
Eikö mämmi maistu pääsiäisenä? Kokeile jotakin näistä mämmiherkuista!
Jos mämmitoleranssia löytyy jonkin verran, voi rukiista pääsiäisherkkua lähestyä lakkojen ja makean kerma-rahkaseoksen kera. Annosmaljoihin kerroksittain koottava jälkiruoka saa sitruksisen säväyksen appelsiininkuoriraasteesta.

Tiramisussa mämmi löytää paikkansa kakkupohjan ainesosana. Täyte sekoitetaan mascarponejuustosta ja vispikermasta. Klassikkojälkiruoan kostutukseen käytetään kahvia.

Mämmi maustetaan usein pomeranssinkuorella, joten appelsiini on sille luonteva makupari myös jälkiruokapöydässä. Mämmi-appelsiinijäädyke on helppo ja maistuva päätös pääsiäisaterialle. Sekoitat vain mämmiä, vaahtoutuvaa vanilliinikastiketta sekä appelsiinimarmelaadia keskenään ja pakastat. Kylmä herkku tarjoillaan appelsiinilohkojen ja appelsiininkuorisuikaleiden kanssa.

Puolukka maustaa mämmikääretortun kirpsakan raikkaaksi. Mämmiä käytetään niin pohjaan kuin täytteeseenkin. Puolukkasurvoksesta, maitorahkasta, mämmistä sekä vaahtoutuvasta vanilliinikastikkeesta sekoitettava täyte tekee kääretortusta erityisen mehevän.

Kokeile puolukoiden ja mämmin yhdistelmää myös muffineissa. Kirpeän makeat leivonnaiset päällystetään vaahtoutuvalla vanilliinikastikeella, joka antaa niille makean silauksen.
Lisää pääsiäisen jälkiruokia:
Pashapavlovat
Appelsiini-sitruunakiisseli ja mascarpone-marenkikerma
Inkivääri-limebrûlée
Pashanmakuinen jäädyke
Kotiliesi.fi: Mango-mignonmaljat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous