Seksielämä

Lemmiskele lauteilla ja suihkussa – 8 vinkkiä kuumaan, kosteaan ja liukkaaseen saunaseksiin

Saunassa voi tehdä paljon muutakin kuin löylytellä. Lämmin, kostea ja erikorkuisia tasoja sisältävä tila on nimittäin loistava paikka seksille. Luettuasi tämän jutun alat katsoa lauteita, suihkua ja hunajapurkkia aivan uusin silmin.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Lämmin sauna on loistava paikka lihaksia rentouttavalle, eroottiselle hieronnalle.

Saunassa voi tehdä paljon muutakin kuin löylytellä. Lämmin, kostea ja erikorkuisia tasoja sisältävä tila on nimittäin loistava paikka seksille. Luettuasi tämän jutun alat katsoa lauteita, suihkua ja hunajapurkkia aivan uusin silmin.

Mikä olisikaan pakkasen paukkuessa ihanampaa kuin lämpöisessä saunassa lemmiskely? Kokeile rohkeasti seksiä saunassa ja anna valon ja varjojen leikin luoda tunnelmaa.

Äläkä unohda, että saunassa on paljon tasoja, joita voi hyödyntää kekseliäästi.

1. Nauttikaa sensuellista hieronnasta

Lämmin sauna on loistava paikka lihaksia rentouttavalle, eroottiselle hieronnalle. Voitte lotrata öljyillä mielin määrin, sillä täällä lakanat eivät likaannu. Kylpylämäistä tunnelmaa on helppo loihtia saunatuoksuilla.

Kokeilkaa aistillista tantrahierontaa. Tee ensin sormenpäilläsi pyörittelevää liikettä kumppanisi rintakehän päällä. Tässä kehonosassa on sydänchakraksi kutsuttu energiakeskus, jonka koskettelun sanotaan vapauttavan positiivisia tunteita. Tee seuraavaksi pitkiä hierontaliikkeitä hartioista sormenpäihin ja varpaisiin asti.

Siirry alaselkään. Pakaroiden yhtymäkohdassa on sakraalichakra, joka säätelee kehon eroottisuutta. Muuta otteitasi hitaasti kiusoittelevammiksi. Älä kuitenkaan syöksy heti alakertaan, vaan huomioi myös kehon yllättävät erogeeniset pisteet, kuten solisluut, niska, korvat ja kämmenet.

Lue myös: 5 tantraseksivinkkiä, jotka tarjoavat sinulle elämäsi parhaan orgasmin

2. Maistelkaa sulavia herkkuja toistenne iholta

Jos ruoan yhdistäminen seksiin kiinnostaa, sauna on hyvä paikka kokeilulle, sillä täällä ei tarvitse pelätä sotkua.

Sivele kumppanisi kaulalle, alavatsalle ja reisien sisäpinnoille hunajaa tai juoksevaksi sulatettua, mutta ei tulikuumaa suklaata. Nautiskele makea reitti hitaasti. Jos oikeiden otteiden löytäminen suuseksissä tuntuu vaikealta, makean nuoleminen iholta voi auttaa löytämään kielitekniikan.

Voitte kokeilla myös jääpaloja tai jäätelöä. Kylmän ja kostean aineen kosketus lämpimällä iholla virittää tuntoaistin äärimmilleen.

Ole kuitenkin varovainen, jos sivelet jotakin tahmeaa sukuelinten alueelle. Neste ei saa olla epämiellyttävän kuumaa, ja seksin jälkeen se pitää poistaa huolella, sillä sokerin tarttuminen karvoitukseen on kivuliasta.

Lue myös: Ruoka-aineista lisäpotkua seksiin

3. Seksiä saunassa keinuen ratsailla…

Ylälaude on loistava paikka ratsastusasennolle. Mies voi maata tai istua lauteella ja nainen voi istahtaa hänen syliinsä. Paras asento löytyy kokeilemalla, sillä ihmiset ja saunatilat ovat eri kokoisia. Nauti lempeän keinuvasta liikkeestä tai ratsasta rajusti iho hiestä kiillellen.

Mies voi asettaa päänsä alle pehmeän pyyherullan, niin kovalla alustalla makoilu on mukavampaa.

Lue myös: 7 tuhmaa ratsastusasentoa, jotka takaavat orgasmin – kokeile naistensatulaa ja keinutuolia

4. …tai nousten ja notkistaen

Saunassa on mainioita tukipuita ja tasoja, joita vasten saunaseksi onnistuu pystyasennossakin. Nainen voi seistä, kumartua hieman eteenpäin ja ottaa tukea alalauteesta tai kaiteesta.

Mitä enemmän nainen kumartuu eteenpäin ja notkistaa selkäänsä, sitä nopeammin mies voi liikkua ja sitä syvemmälle hän pääsee. Nainen voi kontrolloida miestä myös puristamalla jalkojaan yhteen tai levittämällä niitä.

Lue myös: Seksiä takaapäin? Koiratyylin 5 versiota, joista nainen nauttii enemmän

5. Piiskaa tuhmeliinille!

Kiinnostavatko sm-henkiset leikit? Jos toinen on tehnyt tuhmuuksia, häntä voi ojentaa napakoilla vihdanläpsäisyillä tai jääkylmällä vedellä.

6. Kokeilkaa kosteita ja liukkaita vesileikkejä

Lämmön lisäksi vesi herkistää ihon, ja kosketukset tuntuvat intensiivisiltä. Kun olette saunassa, kostuttakaa kätenne viileään veteen. Kostea ja viileä kosketus lämpimässä tilassa tuntuu hykerryttävältä.

Siirtykää välillä vilvoittelemaan pesuhuoneen puolelle. Kiusoitelkaa toisianne suihkuttamalla vettä toistenne herkkiin kohtiin. Huomioikaa etenkin rinnan alue ja nännit, jotka herkistyvät vedessä. Vaihdelkaa suihkun lämpötilan ja paineen voimakkuutta. Nainen saa ekstranautintoa, kun hän hieroo klitoristaan suihkulla yhdynnän aikana.

Voitte myös pestä ja hieroa toisenne perusteellisesti suihkusaippualla. Öljyä sisältävä suihkugeeli on iholle hellä vaihtoehto, ja hieronta on helppoa.

Naisen kannattaa keskittyä miehen kiveksiin, joilla on helppo leikitellä, kun iho on liukas. Voit kiihottaa myös miehen g-pistettä painelemalla rytmikkäästi kivesten ja peräaukon välistä välilihaa,

Pesu- ja pukuhuoneen penkit sopivat oivallisesti seksiin. Mies voi istua, ja nainen ratsastaa hänen sylissään jalat lattiaa vasten. Näin nainen saa liikeisiinsä enemmän ponnistusvoimaa kuin kahareisin pehmeässä sängyssä. Nainen voi myös kumartua penkkiä vasten, kun mies työntyy häneen takaapäin.

7. Painautukaa villisti seinää vasten

Seksiä saunassa… tai suihkussa! Seksi suihkussa kovaa kaakeliseinää vasten on elokuvista tuttu kohtaus, jonka voi toteuttaa myös kotioloissa. Iho herkistyy, ja veden alla rajusti rakastelu on intohimoista.

Jos nainen on kevyt ja mies vahva, mies voi nostaa naisen syliinsä. Nainen voi painautua seinää vasten tai mies voi tukeutua seinään itse ja kannatella naista käsillään.

Sadetanssiasennossa nainen seisoo seinää vasten. Hän pitää toisen jalkansa suorana ja kietoo toisen miehen ympärille kuin tanssija. Tässä asennossa mies ei voi liikkua kovin nopeasti, mutta emätin tuntuu erittäin tiukalta.

Antakaa vesipisaroiden pudota päällenne, suudelkaa intohimoisesti ja nauttikaa kokonaisvaltaisesta kosteudesta.

8. Kylmästä lämpimään ja takaisin

Saunassa on helppo leikitellä erilaisilla aistikokemuksilla. Lämpimässä keho rentoutuu, viileässä jännittyy. Voitte aloittaa esileikin lempeissä löylyissä ja siirtyä pesuhuoneeseen rakastelemaan tai päinvastoin.

Muistakaa juoda välillä vettä, jos sessio venyy pitkäksi.

Seksiä saunassa. Saunaseksi tuo kivaa vaihtelua rutiineihin.
Seksiä saunassa tai saunan ulkopuolella? Saunaseksi tuo kivaa vaihtelua rutiineihin.

Lähteet: Cosmopolitan, Healthline

X