Reseptit

Marinoitu punasipuli

2.6.2014 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Colourbox.com

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Kiitos
Marinoitu punasipuli sopii hyvin salaatteihin, kalan kanssa sekä hampurilaisten, täytettyjen leipien ja tortillojen väliin. Kokeile esimerkiksi lohitortillassa.

Ainekset

2 punasipulia
0.8 dl viinietikkaa
1.5 rkl sokeria
½ tl suolaa
1 dl öljyä

Valmistusohje

 

1. Leikkaa punasipulit ohuiksi viipaleiksi. Liuota suola ja sokeri viinietikkaan, lisää öljy.

2. Kaada liemi punasipuleiden päälle ja anna maustua vähintään 4 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

 

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme