Kauneus

Juhlameikki x 5 - nämä upeat lookit sopivat kaikille, katso helpot ohjeet!

Juhlameikki syntyy helposti kotona, kun otat nämä Annan ohjeet haltuusi.

Teksti:
Christina Boman
Kuvat:
Om-Arkisto

Juhlameikki taipuu moneen ja syntyy helposti myös kotona.

Juhlameikki syntyy helposti kotona, kun otat nämä Annan ohjeet haltuusi.

Juhlameikki saa olla kantajansa näköinen. Valitsitpa juhlaan klassiset punaiset huulet, leikittelevät pastellisävyt tai luonnollisen nudemeikin, kasvot on helppo ehostaa näiden Annan ohjeiden avulla!

1. Klassinen juhlameikki punaisilla huulilla

Juhlameikki sisältää usein tutun yhdistelmän: punaisen huulimeikin ja tummat silmät. Raikkaampi ja huolettomampi versio klassikkotyylistä sopii juhlan lisäksi arkeenkin, kun kaipaa hieman näyttävyyttä.

Punatut huulet viimeistelevät klassisen juhlameikin.

Meikki saa hehkua ja kontrastia huulten mattaisuudelle kauniisti kuultavasta ihosta. Lue ohjeet klassiseen juhlameikkiin tai katso videotutoriaali alta:

Videotutoriaali: 

2. Värikäs silmämeikki piristää kokonaisuutta

Pastellisävyllä tehty silmien rajaus on korostaa kauniisti kesän hehkua iholla. Varma valinta on viimeistellä näyttävät rajaukset samansävyisellä luomivärillä.

Värikäs juhlameikki.
Värikäs juhlameikki syntyy pirteän silmänrajauksen avulla.

Pidä muu meikki hillityn raikkaana ja anna värirajausten olla kasvojen huomiopiste. Meikki sopii täydellisesti kaiken ikäisille. Katso ohjeet värikkääseen juhlameikkiin.

Videotutoriaali:

3. Luonnollinen juhlameikki sopii kaikille ja on helppo tehdä

Aina juhlameikin ei suinkaan tarvitse olla voimakas. Myös luonnollinen nudemeikki sopii juhlaan – ja omia piirteitä luonnollisesti korostava meikki on aina muotia! Pienillä, huomaamattomilla kikoilla kasvot saa säteilemään aivan uudella tapaa.

Luonnollinen juhlameikki.
Luonnollinen juhlameikki korostaa jokaisen omia piirteitä.

Suosi nudemeikissä luonnollisen maanläheisiä sävyjä. Malvaan taittuvat ruskeat sopivat kaikille, ja kevyesti persikkaan taittava puna huulilla ja poskilla antaa nuorekkuutta kasvoille. Kuultava iho viimeistelee meikin luonnollisuuden ja heleyden. Katso ohjeet luonnolliseen juhlameikkiin.

Videotutoriaali:

4. Yhden sävyn meikki syntyy muutamalla täsmätuotteella

Huoleton ja huikaisevan helppo meikki syntyy yhtä sävyä hyödyntäen – ja sen tekemiseen tarvitset vain muutaman täsmätuotteen.

Yksivärinen juhlameikki
Tämän monomeikin sävyksi on valikoitunut aprikoosi.

Yhden sävyn monomeikin teossa tarvitset vain muutaman avaintuotteen: ripsivärin, aprikoosiin taittavan luomivärin, samaa sävymaailmaa olevan poskipunan ja huulikiillon. Katso ohjeet yhden sävyn juhlameikkiin.

Videotutoriaali:

5. Liila juhlameikki sopii myös aikuiselle naiselle

Kuka väitti, ettei aikuinen nainen saisi käyttää vahvoja sävyjä silmämeikissä? Niinpä! Liilan sävyinen meikki sopii kaiken ikäisille.

Liila aikuisen naisen meikki
Liila juhlameikki sopii kaikenikäisille.

Tärkeä vinkki tummassa silmämeikissä on, että voimakkaimpia sävyjä ja helmiäistä kannattaa käyttää vain tehosteena täsmäkohdissa. Katso ohjeet liilaan juhlameikkiin.

Videotutoriaali:

X