Vuosihoroskoopit

Kesä 2020 – rakkaushoroskooppi: leijona (23.7.–22.8.)

Kesän edetessä leijona tuntee itsensä yhä onnellisemmaksi ja rentoutuneemmaksi. Rakkauselämää ajatellen vaihdos maisemaan voisi tehdä hyvää.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Mvphotos

Kesän edetessä leijona tuntee itsensä yhä onnellisemmaksi ja rentoutuneemmaksi. Rakkauselämää ajatellen vaihdos maisemaan voisi tehdä hyvää.

Sinulla on todennäköisesti ollut paljon harteillasi kevään aikana, joten jo pelkkä ajatus kesästä tuntuu lupauksia täynnä olevalta keitaalta.

Kesäkuu voi kuitenkin tuntua vielä velvollisuuksien täyteiseltä ja raskaalta, erityisesti silloin, jos olet syntynyt ihan merkin alussa (20.–21.7.).

Mutta ehkä juuri siksi, että kesäkuun aikana on vielä asioita hoidettavana ja paljon meneillään, heinäkuu maistuu sitäkin makeammalta huolet ja murheet pois puhaltavine kesätuulineen.

Rakkauselämä

Mitä pidemmälle kesä etenee, sitä rentoutuneemmaksi ja onnellisemmaksi itsesi tunnet.

Rakkausrintamalla elokuun alku on yhtä juhlaa. Sydämesi hehkuu kilpaa auringon kanssa, ja nautit rakkautesi kohteen huomioimisesta lähes yhtä paljon kuin itse huomioiduksi tulemisesta.

Rakkauselämäsi kannalta jokin muutos tai edes hetkellinen vaihdos maisemaan tekee hyvää.

Paras ajankohta kesälomalle karkaamiseen on ennen elokuun puoliväliä, sillä syksyä kohden aktivoidut työhön tai opiskeluun liittyvien asioiden suhteen niin, ettet malta enää keskittyä joutenoloon.

Lue myös, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2020 ennustaa muille horoskooppimerkeille!

X