Glitz & Glam

Vuoden 2017 parhaimmat - vuoden parhaimmat kosmetiikkalöydöt

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Näin vuoden viimeisenä päivänä listaan kuluneen vuoden parhaimmat kosmetiikkatuotteet. Tämä on jo 5. peräkkäinen vuoden parhaimmat -postaus. Idea on se, että listaan kuluneen vuoden aikana löytämäni parhaimmiston. Tuotteet saattavat olla jo vuosia sitten lanseerattuja tai ko. vuonna myyntiin tulleita, mutta ne ovat minulla olleet testissä sinä ko. vuonna.

Olen jakanut vuoden parhaimmat eri kategorioihin – ihonhoito kasvot, ihonhoito vartalo, meikit, kynnet, tuoksut sekä hauskin tuote. Uutena juttuna tänä vuonna ovat budjettivinkkaukset. Olen laittanut sellaisia mukaan, jos joku kalliimpi tuote on ollut parempi, mutta edullisestakin löytyisi lähes yhtä hyvä, jonka haluan nostaa erityismainintaan tämän vuoden parhaimmista.

HUOM. Jos kaipaat tuotteesta lisätietoa, kuvia, hintatietoa ja ostopaikkoja, niin olen jokaisen vuoden parhaan kohdalle laittanut linkin vanhaan postaukseeni. Niistä löydät lisätietoa tuotteelle.

TÄSSÄ OVAT VUODEN 2017 PARHAIMMAT


IHONHOITO KASVOT

Paras meikinpuhdistaja
L’Occitane Immortelle Divine Cleansing Balm

Olen ollut viime vuosina vannoutunut puhdistusöljyjen käyttäjä. Puhdistusbalmit eivät ole olleet mieleeni, mutta tänä vuonna löytyi balmi, joka vei sydämeni. L’Occitanen ylellinen puhdistusbalmi on paksua, mutta kasvoille hierottaessa muuttuu öljyiseksi. Meikki liukenee öljystä. Kun puhdistaessa kostuttaa käsiään ja jatkaa pyörittelevää liikettä, lähtee öljy liukenemaan kasvoilta. Vesi huuhtoo kasvoilta meikit sekä öljyn. Ihanan puhdas lopputulos. Nyt kun balmi on loppunut, voin todeta sen yllättävän riittoisaksi. Aluksi tuli annosteltua turhaan liikaa – pienempikin määrä riittää!

Syvällisemmän esittelyni tuotteesta löydät täältä.

Paras puhdistusvoide
L’Occitane Immortelle Divine Foaming Cleansing Cream

Samasta sarjasta löytyy vaahtoava puhdistusvoide, joka kanssa vei täysin sydämeni. Niin tehokas, mutta niin hellä iholle ja silmille! Ihan paras lopputulos syntyy, kun meikin puhdistaa ensin balmilla tai öljyllä ja viimeistelee puhdistuksen tällä vaahtoavalla puhdistuksella. Toimivat kyllä tehokkaasti yksittäinkin käytettynä, sillä tämä Foaming Cleansing Cream on todella tehokas yksinäänkin meikkiä puhdistamaan. Tämä on riittoisa tuubi! Pieni määrä riittää kasvojen puhdistukseen.

Tarkemman esittelyni löydät täältä.

BUDJETTIVINKKAUS!

Avon True Nutra Effects Miracle Glow Cleansing Oil

Haluan vinkata edullisemmasta puhdistusöljystä. Ei mielestäni niin täydellinen, kuin mitä monet kalliimmat suosikkipuhdistusöljyni ovat, mutta loistava löytö silti! Avonin puhdistusöljy on ohuempaa koostumukseltaan, mutta silti hyvä puhdistamaan meikin kasvoilta. On parhaimmillaan kaksoispuhdistuksessa, eli puhdistus kannattaa viimeistellä esimerkiksi vaahtoavalla puhdistusvoiteella tai geelillä.

Tarkemman esittelyni tuotteesta löydät täältä.

BUDJETTIVINKKAUS!

L’Oréal Paris Rare Flowers Cleansing Gel

Tämän ihanan puhdistusgeelin haluan nostaa vuoden parhaimpiin. Edullinen, riittoisa, mutta niin tehokas ja miellyttävä käyttää. On ollut todella loistava tuote Foreo -kasvoharjan kanssa käytettynä.

Täältä löydät tarkemman esittelyni tuotteesta.

Paras pikakuorinta
Dior Capture Totale Dream Skin 1-Minute Mask

Tämä on huippukuorinta kasvoille, kun halutaan pikaisesti heleämpi iho. Ei raastavia rakeita, ei aiheuta (minulle ainakaan) lehahdusta punaiseksi, mutta kuorii kuollutta ihosolukkoa ja sileyttää välittömästi kasvojen ihoa. Kuorivina aineina toimivat AHA- ja BHA-hapot, jotka kirkastavat ja tasoittavat ihoa. Tuote levitetään puhtaille, kuiville kasvoille, sormin pyörittelemällä. Annetaan olla minuutin, jonka jälkeen tuote huuhdellaan pois.  Minun luottotuotteeni, kun haluan erityisen hyvän meikkipohjan. On nopea ja minulla varma valinta.

Syvällisemmän esittelyni löydät täältä.

Paras mekaaninen kuorinta
Madara Exfoliating Oil-to-Milk Scrub

Mekaaninenkin kuorinta on välillä hyvä tehdä. Rakastuin alkuvuodesta Madaran öljyiseen kuorintaan, joka muuttuu veden kanssa kosketuksiin joutuessaan pehmeäksi ja maitomaiseksi. Öljy syväpuhdistaa likaa kasvoilta, rakeet poistavat kuollutta ihosolukkoa. Madara on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joten tuotteessa ei ole muovia, vaan rakeet ovat peräisin luonnonainesosista. Ihanan hellävarainen mekaaniseksi kuorinnaksi. Lämmin suositus tälle!

Aikaisemman esittelyni tuotteesta löydät täältä.

Paras kosteussuihke
Elizabeth Arden Eight Hour Miracle Hydrating Mist

On niin monia ihania kosteuttavia kasvosuihkeita, mutta tämän vuoden parhaimmaksi ihonhoidolliseksi kasvosuihkeeksi nostaisin tämän Elizabeth Ardenin Eight Hour -sarjan kosteuttavan kasvosuihkeen. Ihanan kosteuttava pitkin päivää käytettäväksi. Ihan ehdoton plussa suihkemekanismista. Sumu on hyvin hienojakoinen. Täydellinen!

Tarkemman esittelyni tuotteesta löydät täältä.

Paras kosteusseerumi
Lumene Lähde Arctic Dew Quenching Aqua Serum

Tämän raikkaan tehokosteuttavan kasvoseerumin saivat joulukuun Bette Boxin tilaajat. Hullaannuin Lumenen hyaluronihappotiivisteestä vuonna 2016. Tänä vuonna Lumene lanseerasi seerumin, jossa on lähdeveden kosteutta ja hyaluronihappoa. Ihanan raikas, mutta tehokas kosteuttaja iholla. Koostumus on vesimäinen, mutta ei yhtä ohut kuin hyaluronihappotiivisteen.

Olen kertonut seerumista kahdessa postauksessa, jotka löydät täältä ja täältä.

Paras kasvoöljy
Akademikliniken Pure Glow Oil

C-vitamiinipitoinen kasvoöljy oli Glitz & Glamin joulukalenterin tuotteena. Ihastuin tämän öljyn mukavan kuivaan koostumukseen, sen ihoa heleyttävään vaikutukseen ja siihen, että se toimii minulla mahtavasti meikin allakin käytettynä. Upeaa tässä öljyssä on myös sen korkea C-vitamiinipitoisuus. Sitä ei ole käytetty vain nimeksi, vaan tuote on todella vitamiinipitoinen.

Löydät syvällisen esittelyni tästä huippuöljystä täältä.

Paras kasvovoide rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle
Lierac Sèbologie Blemish Correction Regulating Gel

Kesällä ihoni on taipuvaisempi rasvoittuvuuteen sekä epäpuhtauksiin. Kokeilin Lieracin keveää ja ihoa puhtaampana pitävää kasvovoidetta. Huomasin sen tuovat apuja. Iho ei rasvoittunut samoissa määrin sekä epäpuhtaudet vähentyivät hieman. Voide myös ehkäisi tehokkaasti epäpuhtauksien tulehtumista ja sai ne pahimmatkin pysymään hillitympinä. En näin talvella tätä käyttäisi, mutta kesäsuosikiksi se pääsi.

Täällä kerron vähän enemmän tästä kasvovoiteesta.

Paras silmänympärysvoide
Lierac Premium Yeux Eye Cream

Kokeilin vuoden aikana monia hyviä silmänympärysvoiteita, mutta ehkä piirun verran muita paremmaksi valitsisin tämän Lieracin anti-aging -sarjan silmänympärysvoiteen. Tuotteen pakkaus on käytännöllinen, sillä pumppupullossa tuote ei hapetu ja pilaannu, eikä ”pöpöt” sormista pääse voidetta pilaamaan. Ihanan kosteuttava ja sitä kautta silmänympärysihoa sileyttävä voide. Täyteläinen koostumus, joka imeytyy nopeasti iholle.

Löydät silmänympärysvoiteen tarkemman esittelyni täältä.

BUDJETTIVINKKAUS

Mizon Collagen Power Firming Eye Cream

Jos haluaa välittömästi silmänympärysihoa silottavan silmänympärysvoiteen, niin korealaisesta kosmetiikasta löytyy edullinen tuote. Tykkään tästä voiteesta, koska se silottaa silmänympärysihoa, antaa kosteutta ja suojaa iholle. Parhaimmillaan tuote on, kun käyttää sen alle kosteutta lisäävää seerumia, mutta ilmankin olen pärjännyt. Tämä silmänympärysvoide oli todellinen yllättäjä minulle.

Kurkkaa täältä tarkempi esittelyni tuotteesta.

Paras heleyttävä kasvovoide
GlamGlow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer

Ihanasti ihoa heleyttävä päivävoide. Toimii meikin alla heleyttäjänä, mutta sitä voi kevyesti taputella korostustuotteeksi meikin päälle. Kaunis hehku ja valoisuus harmahtaviksi päässeille kasvoille. Tämä tuote löytyy kolmessa eri sävyssä, joten jokaiselle löytyy sopiva.

Täältä löydät tämän ja muutaman muun parhaimman heleyttävän kasvovoiteen.


IHONHOITO VARTALO

Paras suihkusaippua
Melvita L’Or Bio Extraordinary Shower

Öljymäinen suihkugeeli, joka kosteuttaa ihoa ja on miellyttävää käyttää. Kiva tuoksu ja plussaa sertifioinnista (luonnonkosmetiikkasertifikaatti).

Täällä esittelen tämän vuoden parhaimman suihkusaippuan.

Paras vartalokuorinta
Body Boom Kahvikuorinta

Vartalokuorintoja on mitä ihanampia, mutta ehkä eniten ihastuin tänä vuonna kahvikuorintoihin. Body Boom -kahvikuorinnat ovat kahvinporoja, joita saa eri tuoksuilla. Ne kuorivat kuollutta ihosolukkoa, tuoksuvat hyvältä sekä kosteuttavat ja sileyttävät ihoa mukavasti. Ok, tämä on sotkuista kuorimista, mutta suihkussa ei niin haittaa. Kahvi ei tuki viemäriä, jos puhdistaa viemärisihdin käytön jälkeen. Jos sihtiä ei ole, ei kuorinnan pitäisi tukkia viemäriä.

Täältä löydät tarkemman esittelyni.

Paras vartalovoide
Beauty Garden Le Baume Bio Au Calendula

Tämä voide sopii myös kasvoille, vaikka nyt nostan sen vartalovoiteiden parhaimmistoon. Luonnonkosmetiikan voiteeksi ihana levittyvyys ja loistava imeytyvyys. Ei jää nahkeaksi rasvaksi iholle, vaan imeytyy nopeasti. Vaikka olen tämän voiteen esitellyt aikaisemmin, niin silloin en vielä osannut kertoa tämän mahtavuutta atooppisen ihottuman hoitoon. Meidän perheestä kolmella on atooppisuuteen taipuvainen iho, joten atooppinen ihottuma on käynyt tutuksi. Pojallani, joka on nuorimmaiseni, kärsii tästä eniten. Testasin hänelle tätä voidetta. Toimi äärettömän hyvin! Ihottuma parantui nopeasti! Ihan häkellyttävän nopeasti. Tästä syystä voin suositella voiteen testausta atooppisellekin iholle. Ilmeisesti voiteessa on juuri hyvä rasvahappojen tasapaino, joka on atooppisen ihon hoidossa tärkeää. Hinta vaan vartalovoiteeksi on aika kirpaiseva. Kasvovoiteena käytettäessä ei niin paha.

Täältä löydät tarkemman esittelyni tästä ja muutamasta muusta Beauty Gardenin tuotteesta.


HIUKSET

Paras hopeashampoo
Fanola No Yellow Shampoo

Fanolan hopeashampoo syrjäytti monet muut aikaisemmat suosikkini. Pidän tästä hopeashampoosta, koska se ei tee hiuksistani sinisiä, vaan vaaleimmistakin raidoista tulee puhtaan vaaleat. Välillä sekoitan shampoon sekaan tipan pinkkiä suoraväriä, niin saan voimistettua helmiäismäisempää vivahdetta. Ensin sain eleveniltä testiin 350 ml:n pullon, mutta tässä syksyllä ostin sitten 1000 ml:n pullon, jotta riittää.

Lue täältä tarkempi esittelyni tästä hopeashampoosta.

Paras hiusnaamio vaurioituneille hiuksille
L’Oréal Professionnel Serie Expert Lipidium Absolut Repair

Kaikki rakennepaikkaavat eivät sovi minun hiuksilleni. Jotkut kovettavat liikaa vaurioituneita hiuksiani, jonka seurauksena ne katkeilevat herkemmin. Tämä rakennepaikkaava ei kovettanut hiuksia, vaan sileytti ja pehmensi mukavasti.

Syvällisemmän esittelyni hiusnaamiosta löydät täältä.

Paras kosteuttava hoitoaine
Matrix Total Results Moisture Me Rich

Jos kaipaa todella sileyttävää ja hiuksia kosteuttavaa hoitoainetta, niin tämä! Tätä hoitoainetta on tullut kulutettua useampi pullo. Tälläkin hetkellä käytössä. Sarjaan kuuluu myös hyvin kosteuttava shampoo, joka sekin on ollut todella mieluisa sen kosteuttavuuden vuoksi.

Matrixin kosteuttavaan hoitoaineeseen ja shampooseen pääset tutustumaan syvällisemmin täällä.

BUDJETTIVINKKAUS!

Avon Advance Techniques Supreme Oils Conditioner

Testasin vuonna 2016 kaappiin unohtuneet Avonin shampoon ja hoitoaineen. Olisi pitänyt testata aikaisemmin, sillä näistä tulikin suosikkejani. Öljyjä sisältävä hoitoaine varsinkin vei sydämeni. Öljyt tekevät hiuksista käsiteltävämmät ja kiiltävämmät. Tykkäsin niin paljon, että tilasin itselleni 400 ml:n shampoon ja hoitoaineen vanhojen loputtua. Eikä muuten ole kalliita. Ihan huippu löytö!

Täältä pääset lukemaan lisää tästä hoitoaineesta ja sarjan shampoosta.

Paras hiusöljy/-seerumi
Maybeauty Moroccan Miracle Hair Serum

Vuoden ehdottomasti paras hiusöljy on tämä Maybeautyn öljyjä sisältävä hiusseerumi. Minulla oli näitä kaksi, joten annoin ystävälleni toisen. Onneksi nämä ovat niin riittoisia, niin raaskin antaa lempparini hänelle testaukseen. Muutama päivä sitten hän kehui kovasti tätä tuotetta. Ei liian rasvainen ja hiuksia ”lähmäävä”, mutta kauniisti kiiltoa lisäävä, hiuksia selvittävä ja huonokuntoisia latvoja kaunistava. Ihan parhaimpia hiusöljyjä/-seerumeja, joita olen testannut.

Jos haluat lukea tuotteesta lisää, niin kurkkaa tämän linkin taakse.

Paras muotovaahto
Dermosil Fiber Mousse

Löysin tänä vuonna paljon hyviä hiustuotteita edullisista vaihtoehdoista. Tämä Dermosilin kuituvaahto osoittautui oivaksi tuotteeksi. Vaahto on löysää koostumukseltaan. Kuidut näkee hyvin, kun taputtaa käsiään yhteen muotovaahdon ollessa käsissä. Kuidut antavat tukea ja ryhtiä tyveen. Föönaamalla saa parhaimman lopputuloksen.

Täältä löytyvässä postauksessa kerron muutaman sanan enemmän tuotteesta.


MEIKIT

Paras ihohuokosia häivyttävä pohjustaja
Kiehl’s Micro-Blur Skin Perfector

Harvoin saan käytettyä primereita kokonaan loppuun. Tämä Kiehl’sin ihohuokosia häivyttävä primeri oli sellainen. Käytin koko kesän, koska tuote jotenkin vähensi rasvoittuvuutta ja sitä kautta hillitsi kiiltoa. Ei välttämättä olisi minun tuotteeni näin talvella. En kuitenkaan päässyt testaamaan, sillä syksyllä primeri sitten loppui. Oli kyllä hyvä!

Täältä löydät tarkemman esittelyni tuotteesta.

Paras valokynä
Maybelline Dream Lumi Touch Lightning Concealer

Tänä vuonna testasin aika vähän valokyniä, kun vertaa aikaisempiin vuosiin. Pitäydyin aika visusti omissa varmoissa suosikeissani. Yksi iloinen yllättäjä osui kohdalleni, joka löytyy edullisemmista merkeistä. Monet suosikkini ovat meinaan aika hintavia vaihtoehtoja. Dream Lumi Touch on mukavasti peittävä ja valaiseva. Se tuntuu kosteuttavalta ja saa ihon näyttämään silmien alla hyvältä. Harmi vain, että vaalein sävyvaihtoehto ei sovi minulle talviaikana, koska se on aika tumma. Kesällä sävy on oikein hyvä.

Täältä löydät tarkemman esittelyni.

Paras peitevoide silmien alle
L’Oréal Paris True Match Concealer

Silmien alle paras peitevoide on ehdottomasti L’Oréal Parisin True Match -sarjan peiteväri. Kivan ohut, kosteuttava ja yllättävän hyvin peittävä. Peiteväri luo ihanasti valoa silmien alle. Perfect Match minulle! On oiva tuote myös kasvojen korostuksiin.

Täältä löydät tarkempaa esittelyä tuotteesta. Täältä löydät tutoriaalin, jossa käytän tuotetta.

Paras peiteväri ihovirheille
Kat Von D Lock-it Concealer

Ihan paras ihovirheiden peittelyyn, on Kat Von D:n Lock-it -peiteväri. Hyvä myös silmien alle, mutta ehkä parempi ihovirheille. Tässä peitevärissä ei ole valohiukkasia ja hehkua tuovia ominaisuuksia, jonka vuoksi se on just parhaimmillaan ihovirheille. Ei korosta näppyjä, vaan peittää ne.

Täältä löydät tarkemman esittelyni, jossa kylläkin käytän tuotetta silmien alle.

Paras peittävä ja kestävä meikkivoide
Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup

Legenda, jonka maine oli kiirinyt tietooni kauan ennen kun testasin sitä. Kyllä, vasta tänä vuonna testasin Double Wear -meikkivoiteen! Tämä on ihan huikea peittävyydeltään ja kestävyydeltään. Toimii minulla silmämeikinpohjustajana sekä peitevärinä. Ihan huikea pito ja peittävyys. Näin talviaikana tuote meinaa olla liian jämäkkä, joten minä testasin kasvoöljyä meikin alle. Oi, että miten hyvä lopputulos. Ei näytä maskilta ja kuivakalta, kun kasvoöljy on alla. Kesällä en sellaista tarvitse, koska iholla on enemmän omaa luontaista rasvaa. Tämä meikkivoide tuntuu kestävän kaiken, siis ihan kaiken!

Täältä löydät syvällisemmän esittelyni tästä meikkivoiteesta.

Paras keskipeittävä meikkivoide
L’Oréal Paris True Match Super-Blendable Foundation

Keskipeittävissä parhaimmiksi nostaisin nämä valoa ja hehkua kasvoille tuovat True Match -meikkivoiteet. Ihanan kosteuttava ja iholle sulautuva koostumus. Paljon sävyvaihtoehtoja!

Kurkkaa tähän postaukseen, siellä kerron meikkivoiteesta lisää.

Paras keveä meikkivoide
L’Oréal Paris Glam Beige Healthy Glow Foundation

Jos kaipaat vain keveää peittoa ja luonnollista, tervettä hehkua sekä kosteuttavuutta, niin Glam Beige on huikea! Kuvittelin ettei tämä kestäisi rasvoittuvalla iholla, mutta esitellessäni tätä tuotetta, tuli kommentteihin kehuja kestävyydestä myös rasvoittuvalla iholla. Tämä oli kiva tietää. Vaikka kyseessä on markettimerkin tuote, on tässä paljon selektiivisen merkin ominaisuuksia.

Täältä löytyvästä postauksesta voit lukea lisää.

BUDJETTIVINKKAUS!

Maybelline Fit Me Matte + Poreless

Maybellinen Fit Me Matta + Poreless oli todellinen löytö edullisilta merkeiltä. Puolipeittävä, kerrostettavissa oleva meikkivoide kestää äärimmäisen hyvin ja häivyttää ihohuokosia. Oli ehdottomasti lempparini viime kesänä.

Tässä linkki tuotteen syvällisempään esittelyyn.

Paras rajaustussi
Kat Von D Tattoo Liner

Ostin Tukholman Sephorasta täydellisen rajaustussin. Tämä Kat Von D Tattoo Liner on äärimmäisen pitkäkestoinen. Edelleen hyvä ja toimiva. Tussi ei kuivu ja rajaus on todella hyvin kestävä. En tiedä parempaa rajaustussia, vaikka muitakin hyviä on, mutta tämä on paras!

Jos haluat lukea tarkemmin tästä rajaustussista, niin kurkkaa tänne.

Paras kajal-kynä
L’Oréal Paris Infaillible Gel Crayon 24H Waterproof

Pehmeä, pigmenttinen ja hyvin kestävä. Näitä kajal-kyniä löytyy muissakin sävyissä, mutta eniten olen käyttänyt tätä nudea, koska se kivasti kirkastaa katsetta ja häivyttää silmien punoitusta.

Täältä löydät lisää tietoa ja kuvia tuotteesta.

Paras kulmamaskara
Maybelline Brow Precise Fiber Filler

Tänä vuonna hullaannuin Maybellinen kulmamaskaraan. Huikean paljon kulmakarvoja tuuheuttava kulmamaskara ei ehkä ole siroin ja näppärin käyttää, mutta lopputulos on äärimmäisen hyvä.

Tässä linkki esittelyyn, jossa käytän ko. kulmamaskaraa.

Paras luomiväripaletti
Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Palette

Päädyin kaikista ihanista luomiväripaleteista valitsemaan tämän Too Facedin suloisen persikkapaletin. Kätevästi mattaisia ja hohtavia sävyjä sisältävässä paletissa on neutraaleja sekä värikkäämpiäkin sävyjä. On vaaleista tummiin. Lisämausteena ihana persikan tuoksu, joka ei ole ällöttävä.

Jos haluat katsella kuvia meikeistä, joissa olen käyttänyt palettia, niin tässä, tässä ja tässä linkit meikkipostauksiin. Oma suosikkini on jälkimmäisin.

Paras maskara
L’Oréal Paris False Lash Superstar X-Fiber

Aluksi pähkäilin, että mikä olisi tämän vuoden paras maskara? Olen niin paljon suosinut viime ja toissa vuoden löytöjäni. Sitten muistin tämän kaksivaiheisen maskaran, joka oli ihan suosikkini – en vain heti muistanut. Maskarassa on pohjustaja, joka on mustaa väriltään! Sitä voi käyttää yksinäänkin, mutta jos haluaa maksimaallista tuuheutta, sipaistaan kuitumaskaraa vielä pohjustajan päälle. Tämä on nopea käyttää ja kesti minun ripsilläni loistavasti.

Tässä linkki postaukseen, jossa esittelen maskaran.

Paras poskipuna
Elizabeth Arden Cool Glow Cheek Tint

Hauska geelimäinen poskipuna, joka kaunistaa poskien ihoa. Antaa äärimmäisen kestävän punan poskille sekä kosteuttaa ihoa hyaluronihapolla. Lisäksi poskipuna antaa raikkaan tunteen iholle ja luo todella luonnollisen hehkun kasvoille.

Täältä löydät esittelyni tästä ja muutamasta muusta hyaluronihappoa sisältävästä meikkituotteesta.

Paras aurinkopuuteri varjostuksiin
Too Faced Chocolate Soleil

Shoppailin niin paljon Too Facedia ja käytin muutenkin monta rahaa Tukholman Sephoraan, että sain kassalla kylkiäisenä minikokoisen Too Facedin aurinkopuuterin. Tämä Medium/Deep Matte Bronzer on minulle liian tumma aurinkopuuteriksi, mutta hyvä varjostuspuuteriksi. Koostumus on täydellinen. Ei pöllyä, mutta pigmenttiä riittää vaikka pienelle kylälle. Kauniisti tasoittuva sävy. Olen harkinnut hankkivani suklaantuoksuisen Chocolate Soleil -aurinkopuuterin vaaleammassa sävyssä.

Tästä en ole tehnyt omaa esittelyä, mutta vilautan aurinkopuuterin shoppailuja esittelevässä postauksessa, jonka löydät täältä.

Paras korostustuote/highlighter
Becca Shimmering Skin Perfector

Ehdottomasti ihanin korostustuote on Tukholman Sephorasta ostamani Beccan voidemainen highlighter. Ihanan vaalea, helmiäismäinen ja todella hohtava. Hyvä koostumus, joka sopii kaikille ihotyypeille.

Tässä linkki tarkempaan esittelyyni.

BUDJETTIVINKKAUS!

Essence Prismatic Hololighter Stick

Ei taida enää olla myynnissä tämä tuote, sillä tämä taisi olla kausikokoelman tuote. Mutta Essencellä on paljon ihania voidemaisia korostuspuikkoja, jotka eivät montaa euroa maksa.

Tässä linkki tämän highlighterin esittelyyn.

Paras huultenrajauskynä
Essence Longlasting Lipliner

Jos et ole löytänyt riittävän pehmeää, pigmenttistä ja kestävää huultenrajauskynää, niin kannattaa tsekata nämä Essencen edulliset rajauskynät! Minä käytän näitä myös huulipunan tapaan. Kolme kynää olen jo vuoden aikana ehtinyt kuluttaa loppuun. Oikeasti ehdin ensimmäistä sävyä testata joulukuussa 2016, mutta kunnolla käyttöön ja testiin otin nämä vasta tämän vuoden puolella.

Lue täältä lisää näistä ihanista rajauskynistä.

Kestävin huulipuna
Smashbox Always On Liquid Lipstick

Kestäviä huulipunia on ihan pilvin pimein nykyään – varsinkin nestemäisen koostumuksen huulipunissa. Tämä Smashboxin nestemäinen huulipuna tuntuu kestävän vaikka dynamiittia. Huikea pysyvyys!

Täältä löydät esittelyni tuotteesta.

Paras keveä huulimeikki
Kailijumei Jelly Lipstick

Ehkä kaunein huulipuna mitä olen ikinä nähnyt. Muistatteko Kailijumein aitoja kukkia sisältävät huulipunat? Nämä puikot ovat kirkkaita, mutta huulille levittäessä, pigmentit reagoivat ihon pH-arvon kanssa ja pigmentit tulevat esiin.

Kurkkaa tähän postaukseen, jossa esittelen tämän jännän ja kauniin huulituotteen.

Paras meikinkiinnityssuihke
Urban Decay Chill Cooling & Hydrating Makeup Setting Spray

Tykkään monenlaisista kasvosuihkeista, mutta jos minulta kysytään parasta meikin kiinnittävää suihketta, niin vastaukseni on Urban Decayn Chill. Tämä kosteuttaa ihoa, sulauttaa meikkikerrokset toisiinsa, poistaa liiallista puuterisuutta sekä parantaa meikin kestoa. Suihke tekee kasvoille suojaavan kalvon.

Tässä linkki tarkempaan tuotteen esittelyyn.


KYNNET

Paras Peel off -aluslakka
UNT Ready For Takeoff Peelable Base Coat

Jos rakastat glitterlakkoja, mutta inhoat niiden poistoa, niin tässä tuote, joka pelastaa. Huomaan käyttäväni enemmän noita painajaismaisen hankalasti poistettavia kynsilakkoja, kun minulla on tällainen oikeasti toimiva peel off -aluslakka. Ainut, joka saa kehut ja ylistykset minulta.

Kurkkaa täältä kuvia miten siististi glitterlakka tätä käyttämällä poistetaan.

Paras kynsiöljy
NCLA So Rich Vitamin-E Infused Cuticle Oil

Ihanin kynsiöljy tänä vuonna on ehdottomasti NCLA:n So Rich -kynsiöljy. Näitä saa erilaisilla tuoksuilla, mutta minut huumasi tämä persikka-vaniljaöljy.

Tässä linkki tarkempaan tuote-esittelyyn.

Paras kynsilakkamerkki
NCLA

Nostaisin vuoden kynsilakkamerkiksi tänä vuonna Suomeen myyntiin tulleen NCLA:n. Laadukas, 7-free ja trendikäs brändi, jolla on ihania sävyjä, mielenkiintoisia koostumuksia ja helppokäyttöisiä tuotteita. Ihan huikean hyvä!

Laitan monta linkkiä, jota kautta voitte tutustua lisää tähän merkkiin.

Linkki 1
Linkki 2
Linkki 3
Linkki 4


TUOKSUT

Paras tuoksu
Guerlain Mon Guerlain EdP

Syvä, täyteläinen, ripaus kahvia ja lämpöä. Rakastan tätä Guerlainin tuoksua. Tämä jos mikä on parfymöörin taidonnäyte! Tuoksu on todella henkilökohtainen ja niin omanlainen jokaisen iholla. Tämän kannattaa antaa olla iholla koko päivän ja tutustua sen ihaniin tuoksunuotteihin – tuoksun täytyy kehittyä iholla. Ei välttämättä tee vaikutusta tuoksupaperista tuoksuttamalla tai heti iholta nuuhkimalla. Tälle pitää antaa aikaa, jotta löytää aarteen! Mon Guerlain on osa minua, ei pelkästään tuoksu minussa.

Syvällisemmän esittelyni tuoksusta löydät täältä.


VUODEN HAUSKIN

Clarins 4-Colour All-in-one Pen Eyes & Lips

Olen aina halunnut ottaa jonkun vuoden hauskimman tuotteen näihin vuoden parhaat -listauksiin. Tällä kertaa vuoden hauskin on lapsuusajan moniteräkynää muistuttava meikkikynä! Hauska keksintö käyttää neljää kynää yhdessä ja samassa hylsyssä. Tämä on niin nostalginen juttu!

Esittelin tämän ysäriajan lapsia nostalgisoiviin tunnelmiin nostattelevan kynän täältä löytyvässä postauksessa.

Kiitän teitä kuluneesta vuodesta ja toivotan oikein mahtavaa vuotta 2018!

Tässä olivat tämän vuoden parhaimmat kosmetiikkalöydöt. Ihan hirvittävä määrä ja silti olen joutunut karsimaan osan pois, jotta postaus olisi edes jotenkin loppuun luettavissa. Voin sanoa, että pelkästään tämän koosteen työstämiseen meni kokonainen päivä. Ajatustasolla tätä listausta on käyty jo pitkään. Huomenna on luvassa kuviin painottuvampi postaus – eli ei liikaa ajateltavaa ja luettavaa väsypäivälle.

Nyt pääsen sanomaan, että ensi vuonna jatketaan! Mitä mahtavaa tuleva vuosi tuokaan tullessaan? Jännityksellä odotan.

X