Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2014: Kaksoset

Teksti:
Anna.fi

Vuosi 2014 on Kaksoselle seesteistä aikaa kunninanhimon ja tasapainon löytämisen välillä. Menestystä on luvassa niin työ- kuin rakkauselämässäsi, ja saatat itsekin yllättyä voimakkaasti halustasi sitoutua sinulle merkittäviin asioihin.

Lue Kaksosen vuosihoroskooppi 2015!

Vuosihoroskooppi 2014: Kaksoset

Palkinnot kovasta uurastamisestasi alkoivat viestiä olemassaolostaan jo viime vuonna, mutta suurin menestys odottaa vielä saapumistaan: vuosi 2014 on takaisinmaksun aikaa! Myös rahanvirtaus jatkaa kohdallasi onnekasta kulkuaan aina kesään asti, joten hyödynnä tämä Jupiterin antelias vaikutus ja laita rahaa jemmaan sadepäivien varalta.

Sen sijaan, että keskittäisit suurimman osan aikaasi ja energiaasi projekteihisi ja päivittäisiin rutiineihisi, haluat nyt epätoivoisesti käyttää hereilläoloaikasi luovuuden ja romantiikan tavoitteluun. Helmikuusta lähtien elämäsi painopisteet ovat rakkauselämän asioissa: ihmisissä, paikoissa ja asioissa, joita eniten ihailet. Kaikki se, mitä sydämessäsi palvot, on tänä vuonna tekemisessäsi etusijalla. Luovuutesi on valloillaan tavalla, jota et ole kokenut lähes 20 vuoteen. Teet edelleen paljon töitä, mutta ymmärrät, että on yhtä tärkeää ottaa aikaa myös rakkaudelle ja vapaa-ajalle.

Vuorovaikutus, matkustaminen ja oppiminen ovat vuonna 2014 rahatilanteeseesi merkittävimmin vaikuttavia asioita. Saat huomata, kuinka matkustussuunnitelmasi ovat yllättäen ahdettu täyteen heinäkuusta alkaen. Kukoistat, kun pääset uusiin paikkoihin, ja luontainen kiinnostuksesi ympäröivää maailmaa kohtaan saa uudenlaiset mittasuhteet kulkiessasi ympäriinsä voimakkaan uteliaisuutesi johdattamana. Älä kuitenkaan jaa tekemistäsi liian moneen suuntaan, ettet hukkaat kiintopistettäsi tärkeimmistä prioriteeteistäsi.

Romantiikka

Rakkauselämässäsi tapahtuu helmikuussa kohtalokas käänne: tahtosi sitoutua voi tuntua jopa yllättävän voimakkaalta, sillä se kääntää vapaudenkaipuusi ylösalaisin. Jos olet jo parisuhteessa, mielihyvä ja romanssi nousevat nyt tärkeimmiksi asioiksi. Jos olet puolestaan sinkku, saatat jopa hieman järkyttyä kiivaasta halustasi edetä suoraan tapailusta seurusteluun.

Vupsi 2014 lupaa sinulle suuria oppitunteja rakkaus- ja parisuhdeasioissa. Tulet ymmärtämään kaiken kompromissien kirjosta ja siitä, miten voit laittaa rakkaimpasi tarpeet omien tarpeidesi edelle. Ota ja anna -asetelma voi aluksi olla sinulle kova pala purtavaksi, mutta sinä jos joku kyllä osaat tasapainotella mahdottomaltakin tuntuvien tehtävien parissa!

Sitoutuminen on tänä vuonna suuri kysymys kaikilla elämäsi osa-alueilla. Saturnus pysäyttää sinut miettimään vakavasti omaa seksuaalisuuttasi ja sitä, kuinka ohjaat elinvoimaasi. Vaikka rakastatkin flirttailua, saavutat itsekin enemmän, jos rohkaistut menemään asioissa syvemmälle vain yhden ihmisen kanssa. Tulet yllättymään siitä, kuinka tyydyttävä parisuhde voi olla siitä huolimatta, että asiat muuttuvat joskus vaikeiksi ja vaikeudet tuntuvat tylsiltä. Loppujen lopuksi saat suurimman palkinnon silloin, kun uskallat välillä käydä läpi myös karumpia polkuja. Jonkin kevyen ja helpomman etsiminen saattaa aika ajoin tuntua viettelevältä vaihtoehdolta, mutta tiedät pohjimmiltasi, että se on vain pakokeino, joka jättää sinut lopulta yksinäiseksi. Saavutat suurimman onnen, kun liikut välillä myös mukavuusalueesi ulkopuolella.

Työ

Liiallinen työnteko ja liian vähäinen aika huvitteluun teki Kaksosesta viime vuonna äkäisen. Mutta älä huoli tällaiset uupumuksen tunteet ovat mennyttä! Ei sinussa yhdessä hujauksessa silti tule hedonistista velttoilijaa, mutta muistat, miksi ylipäätään olet halunnut tehdä kovasti töitä: rakkauden, rahan ja turvallisuuden vuoksi! Alat vähitellen ymmärtää, että jos jaat tehtäviäsi toisten kanssa, työskentelet fiksummin etkä joudu tekemään liian isoja uhrauksia sosiaalisessa elämässäsi. Tuletkin vuonna 2014 löytämään balanssin kunnianhimon ja mielihyvän välillä. Samalla osaat ratkaista luovasti työelämässäsi vastaan tulevia kysymyksiä.

Taloudellinen tilanteesi näyttää hyvältä aina heinäkuuhun saakka, joten alkuvuosi on hyvää aika ottaa riskejä kasvattaaksesi tienaamispotentiaaliasi. Jos olet rajoittanut itseäsi viime vuosien aikana saadaksesi rahat riittämään, Jupiter tarjoaa sinulle nyt kaiken apunsa rahantahkomista varten. Olet aiemmin joko jättänyt monia vaihtoehtoja käyttämättä tai olet vain ollut liian kiireinen urasuunnitelmiesi päivittämistä varten. Nyt on joka tapauksessa aika uskaltaa unelmoida ja toteuttaa asioita laaja-alaisesti!

Heinäkuun jälkeen Jupiter ei ulota vaikutustaan enää raha-asioihisi, vaan siirtyy merkissäsi oppimisen ja kouluttautumisen vyöhykkeelle. Hyppää siis kaikkien niiden asioiden pariin, jotka kiinnostavat sinua: kaikki satsaukset, jotka teet oman henkisen pääomasi eteen, osoittautuvat äärettömän tuottoisiksi. Myös arkipäiväiset kohtaamiset tuntemattomien, naapureiden tai jopa ssisarustesi kanssa saattavat osoittautua äärettömän tuottoisiksi.

Lue myös:
Vuosihoroskooppi 2014: Härkä

Vuosihoroskooppi 2014: Oinas
Vuosihoroskooppi 2014: Kauris
Vuosihoroskooppi 2014: Vaaka
Vuosihoroskooppi 2014: Leijona
Vuosihoroskooppi 2014: Jousimies
Vuosihoroskooppi 2014: Neitsyt
Vuosihoroskooppi 2014: Skorpioni
Vuosihoroskooppi 2014: Vesimies
Vuosihoroskooppi 2014: Kalat
Vuosihoroskooppi 2014: Rapu

Lähde: Astrology.com

X