Kinkkupannari
Kinkkupannari maistuu koululaiselle väli-tai iltapalana. Paprika ja savukinkku tuovat siihen mehevyyttä ja makua.
Ainekset
- 2 munaa
- 5 dl rasvatonta maitoa
- 2.5 dl vehnäjauhoja
- 0.5 tl suolaa
- 2 rkl öljyä
täyte:
- 100 g savukinkkua
- pieni pala purjoa
- 1/2 paprikaa
- 75 g sieniä (esim. herkkusieniä)
- 1 rkl tuoretta persiljaa silputtuna
- 1 rkl tuoretta ruohosipulia silputtuna
- 2 dl juustoraastetta (rasvaa 15 %)
- ripaus mustapippuria
Valmistusohje
Kinkkupannari tehdään näin:
Kinkkupannari on helppotkekoinen ja nopea valmistaa.
- Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki kevyesti. Sekoita joukkoon maito, jauhot ja suola. Lisää lopuksi rasva ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota noin puolen tunnin ajan.
- Kuutioi kinkku. Halkaise, huuhtele ja leikkaa purjo ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele ja kuutioi paprika. Silppua tai viipaloi sienet.
- Kaada pannukakkutaikina voideltuun vuokaan tai uunipannulle leivinpaperin päälle. Ripottele taikinan päälle kaikki täytteen ainekset ja kypsennä 200–225 asteessa 25–30 minuuttia.
LISÄKSI: 2 dl vihersalaattia, 1 rkl rasvatonta salaattikastiketta, lasillinen rasvatonta maitoa tai piimää
Kaipaatko lisää suolaisten pannukakkujen ohjeita? Kokeile vaikkapa pizzapannaria, juurespannaria tai blinipannaria.
Katso myös Kotiliesi.fi: Suolaiset ohukaiset muuntuvat moneksi – katso 13 herkullista reseptiä
Kommentit
kinkkupannari on hyvää ja ruokaisaa
Kommentit
kinkkupannari on hyvää ja ruokaisaa
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous