Vieraita viikonloppuna? Näin teet helpot suupalat Välimeren tyyliin
Pienet sormin syötävät suupalat hurmaavat ja ne ovatkin mitä mainiointa tarjottavaa illanistujaisissa esimerkiksi viinilasillisen kera.
Pienet sormin syötävät suupalat hurmaavat ja ne ovatkin mitä mainiointa tarjottavaa illanistujaisissa esimerkiksi viinilasillisen kera.
Pienet sormin syötävät suupalat hurmaavat ja ne ovatkin mitä mainiointa tarjottavaa illanistujaisissa esimerkiksi viinilasillisen kera.
Kerää ystävät tai perhe yhteisen pöydän ääreen ja kokoa välimerellinen ateria italialaisista antipastoista ja espanjalaisista tapaksista. Näiden herkkujen joukosta jokainen löytää takuulla omat suosikkinsa.
Gazpacho on perinteinen espanjalainen kylmä alkupalakeitto, joka valmistetaan tyypillisesti tomaateista. Vaihtelua saat, kun lisäät sekaan myös vesimelonia. Tarjoa melonigazpacho hauskasti shottilaseista yrttimarinoitujen mozzarellapallojen kera.
Parmankinkku ja meloni on klassinen yhdistelmä ja perinteinen italialainen alkupala. Tarjoa kinkku-melonikääröt esimerkiksi raikkaan yrtti-rucolasalaatin kera.
Paahdetusta patongista tai maalaisleivästä valmistat helposti maukkaat tarjoiltavat. Kokeile perinteistä tomaatti-pestobruchettaa tai herkullisella oliivitahnalla päällystettyjä tapenadeleipäsiä.
Kinkulla ja paprikalla täytetyt herkkusienet ovat mitä mainiointa tapastarjottavaa. Näissä suupaloissa maistuvat Välimeren keittiölle tyypilliset mausteet valkosipuli ja persilja.
Lisää herkullisia suupaloja:
Digipalvelut (09) 156 6227
Avoinna ma–pe 8–19
Painettu lehti. (09) 156 665
Avoinna ma–pe 8–19
Sähköposti (digi)digi@otavamedia.fi
Sähköpostiasiakaspalvelu@otavamedia.fi
Otavamedian vaihde(09) 156 61
Uudenmaankatu 10
00015 OTAVAMEDIA
Tietoa evästeiden käytöstäKäyttäytymiseen perustuva mainontaTietoa verkkopalvelun käytöstäEvästeasetukset
Vastaava päätoimittaja:
Saija Hakoniemi
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@otava.fi
Toimitus
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous