Kauneus

Ellien testissä Lisen Organics

Teksti:
Anna.fi

Lisen Sundgren on Ruotsissa hyvin tunnettu homeopaatti, herbalogi ja Rosendalin puutarhan yrttiekspertti. Hän on kehittänyt oman ihonhoito-sarjan nimeltä Lisen Organics.

Lisen Organics

Lisen on haluttu luennoitsija ja hän on kirjoittanut kirjan ”Ihana kotikylpylä”, jossa hän kertoo kuinka puhtaita luonnontuotteita käyttämällä ihminen auttaa itseään avaamaan aistinsa ja sitä kautta löytää tien hyvinvointiin.

Raaka-aineet luonnosta

Lisen Organics on sataprosenttisesti luonnollinen ihonhoitosarja, joka ravitsee ihoa ja mieltä. Lisen käyttää tuotteissaan vain luonnollisia raaka-aineita, koska ne ovat tehokkaita, monipuolisia ja käyttäjäystävällisiä. Inspiraationa ovat tuhatvuotiset perinteet siitä, mitä kaikkea luonto meille antaa.

Lisen Organics

Lisen Organics

Ellien testiin pääsivät seuraavat tuotteet:

Appelsiini & Rosmariini huulivoide (5,98 €)

Luonnollisesti hoitava huulivoide, joka myös maistuu hyvälle. Tekee kuivista huulista pehmeät. Valmistusaineina on käytetty mehiläisvahaa, kylmäpuristettua oliiviöljyä, hunajaa, jojobaöljyä ja eteerisiä öljyjä.

Lisen Organics

Ruusu & Neroli ihoa ravitseva seerumi (26,95 €)

Luonnollinen kasvojenhoito seerumi sopii useimmille ihotyypeille. Seerumiin on valittu Lisenin suosikkituoksut ja öljyt, jotka suojaavat, kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Seerumi on erittäin riittoisa, sillä vain muutama tippa riittää. Tuoksu on ruusuinen, mukana on myös hieman pähkinää ja hedelmiä. Neroli uusii tehokkaasti ihoa.

Seerumi taputellaan hellävaraisesti kasvoihin. Seerumi sopii myös silmänympäryksen herkälle iholle.

Valmistusaineina on käytetty manteliöljyä, jojobaöljyä, E-vitamiiniöljyä, eteerisiä öljyjä (ruusu ja neroli), ohdakeöljyä, ruusunmarja siemenöljyä sekä tyrnin siemenöljyä.

Ruusu & Appelsiinikukka kasvovesi (12,95 €)

Lisen Organics

Ruusuntuoksuinen, puhdistava, raikasstava ja kosteuttava kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille. Virkistää ihoa. Käytetään kasvojen puhdistuksen jälkeen ja kun iho kaipaa lisää kosteutta. Tuoksuu ruusulle ja appelsiininkukalle.

Testaajien kommentit

Kristiina, 37 v.

Ihastuin suuresti kasvoveteen ja etenkin seerumiin. Joka kerta, kun käytän näitä tuotteita, tulen hyvälle tuulelle. Kuulostaa hassulta, mutta näin asia kuitenkin on. Tuoksut miellyttävät ja seerumi jättää ihanan samettisen pinnan, joka ei kuitenkaan ole rasvainen vaikka öljyä onkin. Pipettiannostelija toimii myös moitteettomasti ja tuote on erittäin riittoisa. Kasvovesi ei kuivata, vaan se tuntuu iholla hedelmäisen pirskahtevalta.

Huulirasvasta en ole ihan varma. Pelkään kuollakseni huulirasvariippuvuutta. Käytän satunnaisesti yhtä toista puhdasta luonnontuotetta, jos huulet kaipaavat kosteutusta. Huulirasvaan tukeudun vain ja ainoastaan äärimmäisessä tarpeessa ja silloinkin maltillisesti. Tämä tuote ei mielestäni kosteuttanut kertalaakista riittävästi, vaan sitä olisi pitänyt lisätä useamman kerran päivässä. Suhtaudun tähän tuotteeseen vähän varauksella, mutta jatkan kuitenkin testailua tarpeen tullen.

Anna-Mari, 26 v.

Aluksi kasvoveden tuoksu tuntui liian voimakkaalle. Vaikka yleensä en ruusun ja appelsiinin tuoksuja vieroksukaan. Jotenkin tuoksu oli erittäin luonnonkosmetiikkamainen eli melko pistävä. Epämiellyttävä haju kuitenkin hävisi saman tien kun kasvovettä pyyhkäisi iholle. Tuoksu ei siis missään tapauksessa estä käyttöä.

Ravitseva seerumi oli mielestäni ihan hyvä ja pipetillä annostelu oli helppoa. Etenkin kasvojen kuiviin kohtiin seerumi tehosi mukavasti.

Huulivoide oli miellyttävä, mutta ei mielestäni mitenkään tavallisista poikkeava. Tämä oli kuitenkin ensimmäinen kerta, kun testasin luomuhuulivoidetta ja en missään tapauksessa aio palata enää ei-luomuhuulivoiteisiin. Ne ovat itse asiassa aika epäilyttäviä.

Hanna, 28 v.

Lisen Organicsin pakkaukset ovat hauskasti kotikutoisen näköisiä. Oikeastaan koko käyttökokemuksesta jäi sellainen olo, kuin olisi saanut vähän höpsöltä naapurin tädiltä tämän itse keittelemiä luomutuotteita. Ihan mukava mielikuva ja ehdottoman puhtaan ja luonnollisen oloinen.

Kasvovesi teki tehtävänsä ja raikasti ihoa puhdistuksen jälkeen. Itse pidän enemmän ruiskupullossa myytävistä kasvovesistä, sillä niiden kanssa ei tarvitse käyttää pumpulituppoa tai -lappua. Niiden ostaminen tuntuu itseasiassa aika epäekologiselta. Olen aika tuoksuherkkä ja ruusun ja appelsiininkukan yhdistelmä tuntuu minun nenääni hieman turhan voimakkaalta. Tuoksu kuitenkin haihtuu nopeasti kasvoveden kuivuessa iholle.

Seerumin tuoksu on minulle kuitenkin jo liian pistävä ja se jää leijumaan kasvojen ympärille epämiellyttävän pitkäksi ajaksi. Seerumi tuntuu erittäin kosteuttavalta ja jättää iholleni hieman tahmean pinnan. Käytän sitä mieluiten illalla tehohoitona, kun iho on todella kuiva. Oikeaa annostelua oli alkuun hieman vaikea arvioida.

Olen tietoisesti vieroittanut itseni huulirasvoista jo monta vuotta sitten, koska riippuvuuskierre alkoi ahdistaa. Nyt syksyn tullen huulet ovat kuitenkin tarvinneet ekstrakosteutusta ja olen uskaltautunut käyttämään appelsiini- ja rosmariinihuulivoidetta. Se tuoksuu mukavan miedosti. Voiteen koostumuksesta tulee jotenkin mieleen mehiläisvaha, ihan hyvässä mielessä siis. Hauskinta huulivoiteessa on purkin kylkeen kirjoitettu lupaus: tuloksena on pussvänliga läppar eli pusuystävälliset huulet.

X