Elastinen on yksi Vain elämää -ohjelman juhlakauden artisteista.
Julkkikset

Elastinen räppää rakkaudesta – ja syy siihen löytyy kotoa: ”Vasta sitten, kun rakkaudesta saa siivun, asian ymmärtää”

Rakkauden kokeminen omassa elämässä on saanut Kimmo Laihon eli räppäri Elastisen räppäämään rakkaudesta. – Rakkauden kokemus on sykkivä keskus maailmassa.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: Nelonen Media

Kimmo Laiho eli räppäri Elastinen, 38, on mukana huippusuositun Vain elämää -ohjelman juhlakaudella eli 10. tuotantokaudella. Elastinen on onnellinen, että juuri hänet valittiin yhdeksi juhlakauden artisteista.

Vain elämää -juhlakauden artistit: Vain elämää -ohjelman 10. tuotantokaudella nähtävät artistit ovat Lauri Tähkä, Antti Tuisku, Erin, Paula Vesala, VilleGalle, Maija Vilkkumaa, Elastinen ja Samu Haber.

Vain elämää -ohjelman 10. tuotantokaudella nähtävät artistit ovat Lauri Tähkä, Antti Tuisku, Erin, Paula Vesala, VilleGalle, Maija Vilkkumaa, Elastinen ja Samu Haber.

– Olen päässyt tosi pitkälle sillä, että olen oma itseni. Tämä ohjelma perustuu sille. Luulen, että olisi lyhyt tie vetää ohjelman kuvauksissa jotain show’ta. Ne, jotka ovat kaikista eniten antaneet mennä, ovat saaneet ohjelmasta aina kaikista eniten irti. Minä itsekin. Hiphop ja räppi perustuvat autenttisuuteen. Pyrin liputtamaan sen puolesta, että puhutaan asioista, joista tiedetään ja jotka on kokenut.

Rakkaus läsnä elämässä

Elastinen aloitti uransa Fintelligens-yhtyeessä, jonka kappaleet olivat osittain hyvinkin kantaaottavia. Nykyään Elastinen käsittelee soolotuotannossaan paljon rakkautta. Esimerkiksi Supervoimii-hittibiisissään räppäri kertoo avoimesti tunteistaan Riina-vaimoaan kohtaan.

– Meille sanottiin joskus, että Fintelligensin biisit kertovat kaikki vain meistä itsestämme. Me sanoimme siihen, että Whitney Houstonin biisit kertovat kaikki rakkaudesta – miksi sille ei valiteta? Nyt ymmärrän, miksi kaikki leffat, kirjat, biisit ja koko maailma pyörii yhden asian ympärillä. Rakkauden kokemus on sykkivä keskus maailmassa. Vasta sitten, kun rakkaudesta saa siivun, asian ymmärtää.

Perheen perustamisen myötä rakkauden teema on ollut yhä vahvemmin läsnä Elastisen henkilökohtaisessa elämässä ja sitä kautta musiikissakin. Elastinen tapasi Riina-vaimonsa vuonna 2014. Parin esikoispoika syntyi vuonna 2017 ja kuopustyttö tämän vuoden alussa.

– Vasta viimeisten viiden vuoden aikana rakkauteen liittyvät asiat ovat tulleet elämääni todella isosti. Musiikkini on niin sidottuna omaan hahmooni ja omiin kokemuksiini, että sen on seurattava minua. Aika näyttää, miten pitkälle jengi minua seuraa.

Vain elämää Nelosella perjantaisin klo 20.

Lue myös:

Näin hauskasti alkoi Elastisen ja Riina-vaimon rakkaustarina: ”Mä olen sun tuleva vaimosi”

Elastinen teki hittibiisin vaimostaan: ”On tärkeää, että minulla on hänet rinnallani”

Töitä vähentänyt Elastinen: ”Isyys on elämäni kovin juttu”

X