Kim Herold
Kim Heroldista tuli kaksosten isä.
Julkkikset

Kim Heroldille syntyi juuri kaksosvauvat, julkaisi herkän kuvan sairaalasta – ”Halusin aina isäksi, en koskaan pitänyt itsestäänselvyytenä”

Nykyisin liikunnan parissa työskentelevän Kim Heroldin unelma lapsesta on toteutunut kaksin kappalein – hänestä on tullut kaksosten isä.
Teksti: Lotta Pellas Kuvat: OM-arkisto

Laulajana ja mallina tutuksi tulleesta Kim Heroldista, 41,  ja hänen puolisostaan Pauliina Heroldista on tullut kaksosten vanhempia. Kim julkaisi eilen Instagramissa kuvan itsestään sairaalavermeissä maski kasvoillaan. Kummallakin käsivarrella lepää vastasyntynyt tytär.

Hellyyttävän kuvan englanniksi kirjoitetussa tekstissä hän kiittää vaimoaan  haaveensa toteutumisesta: ”Halusin aina isäksi, en koskaan pitänyt itsestäänselvyytenä. Nyt olen tuplaisä! Kiitos vaimoni.”

Leikittelevä päivitys

Paljastaessaan raskausuutisen Instagram-tilillään kesällä Herold aloitti päivityksen ilmoittamalla englanniksi: ”Kaksostytöt tulevat pian”. Sanavalintojen ja sisällön välillä on hauskaa leikittelyä – ”Tulossa pian” -tyylinen ilmoitus on tuttu muun muassa artistien uusista kappaleista ja levyistä. Nyt kyse olikin perheonnesta!

Pienestä perheestä tuli kertaheitolla suuri, sillä koiranomistajakaksikolle kaksoset ovat heidän ensimmäiset lapsensa.

Laulajasta personal traineriksi

Kim ja Pauliina menivät naimisiin 2019, jota ennen he seurustelivat pitkään. Pari on ollut viime vuosina suurimmaksi osaksi poissa julkisuudesta. Personal traineriksi kouluttautunut Kim työskentelee liikunnan parissa.

X