Seksiä takaapäin
Lusikka-asento on hyvin intiimi.
Seksielämä

Seksiä takaapäin? Koira-asennon 5 naiselle nautinnollisempaa versiota

Koiratyyli on yksi suosituimmista seksiasennoista, mutta se voi olla naiselle kivulias, jos hänellä on kallistunut kohtu tai miehellä kookas penis. Listasimme klassikkoasennon viisi nautinnollisempaa versiota, joissa polvet eivät hierry ja ranteet rasitu.
Teksti: Janica Brander Kuvat: iStock

Koiratyyli on yksi suosikkiasennoista. Perinteinen versio tästä seksiasennosta voi kuitenkin olla naiselle kivulias, jos hänellä on kallistunut kohtu tai miehellä todella iso penis.

Miehen on helppo liikkua koira-asennossa, mutta hän voi laueta nopeasti, jolloin nainen ei ehdi kiihottua. Asento voi myös tuntua epäromanttiselta hellinä hetkinä.

Koiratyyliä voi onneksi muokata helposti tunnelmaan ja naisen tuntemuksiin sopivaksi. Testatkaa hellää lusikkaa, käsille ja polville mukavaa makuuasentoa tai puoliseisovaa versiota.

Miehellä todella iso tai pieni penis? Näin helpotatte seksiä ja saatte enemmän nautintoa.

1. Puoliseisovassa asennossa tukea vasten

Railakkaat työnnöt takaapäin voivat sattua, jos miehellä on iso penis, naisen kohtu on kallistunut eteen- tai taaksepäin tai emätinkanava on lyhyt. Puoliseisovassa asennossa naisen on helpompi kontrolloida miehen liikkeitä. Penis ei myöskään osu yhtä rajusti kohdunsuuhun kuin konttausasennossa.

Tehkää näin: Nainen seisoo, nojautuu eteenpäin ja ottaa tukea sohvasta, seinästä tai sängynpäädystä ja mies seisoo hänen takanaan. Mitä enemmän nainen notkistaa selkäänsä ja nostaa takapuoltaan, sitä syvemmälle mies pääsee. Selän pyöristäminen ja lantion laskeminen taas pakottaa miehen hidastamaan tahtia.

Nainen voi kontrolloida miestä myös levittämällä tai puristamalla jalkojaan yhteen. Hän voi myös nostaa toisen jalkansa koukistettuna taakse ja painaa miehen takapuolta voimakkaammin itseään vasten.

2. Ylävartaloa sängyllä tai pöydällä lepuuttaen

Konttausasento voi väsyttää naisen kädet ja jalat. Kun nainen lepuuttaa ylävartaloaan sängyn reunalla, ranteisiin ei kohdistu painetta. Miehen on helpompi liikkua, kun nainen painautuu tukea vasten eikä hänen vartalonsa huoju.

Tehkää näin: Nainen on polviseisonnassa sängyn tai sohvan edessä ja laskee ylävartalonsa alustalle. Jalkojen alle asetettu matto tai peitto tekee asennosta hellän polville. Mies on naisen takana polviseisonnassa. Hän voi myös seistä ja nostaa naisen alavartalon ilmaan käsiensä varaan.

Pystymmässä versiossa nainen seisoo ja kumartuu pöydän päälle. Mies seisoo hänen takanaan ja pääsee liikkumaan vielä helpommin kuin polviensa varassa. Tässä asennossa kummankaan polvet eivät hierry.

3. Supersyvälle takapuoli koholla

Koira-asennosta saa tukevamman, kun nainen ei ole kontillaan, vaan laskee ylävartalonsa sängylle, mutta pitää takapuolensa pystyssä. Naisen on helpompi hyväillä klitoristaan, kun hän ei kannattele vartaloaan käsiensä varassa.

Tehkää näin: Nainen on ensin nelinkontin ja laskee ylävartalonsa alas sängylle tai lattialle. Hän notkistaa selkänsä ja kohottaa takapuoltaan mahdollisimman ylös.

Nainen voi kontrolloida miestä levittämällä tai puristamalla jalkojaan yhteen. Jalkojen voimakas yhteen painaminen auttaa joitakin naisia saamaan helpommin orgasmin tässä asennossa.

Asennosta voi muokata myös niin sanotun sammakkotyylin, jossa nainen levittää jalkansa koukistettuina sivuille. Tässä versiossa mies pääsee erittäin syvälle.

4. Käänteinen lähetyssaarnaaja vatsalla maaten

Asento, jossa nainen makaa vatsallaan, on hidas, hellä ja intiimi. Vartalonne koskettavat toisiaan päästä varpaisiin ja miehen on pakko liikkua hitaasti, jolloin nainen ehtii kiihottua rauhassa. Vatsalla makoilu voikin sopia naiselle, jolle tavallinen koira-asento tuottaa kipua.

Tehkää näin: Nainen makaa vatsallaan ja mies hänen selkänsä päällä. Jos miehen on hankala liikkua, hän voi olla kontillaan tai lankkuasennossa käsiensä varassa.

Nainen voi kohottaa takapuoltaan laittamalla tyynyn vatsansa alle. Näin miehen on helpompi liikkua ja penis osuu paremmin g-pisteeseen.

Käänteisessä lähetyssaarnaajassa mies voi suudella ja hyväillä naisen herkkää niskaa ja selkää. Hänen kätensä yltävät myös helposti hieromaan klitorista.

5. Hitaasti ja hellästi lusikassa

Lusikka kylkimakuulla on toinen intiimi asento, jossa mies työntyy naiseen takaapäin. Saatte maksimaalisesti ihokontaktia ja miehen on helppo hyväillä naista päällimmäisellä kädellään. Lusikka on hyvä vaihtoehto, jos nainen on pieni ja mies todella iso. Voitte olla lähekkäin, mutta naiselle ei tule tukahtunut olo.

Tehkää näin: Asettukaa kylkimakuulle, mies naisen taakse. Jos mies on oikeakätinen, makoilkaa vasemmalla kyljellänne. Näin miehen oikea käsi on vapaa ja hän voi hyväillä naisen rintoja ja klitorista.

Nainen voi säädellä yhdynnän syvyyttä ja tuntumaa vaihtelemalla jalkojensa asentoa. Hän voi vetää jalat kippuraan, suoristaa ne tai taivuttaa jalkansa taakse ja kietoa ne miehen ympärille. Mies voi myös nostaa naisen päällimmäisen jalan ilmaan, jolloin hän voi liikkua nopeammin.

Lähteet: Women´s Health Mag, Your Tango

X