Kauneus

Kuin luonnonkiharat! Näin suoraankin tukkaan saa villit kiharat ilman lämpöä – aito lopputulos syntyy muutamalla kikalla

Nyt himoitaan villiä luonnonkiharaa! Vallattomia kiharoita ei ole kaikille suotu, mutta aidon näköiset kiharat voi tehdä itsekin. Ida Jokikunnas teki mallillemme upeat kiharat. Katso kuvat vaihe vaiheelta.

Teksti:
Ida Jokikunnas
Kuvat:
Sampo Korhonen

Jotta kiharat saa näyttämään luonnonkiharoilta, niitä kannattaa tehdä erikokoisista osioista.

Nyt himoitaan villiä luonnonkiharaa! Vallattomia kiharoita ei ole kaikille suotu, mutta aidon näköiset kiharat voi tehdä itsekin. Ida Jokikunnas teki mallillemme upeat kiharat. Katso kuvat vaihe vaiheelta.

Trendikkäät, luonnonkiharaa muistuttavat kutrit syntyvät yön aikana, joten hiuksia ei tarvitse rasittaa lämpökäsittelyllä. Luonnonkihara on trendikkäin silloin, kun se on epäsymmetrinen, villi ja hyvin kosteutetun näköinen!

Katso myös: Kesän tyylikkäin ja rennoin kampaus on tässä – katso videolta Ida Jokikunnaksen ohjeet rantalaineisiin

Vahva hiusgeeli on paras tuote kestäviin ja aidon näköisiin luonnonkiharoihin. Geelillä saat aivan piikkisuorankin hiuksen taipumaan kikkuralle ilman lämpöä.

Näin teet luonnonkiharat ilman lämpöä –  neljä helppoa vaihetta:

Tutoriaali, kuva 1

1. Pese ja hoida hiukset hyvin kosteuttavilla tuotteilla. Lisää kosteisiin hiuksiin vielä jätettävää hoitotuotetta, joka antaa lisäkosteutta kutreille. Levitä sitten hiusgeeliä kosteisiin hiuksiin kauttaaltaan ja kampaa hiuksia tasaisesti harvalla kammalla.

Tutoriaali, kuva 2

2. Jaottele hiuksista osioita. Osioiden koko voi vaihdella, jolloin myös kiharan koko vaihtelee lopputuloksessa. Kieputa kukin osio itsensä ympäri niin, että lopulta saat sen pyöräytettyä pienemmäksi sykkyräksi.

Tutoriaali, kuva 3

3. Kiinnitä sykkyrät pinneillä hiustyveen. Kaikkien sykkyröiden ei tarvitse olla samaan tapaan pyöriteltyjä. Niissä on hyvä olla vähän löysyyttä, jotta kosteat hiukset pääsevät kuivumaan ja kiharat muodostumaan.

Tutoriaali, kuva 4

4. Jätä sykkyrät kuivumaan, mieluusti nuku niissä yön yli. Tällöin ne kuivuvat kunnolla ja kiharoista tulee kestäviä. Poista aamulla pinnit ja kieputa sykkyrät varoen auki. Haro lopuksi sormin latvat auki ja viimeistele kiillolla sekä hiuskiinteellä. Älä harjaa auki, muutoin kiehkurat pörrööntyvät. Sormin saat tavoitellun, erotellun näköisen luonnonkiharan.

Hiukset: Four Reasons Original/Ida Jokikunnas. Hiukset pestiin Ultra Moisture -sampoolla ja hoidettiin superkosteuttavalla Ultra Moisture Treatment -tehohoidolla. Kosteisiin hiuksiin suihkutettiin Moisture Mist -hoitosuihketta sekä levitettiin vahvaa Power Gel -hiusgeeliä kauttaaltaan. Hiukset kammattiin ja muotoiltiin kuivumaan. Avatut kiharat viimeisteltiin latvoista Smooth & Shine -seerumilla ja niihin suihkittiin Styling Hairspray -painotonta hiuskiinnettä antamaan lisäpitoa. Malli: Susanna/Paparazzi.

X