Reseptit

Marinoitu punasipuli

2.6.2014 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Colourbox.com

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Marinoitu punasipuli sopii hyvin salaatteihin, kalan kanssa sekä hampurilaisten, täytettyjen leipien ja tortillojen väliin. Kokeile esimerkiksi lohitortillassa.

Ainekset

2 punasipulia
0.8 dl viinietikkaa
1.5 rkl sokeria
½ tl suolaa
1 dl öljyä

Valmistusohje

 

1. Leikkaa punasipulit ohuiksi viipaleiksi. Liuota suola ja sokeri viinietikkaan, lisää öljy.

2. Kaada liemi punasipuleiden päälle ja anna maustua vähintään 4 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

 

Kommentit (5)

Hei kaisap,
Kiitos tarkkaavaisuudesta. Ohjeesta todellakin puuttui öljyn määrä, nyt se on lisätty ja virhe korjattu.

Leena, Ruoka.fi:stä.

Kuinka kauan tämä säilyy jääkaapissa?

Hei Heidi,

itse käyttäisin nämä muutaman päivän sisällä marinoimisesta. 🙂

Terveisin,

Emmi Ruoka.fi:n toimituksesta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *