Julkkikset

Laura Lepistöltä ihania uutisia – odottaa toista lastaan: ”Pikkuveli, sua odotetaan jo kovin”

Laura Lepistön syksy on täynnä ihanaa odotusta. Entinen taitoluistelija paljasti Instagramissa perheen kasvavan toisella lapsella loppuvuodesta.

Teksti:
Roosa Roivainen
Kuvat:
OM-arkisto

Laura Lepistö kertoo perheenlisäyksestä sosiaalisessa mediassa.

Laura Lepistön syksy on täynnä ihanaa odotusta. Entinen taitoluistelija paljasti Instagramissa perheen kasvavan toisella lapsella loppuvuodesta.

Entinen taitoluistelija Laura Lepistö, 35, odottaa toista lastaan yhdessä puolisonsa Tommi Huovisen kanssa. Laura kertoi tulevasta perheenlisäyksestä sunnuntaina 8. elokuuta julkaisemassaan Instagram-päivityksessä.

Sosiaaliseen mediaan päivitetyssä kuvassa Laura poseeraa yhdessä esikoisensa Robinin kanssa kesäisissä tunnelmissa jäätelökioskilla. Kuvassa Laura on asettanut toisen kätensä pyöristyneelle vatsalleen.  

”Meidän tän kesän pyöräretkillä on matkannut mukana pieni kyytiläinen”, Laura kirjoittaa kuvassa.

Päivityksestä Laura paljastaa myös vauvan sukupuolen:

”Pikkuveli, sua odotetaan jo kovin. Universumille kiitollinen.”

Vauvan laskettu aika on ilmeisesti joulukuussa. Vihjeen jouluvauvasta antaa Lauran käyttämä hashtag #joulukuiset2023.

Myös moni julkisuudesta tuttu henkilö on tykännyt ja toivottanut perheelle onnea päivityksen kommenttiosiossa. Kuvan alla vauvauutista kommentoivat muun muassa ex-taitoluistelija Kiira Korpi, juontaja Tuija Pehkonen ja hänen puolisonsa, ex-lumilautailija Eero Ettala sekä taitoluisteluvalmentaja Beata Leppilampi.   

Laura Lepistö: ”Unelma lapsesta opetti minulle pysähtymisen tärkeyden”

Lauran ja Tommi esikoinen Robin syntyi heinäkuussa 2021. Annan haastattelussa toukokuussa 2021 Laura kertoi haasteista, joita pari kohtasi ensimmäisen raskauden kohdalla.

Raskaaksi tuleminen ei ollut entiselle taitoluistelijalle itsestäänselvyys. Ammattiurheilu jätti Lauran kehon vielä vuosiksi uran lopettamisen jälkeen pahaan ylikuormitustilaan, mikä sai Lauran pelkäämään, että hän ei voisi koskaan saada lasta. Hormoniepä­tasapainotiloihin erikoistuneen lääkärin vastaanotolla Laura sai neuvoksi levätä, jotta keho pääsisi palautumaan. Kokemus opetti Lauraa luopumaan liiasta vaativuudesta.

– En usko, että tulen ikinä enää palaamaan yhtä hektiseen arkeen kuin missä ennen elin. Unelma lapsesta opetti minulle pysähtymisen tärkeyden, vaikka se pitikin opetella kantapään kautta, Laura kertoi vuonna 2021 Annan haastattelussa.

Esikoisen syntymän jälkeen syyskuussa 2021 Laura kuvaili Annalle perheen vauva-arkea.

– Hän [vauva] nukkuu hyvin, syö ja kasvaa. Hän on hyväntuulinen ja sen takia on tuntunutkin, että myös oma jaksaminen ja palautuminen on mennyt hyvin.

X