Horoskooppimerkit

Horoskooppisi paljastaa, minkä tähtimerkkien kanssa sinulla synkkaa parhaiten sängyssä

Oinaan ja jousimiehen välillä kipinöi niin, että pari ei ehdi makuuhuoneeseen asti. Kauris ja neitsyt taas syttyvät toistensa vihjailevasta viettelytyylistä. Lue, minkä horoskooppimerkkien kanssa sovit seksuaalisesti yhteen.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Mitkä horoskooppimerkit syttyvät toisistaan? Ota selvää!

Oinaan ja jousimiehen välillä kipinöi niin, että pari ei ehdi makuuhuoneeseen asti. Kauris ja neitsyt taas syttyvät toistensa vihjailevasta viettelytyylistä. Lue, minkä horoskooppimerkkien kanssa sovit seksuaalisesti yhteen.

Oinas (21.3.–20.4.) kaipaa kiihkeää kekseliäisyyttä

Oinas on yksi eläinradan intohimoisimmista horoskooppimerkeistä. Hän haluaa kuumaa ja nopeaa seksiä. Toimiston pöytä houkuttelee häntä enemmän kuin pehmeä sänky ja silkkilakanat.

Oinas sopii parhaiten seksuaalisesti yhteen näiden tähtimerkkien kanssa:

Jousimies on yhtä seksuaalinen tulimerkki. Kun oinas ja jousimies rakastelevat, vaatteita ei ehditä riisua, maljakot kolisevat ja taulut putoilevat. Jousimies on kokeilunhaluinen, ja tämä pari saattaakin päätyä muhinoimaan lentokoneen vessassa tai vaipumaan kiihkeisiin suudelmiin puistonpenkillä keskellä päivää.

Oinas kaipaa myös vaihtelua ja yllätyksiä. Kaksosten kekseliäisyys ja härkiys villitsevät oinaan mielikuvitusta. Kaksosten ja oinaan seksistä kehittyy kahden yllytyshullun kilpailu. ”Tätä et ole varmasti kokeillut!”

Horoskooppimerkkien seksuaalisuus: nämä tähtimerkit ovat parhaita rakastajia

Härkä (21.4.–20.5.) tarvitsee kestävän rakastajan

Aistillinen härkä pitää hitaasta, pitkästä nautiskelusta. Hän voisi viettää koko päivän sängyssä – kunhan pääsee välillä syömään. Ja voihan ruoan ottaa mukaan myös sänkyyn…

Härkä sopii parhaiten seksuaalisesti yhteen näiden tähtimerkkien kanssa:

Tunteellinen ja sensuelli skorpioni vapauttaa härän estoista ja ravitsee hänen intohimoista puoltaan. Skorpioni jaksaa rakastella tuntikausia, ja härän tavoin seksi on hänelle moniaistillinen kokemus. Hunajan lisäksi skorpioni kaataa iholle kuumaa vahaa – hän kaivaa esille härän hurjemman puolen.

Härkä on seksissä usein dominoiva osapuoli. Tämä sopii mainiosti neitsyelle, joka tarvitsee kumppanin, joka pakottaa hänet eroon estoistaan. Miellyttämisenhaluinen neitsyt jaksaa myös tyydyttää härän seksuaalisen nälän, joka on toisinaan loputon.

Lue myös:  Seksihoroskooppi: Tällainen rakastaja on härkä

Kaksoset (21.5.–21.6.) syttyy verbaalisesta viettelystä

Kaksosten seksuaalisuus on leikkisää ja kujeilevaa. Tämä verbaaliakrobaatti rakastaa kaksimielisyyksiä ja virittäytyy tunnelmaan lähettelemällä kumppanilleen tuhmia viestejä.

Kaksoset sopii parhaiten seksuaalisesti yhteen näiden tähtimerkkien kanssa:

Flirttaileva vaaka saa väristykset juoksemaan kaksosten iholla. Tämä kaksikko on valmis kokeilemaan kaikkea, ainakin kerran. Myös vaaka rakastaa vihjailua ja tuhmien puhumista. Heidän seksinsä alkaakin viettelyllä tunteja ennen ensimmäistäkään kosketusta.

Ollessaan villillä tuulella kaksoset heittäytyy oinaan ronskeihin otteisiin. Hän ruokkii tätä tulista rakastajaa uskomattomalla mielikuvituksellaan, ja kaksoset keksii mitä erikoisempia asentoja. Oinas ei millään malta pitää näppejään erossa hänestä: seuraavassa hetkessä oinas repii jo vaatteita hänen yltään.

Seksihoroskooppi: Tällaisia ovat horoskooppimerkkisi tyypillisimmät ongelmat sängyssä – ja näin ratkaiset ne

Rapu (22.6.–22.7.) etsii rohkaisua ja romantiikkaa

Luottamus on ravulle a ja o, jotta hän pystyy nauttimaan seksistä. Turvallisen kumppanin seurassa hän on sekä hellä romantikko että villi heittäytyjä, joka haluaa rakastella rannalla kuunvalossa.

Rapu sopii parhaiten seksuaalisesti yhteen näiden tähtimerkkien kanssa:

Vakaa, kunnioitusta herättävä kauris kiehtoo rapua. Hän tuntee olonsa turvalliseksi, mutta syttyy kauriin vahvuudesta ja hiljaisesta itsevarmuudesta. Ravun ja kauriin seksi on samaan aikaan intiimiä, aistillista ja henkistä. Kokemus on molemmille lähes yliluonnollinen.

Kaloista rapu löytää henkisen ja seksuaalisen sukulaissielun. Rapu voi ujostella aluksi, mutta kalojen rentous saa hänet päästämään irti estoistaan. Kalojen mielikuvitus kiehtoo rapua, ja hän saa tältä seksin jälkeen runsaasti kaipaamaansa hellyyttä.

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? 25 parasta paria tähtimerkkien mukaan

Leijonan (23.7.–22.8.) rakastajan pitää olla rohkea

Leijona kaipaa palvontaa niin makuuhuoneessa kuin sen ulkopuolellakin. Hän on hyvin seksuaalinen horoskooppimerkki, joka tarvitsee energisen ja vapaamielisen rakastajan.

Leijona sopii parhaiten seksuaalisesti yhteen näiden tähtimerkkien kanssa:

Miellyttämisenhaluinen ja aistillinen vaaka on leijonalle täydellinen kumppani. Vaaka syttyy nähdessään leijonan nauttivan, ja hän jaksaa ideoida loputtomasti uusia temppuja. Vaaka on myös armoton flirttailija, joka jaksaa pitää leijonan kiinnostusta yllä.

Vesimies suhtautuu seksiin yhtä vapaamielisesti ja uteliaasti kuin leijona. Lelut, asut, kolmas tai neljäs pyörä… Ei ole asiaa, jolle tämä kaksikko sanoisi ei. Ainoa ongelma on se, että leijona kaipaa sulosanoja, mutta vesimies säntää seksin jälkeen projektiensa pariin.

Seksihoroskooppi – lue, mikä saa horokooppimerkkisi sekoamaan halusta

Neitsyt (23.8.–22.9.) paljastaa tuhmat puolensa harvoille

Neitsyt vaikuttaa viattomalta pyhimykseltä, mutta viehkeän hymyn taakse kätkeytyy vilkas ja irstaskin mielikuvitus. Neitsyt tosin tarvitsee luotettavan kumppanin uskaltaakseen paljastaa rajuimmat fantasiansa.

Neitsyt sopii parhaiten seksuaalisesti yhteen näiden tähtimerkkien kanssa:

Härkä on hänen makuunsa täydellinen yhdistelmä vakautta ja vaarallisuutta. Neitsyt saattaa haaveilla salaa leluleikeistä ja alistumisesta. Hän uskaltaa antautua dominoivan härän palvelijaksi ja luottaa siihen, että makuuhuoneen tapahtumat pysyvät vain heidän tietonaan.

Myös kauriin itsevarmuus sytyttää neitsyen. Tämä pari ei syöksy sänkyyn heti, vaan tunnustelee tilannetta. Kun vaatteet vihdoin riisutaan, tunnelma on niin tiivis, että sähkön tuntee. Kauris on neitsyelle alkukantainen ja jaksava, mutta turvallinen rakastaja.

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus

Vaaka (23.9.–22.10.) haluaa flirttailla ja miellyttää

Esileikki on vaa’alle vähintään yhtä tärkeää kuin yhdyntä. Hän nauttii flirttailusta, kumppanin viettelystä ja yllätyksellisestä seksistä, joka ei ole liian vakavaa.

Vaaka sopii parhaiten seksuaalisesti yhteen näiden tähtimerkkien kanssa:

Kaksoset täyttää vaa’an kaikki haaveet. Kujeileva verbaalikko kiusoittelee vaakaa vihjailevilla viesteillä, pelaa elekielellä ja nauttii roolileikeistä. Seksi kaksosten kanssa on huikea matka, samaan aikaan hauska, leikkisä ja villi. Parin henkinen ja älyllinen virite suorastaan kipinöi.

Vaaka kiihottuu valtavasti toisen nautinnosta. Ihailua kaipaava, estoton leijona taas nauttii vaa’an miellyttämisenhalusta – täydellinen match. Vaaka syttyy ajatellessaan, millaisia temppuja hän tällä kertaa tekee leijonalle, ja leijona odottaa jännityksestä hykerrellen.

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Skorpioni (23.10.–22.11.) janoaa riettautta ja hellyyttä

Erotiikka on skorpionille elinehto. Pelkkä hellyys ei riitä, vaan seksin on oltava rajua ja kokeilevaa. Skorpioni tarvitsee kestävän kumppanin, sillä hän voi rakastella aamusta iltaan.

Skorpioni sopii parhaiten seksuaalisesti yhteen näiden tähtimerkkien kanssa:

Härkä suhtautuu seksiin yhtä vakavasti, ja kun tämä pari pääsee toistensa kimppuun, heitä on mahdotonta erottaa. Härkä tosin leikkii tunteellisen skorpionin seurassa usein vaikeasti saavutettavaa. Tämä kuitenkin vain lietsoo skorpionin viettelynnälkää ja himoa.

Kalat on yhtä herkkä, aistillinen ja tunteellinen kuin skorpioni. Siinä, missä skorpionin seksuaalisuus on synkkää ja maagista, kalojen aistillisuus on ilottelevaa ja valoisaa. Skorpioni opettaa kaloille estottomuutta, ja kalat antaa skorpionille hellyyttä, jota hän kaipaa salaa.

Jousimies (23.11.–22.12.) on seksuaalinen tutkimusmatkailija

Pikaseksi, tantrailu, aikuisviihde ja roolileikit – jousimiehelle käy kaikki. Hän tarvitsee paljon intohimoista ja vaihtelevaa seksiä, sillä erotiikan urautuminen masentaa tulisielua. Seksikumppani ei saa olla myöskään takertuva.

Jousimies sopii parhaiten seksuaalisesti yhteen näiden tähtimerkkien kanssa:

Oinas on jousimiehen kaltainen dynaaminen tulimerkki. Heidän välillään loimuaa ja leiskuu. Oinaan ja jousimiehen sessiot ovat spontaaneja, villejä ja nopeita. Jousimies kiihottuu kiinni jäämisen riskistä, ja oinas on valmis seksiin lähes missä vain, milloin vain.

Vesimies suhtautuu seksiin yhtä vapaamielisesti. Näiden horoskooppimerkkien seksi on hauskaa ja villiä. Parhaimmillaan syntyy sielunkumppanuus, eikä kumpikaan kulkuri pahastu, jos toinen ei ehdota seksin jälkeen kihloja, vaan lähtee omille teilleen.

Kauris (22.12.–19.1.) tarvitsee läsnäolevan kumppanin

Tämä horoskooppimerkki suhtautuu kaikkeen vakavasti ja intohimoisesti, myös seksiin. Kauris nauttii kumppanista, joka on vahvasti läsnä hetkessä ja on hellä, intohimoinen ja luotettava.

Kauris sopii parhaiten seksuaalisesti yhteen näiden tähtimerkkien kanssa:

Pehmeällä ravulla on kyky avata kauriin lukot. Maalliset asiat vetävät kaurista puoleensa, mutta rapu tuo hänen elämäänsä aistillisuutta ja herkkyyttä. Rapu puolestaan viehkoutuu kauriin raivokkaasta intohimosta. Kauriin seurassa rapu uskaltaa nauttia ja heittäytyä.

Myös neitsyessä on eleganttia karismaa, joka sytyttää kauriin. Neitsyt taas luottaa kauriiseen ja paljastaa tälle fantasiansa. Kaurista kiihottaa ajatella, että kaikki luulevat neitsyen olevan kiltti, mutta totuus makuuhuoneessa on jotain aivan muuta.

Tällaisia puolisoja eri horoskooppimerkit ovat

Vesimies (20.1.–19.2.) tuntee vetoa kokeilijoihin

Vesimies on avarakatseinen kokeilija. Hän etsii seksistä fyysisiä ja henkisiä elämyksiä. Mikään ei ole vesimiehelle liian outoa, vaan erikoisempiakin temppuja voi kokeilla ainakin kerran.

Vesimies sopii parhaiten seksuaalisesti yhteen näiden tähtimerkkien kanssa:

Jousimies on vesimiehelle täydellinen kumppani. Kumpikaan ei suhtaudu seksiin haudanvakavasti, ja heidän lemmiskelynsä on mielikuvituksellista ja hauskaa. Molemmat etsivät henkisiä kokemuksia, ja he voivat uppoutua tunteja kestäviin tantrasessioihin.

Myös leijonan himokkuus ja uskaliaisuus sytyttävät vesimiehen. Tämä pari suorastaan kilpailee siinä, kumpi keksii akrobaattisemman asennon. Seksin jälkeen leijona tosin kaipaa paijailua, mutta vesimiehen ajatukset vaeltavat jo toisaalla.

Vältä näitä tyyppejä! Persoonat, joita eri horoskooppimerkkien ei kannata missään nimessä tapailla

Kalat (20.2.–20.3.) tarvitsee sekä hellyyttä että himoa

Kalojen seksuaalisuus on kaksijakoista. Toisaalta tämä horoskooppimerkki on villi rietastelija, toisaalta herkkä romantikko, jolle seksi ei ole vain fyysinen akti.

Kalat sopii parhaiten seksuaalisesti yhteen näiden tähtimerkkien kanssa:

Skorpioni on kalojen seksuaalinen sukulaissielu. Vesimerkit sukeltavat yhdessä eroottiselle tutkimusmatkalle, joka tarjoaa korkeita aaltoja ja tummia vesiä. Kalat löytää itsestään tuhmemman puolensa skorpionin opastuksella, mutta seksin jälkeen tarjolla on myös runsaasti hellittelyä.

Rapu taas tyydyttää kalojen romantiikannälän. Molemmat suhtautuvat seksiin lähes pyhänä asiana, joka laajentaa tajuntaa ja syventää suhdetta tavalla, johon sanat eivät pysty. Molemmat nautiskelevat hitaista sessioista, kynttilänvalosta ja musiikista.

Seksihoroskooppi – lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Lähteet: Cosmopolitan, Tarot

X