Julkkikset

Sanna Marin juhli ensimmäistä hääpäiväänsä – julkaisi romanttisen kuvan vihkipäivältään somessa

Pääministeri Sanna Marin ja Markus Räikkönen viettivät sunnuntaina ensimmäistä hääpäiväänsä. Pariskunnan häät järjestettiin vuosi sitten pikaisella aikataululla.

Teksti:
Janna Nousiainen
Kuvat:
Mirva Kakko

Sanna Marin ja Markus Räikkönen viettävät ensimmäistä hääpäiväänsä.

Pääministeri Sanna Marin ja Markus Räikkönen viettivät sunnuntaina ensimmäistä hääpäiväänsä. Pariskunnan häät järjestettiin vuosi sitten pikaisella aikataululla.

Pääministeri Sanna Marin meni vuosi sitten naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa Markus Räikkösen kanssa. Marin juhlisti parin ensimmäistä hääpäivää julkaisemalla kauniin kuvan somessa.

Kuvassa onnellisen näköinen pariskunta kävelee hääpäivänään käsikädessä.

”Hyvää ensimmäistä hääpäivää rakas”, Marin kirjoittaa kuvan ohessa.

 

Häät pidettiin pienelle lähipiirille

Pumpulihääpäiväänsä viettävä pari järjesti kauniit ja intiimit häät vuosi sitten Kesärannassa. Paikalla oli pariskunnan neljäkymmentä läheisintä ystävää ja sukulaista.

”Jäi paljon ihania muistoja. Oli kaunis ilma ja kaikilla oli hauskaa. Oli juuri sellainen tunnelma kuin toivoimme”, Marin kuvaili tuolloin hääpäiväänsä Kotiliedessä.

Häät järjestettiin pikaisella aikataululla pääministerin kiireiden vuoksi. Alkuperäistä hääpäivää jouduttiin siirtämään koronakevään takia. Häiden järjestelyt hoidettiin lopulta kolmessa päivässä sen jälkeen, kun päivämäärä oli päätetty.

”Tänäkin kesänä olisi ollut vaikka kuinka paljon syitä lykätä häitä, mutta totesimme yhdessä, että sopivaa aikaa ei tule ikinä. Aina on jokin tilanne päällä, joten järjestimme häät rennolla mielellä vain läheisille ihmisille”, Sanna kertoi Kotilieden haastattelussa.

X