Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 15.-21.6.

14.6.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVPhotos

Kaksoset 21.5.–20.6.

Nopea ajatustenjuoksu ja hitaasti toimiva kroppa ovat yhdistelmä, joka voi aiheuttaa turhautumista tällä viikolla. Älä pakota itseäsi liikkeelle väkisin. Et voi nauttia elämästä, jos olet uupunut. Lähde ulos raikkaaseen ilmaan ja hengitä syvään. Ympärilläsi oleva lämpö vetää muita puoleesi. Tahdotko tehdä vaikutuksen? Älä pelkää näyttää tunteitasi rakkaillesi.

Rapu 21.6.–22.7.

Tällä viikolla haluat ehkä mennä fiiliksen mukaan. Itsestäsi riippumattomat tapahtumat saattavat yllättää sinut. Joillain ihmisillä vain tuntuu olevan rajattomasti energiaa ja päättäväisyyttä. Olemme kaikki erilaisia. Viikonloppuna voit työstää suunnitelmaasi. Ota kaikki irti rauhallisista hetkistä rakkaasi kanssa.

Leijona 23.7.–22.8.

Takanasi saattaa olla juoruilua ja sekasortoa, mutta pidä vain katseesi tiiviisti tulevaisuudessa. Jos muut haluavat elää menneisyydessä, se on heidän valintansa. Sinä voit keskittyä siihen, mitä jännittävää on edessäpäin. Ei kannata tuhlata aikaa vanhojen muisteluun.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Turvautuuko liian moni ihminen sinuun? Tarvitaan delegointia! Ihminen, jota olet tukenut pitkään, pärjää nyt jo omillaan. Rohkaise häntä tarttumaan tilaisuuteen. Etkö ehdi miettiä omia tarpeitasi? Tee siihen nyt muutos. Romanttinen tapaaminen tuo jännitystä ja yllätyksiä viikonloppuun.

Vaaka 23.9.–22.10.

Älä jätä huomiotta tarvettasi tehdä jotain luovaa ja tyydytystä tuovaa. Kun ajoitus on oikea, kuten nyt, voit loistaa kyvyilläsi. Saat itseluottamusta, kun vain aloitat ja näet kuinka hyvin edistyt. Viimeaikaisten vastoinkäymisten jälkeen se tuntuu juhlalta.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Viimeviikkoiset yllättävät uutiset on vaikea sisäistää. Asialla ei kuitenkaan ole kiirettä. Jos joku haluaa huomiosi, hän saa odottaa. Mielialasi tuntuvat heittelevän, mikä ei ole yllätys. Suunnittele jotain mukavaa tekemistä viikonlopuksi ja lataa akut täyteen.

Jousimies 22.11.–20.12.

Eikö joku oikein ymmärrä sinua? Joskus on parempi antaa jonkun toisen selittää, miltä sinusta tuntuu. Liika tunteellisuus voi hämärtää tilanteen. Menneisyyden kaiut näyttävät häiritsevän sinua. Aiotko sulkea korvasi niiltä vai käsitellä ne?

Kauris 21.12.–19.1.

Useimmat tilanteet selviävät, kun niille antaa aikaa. Joskus ihmiset puhuvat ennen kuin ajattelevat, ja se on inhimillistä. Olemalla joustava ja anteeksiantava säästää paljon aikaa. Kumppanisi saattaa olla hämmentynyt jostain väärinkäsityksestä. Ratkaiskaa asia yhdessä.

Vesimies 20.1.–18.2.

Tee selväksi, ettet aio tehdä hätäisiä päätöksiä tällä viikolla. Se, minkä muut näkevät yksinkertaisena, ei välttämättä ole sitä sinulle. Vietä aikaa ihmisten kanssa, jotka ovat ystävällisiä ja tukevat sinua. Suuntaa katse eteenpäin ja pidä kiinni siitä, mihin uskot.

Kalat 19.2.–19.3.

Tällä viikolla sinussa on kipinää ja varmuutta, joka antaa sinulle etumatkaa. Välttääksesi turhautumisen itseesi ja muihin sinun on välttämätöntä sanoa ääneen, mitä ajattelet. Pyydä haluamaasi lujasti ja päättäväisesti.

Oinas 20.3.–19.4.

Tuntuuko siltä, että juokset hirveää vauhtia, mutta et pääse eteenpäin? Niin voi käydä, kun ylikuormitamme itsemme työllä ja informaatiolla. Hidasta vähän ja laita asiat tärkeysjärjestykseen. Kuulet huhun, jonka paikkansapitävyys kannattaa tarkistaa. Sinun täytyy päättää, onko se nykyisen ihmissuhteen sekoittamisen arvoinen.

Härkä 20.4.–20.5.

Haluat, että kaikki on kontrollissasi etkä pidä siitä, että sinulle kerrotaan, mitä sinun tulisi tehdä. Kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota johonkin, mitä sinulle sanotaan tällä viikolla. Epäröinti on inhimillistä. Jokin tapahtuma menneisyydessäsi auttaa sinua ratkaisemaan pulman. Rentoudu ja nauti viikonlopusta, johon kuuluu ripaus romantiikkaa.

 

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan