yksittäinen päätös selkeän itsekkäästi.

31.7.2015

Koet suorastaan ahdistavaa painetta selvittää joku sinua vaivaava asia. Pelosta huolimatta tänään on paras mahdollinen hetki ottaa asia esille. Tulet huomaamaan, ettei yksikään pelkosi käy toteen. Samalla elämäsi helpottuu ehkä hyvinkin ratkaisevalla tavalla.

1.8.2015

Hermostunut ja levoton olotila kuuluu päivän henkiseen ruokavalioon. Voit lopettaa pakkopullan heti kun oivallat mikä tai kuka sinua tosissaan rassaa. Asia on korjattavissa vain tiedostamisen kautta.

2.8.2015

Viime yönä näkemäsi uni, joku kirja tai elokuva saattaa antaa sinulle hyviä vinkkejä tunne-elämääsi liittyvien asioiden saattamiseksi sinun kannaltasi toimivaan muotoon.

Vesimies

27.7.2015

Jos huomaat jonkun suunnitelmasi alkavan kaatua niskaasi niin älä turhaan yritä pitää sitä pystyssä. Aseta silloin tavoitteesi uudelleen.

28.7.2015

Elä täysillä tätä päivää, sillä kaikkein parhaimpien ja onnellisimpien hetkien keskellä tiedät olevasi oikealla polulla ja onnikin potkii pieniä yllätyksiä päivän piristeeksi.

29.7.2015

Tänään sinun on otettava rohkeasti vastuu jokaisesta askeleesta, sillä jollain ihmeen tavalla tiedät minne sinun pitää kulkea, vaikka silmäsi ja korvasi ovat tuolta tiedolta tiukasti suljetut.

30.7.2015

Haluaisit tänään keskittyä jonkun hoitamatta jääneen asian loppuun suorittamiseen ja hermostut, ellet pysty järjestämään siihen aikaa. Muista tässä tilanteessa, että ainoa järjestelijä olet sinä itse ja että muille ei kannata äksyillä.

31.7.2015

Tänään et tahdo malttaa pysyä nahoissasi uusien ideoiden vaatiessa sinua löytämään aikaa niiden toteuttamiseen. Kaiva tarvitsemasi aika vaikka kiven alta, sillä jokainen sekunti, jonka tällaisena päivänä asetat innostuksesi käyttöön sisältää ihmeellistä ilon ja menestyksen nektaria.

1.8.2015

Tänään kannattaa ottaa mahdollisimman rennosti ja pistää elämän järjestys vaikka kokonaan uusiksi, sillä uuden löytäminen piristää aina, sekä sinua että kaikkia kanssaihmisiäsi. Jotain tavallisesta poikkeavaa kannattaa ehdottomasti kehitellä.

2.8.2015

Tänään kannattaa yrittää löytää ainakin yksi hiljainen ja täysin yksityinen hetki itsellesi, sillä alitajuntasi ei muuten pysty välittämään sinulle kuuluvaa herkkää ja tulevaisuuttasi ohjaavaa visiota.

Kalat

27.7.2015

Huomaat yllättäen joidenkin suunnitelmiesi osuvan saumattomasti yhteen päivittäisten tapahtumien kanssa. Nyt kannattaa takoa kuumaa rautaa.

28.7.2015

Älä anna hetkellisen epätoivon tunteen pilata tätä päivää, sillä juuri tuossa ongelmassa on avain paljon valoisampaan tulevaisuuteen. Ole valmis vaihtamaan suuntaa heti kun ensimmäisen kerran tökkää oikein kunnolla.

29.7.2015

Neptunus ja Kuu ovat herkässä kulmassa merkkiisi ja antavat mahdollisuuden suurille intuitiivisille oivalluksille jossain vaiheessa päivää. Kun jalkasi alkavat tahdottomasti viedä sinua jonnekin, niin älä pistä hanttiin.

30.7.2015

Törmäät johonkin hankalalta tuntuvaan tilanteeseen, johon sinulla on kuitenkin hyvin yksinkertainen ratkaisu, jos uskallat toimia itsenäisesti ja muilta lupaa kyselemättä.

31.7.2015

Ajaudut tänään tilanteeseen, jossa sinua ehkä jo pitkään vaivannut asia nousee yllättäen esille. Sano todellinen mielipiteesi muiden reaktioita pelkäämättä ja pysy omassa totuudessasi asian sitten edetessä pidemmälle. Voi olla että käännät oman kelkkasi toiseen suuntaan ennen kuin päivä on pulkassa.

1.8.2015

Yllättäviä käänteitä on luvassa pitkin päivää, mutta niissä on nyt positiivinen energia kaikille, jotka osaavat suhtautua yllätyksiin huumorilla. Luota siihen, että jokaiseen yllätykseen kätkeytyy mojova palkinto, niin elämä on äkkiä paljon hauskempaa.

2.8.2015

Olet hyvin vastaanottavainen elämän herkille vivahteille ja tänään sinun kannattaa luottaa vaistomaisiin tuntemuksiisi kaikissa asioissa. Jätä turha miettiminen ja nauti ajelehtimisesta.

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 24.-30.7.
Kuukausihoroskooppi 7/2015
Urahoroskooppi 2015 – Millainen olet töissä tähtimerkkisi mukaan?

X