Minimunakkaat
Minimunakkaat säilyvät mehevinä, kun teet ne alumiinisiin vuokiin. Niistä piiraat voi myös tarjoilla kätevästi.
Ainekset
- 5 kananmunaa
- 5 rkl vettä tai maitoa
- ripaukset suolaa ja mustapippuria
- 1/2 ruukkua rucolaa hienonnettuna
- 125 g minimozzarellapalloja
- 1 dl parmesaaniraastetta
Tarjoiluun
- kourallinen minitomaatteja
- 4 viipaletta parmankinkkua
- 1/2 ruukkua rucolaa
Valmistusohje
1. Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää joukkoon vesi. Mausta suolalla ja mustapippurilla sekä hienonnetulla rucolalla. Kaada seos kahdeksaan pieneen uuninkestävään vuokaan tai kahvikuppiin.
2. Puolita minimozzarellapallot ja lisää vuokiin. Ripottele pinnalle parmesaaniraaste ja paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia tai kunnes seos on hyytynyt mutta vielä mehevä.
3. Lohko minitomaatit ja revi parmankinkkuviipaleet kahteen osaan.
4. Jaa tomaatit ja kinkut minimunakkaiden päälle ja viimeistele rucolan lehdillä.
Munakasta monessa muodossa:
Kotiliesi.fi: Munakassushi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous