Seksielämä

Kiihottaako salainen seksi? Näillä vinkeillä luot seksiin kuumottavaa kielletyn hedelmän tuntua

Salaisuuden tunne ja ajatus kiinni jäämisestä tekevät seksistä kiihottavaa. Jännityksestä voi nauttia myös turvallisesti omassa kodissa, ilman todellista paljastumisen riskiä. Listasimme 10 kuumaa kikkaa, joilla saatte seksiin kielletyn hedelmän tuntua.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Hiljaisuus tekee seksistä intiimiä ja intensiivistä.

Salaisuuden tunne ja ajatus kiinni jäämisestä tekevät seksistä kiihottavaa. Jännityksestä voi nauttia myös turvallisesti omassa kodissa, ilman todellista paljastumisen riskiä. Listasimme 10 kuumaa kikkaa, joilla saatte seksiin kielletyn hedelmän tuntua.

Muistatko, miten jännittävää oli suudella teininä omassa huoneessa, vanhempien ollessa vain oven takana?

Yksi aikuisuuden mahtavista puolista on se, että seksiä voi harrastaa ilman kiinni jäämisen pelkoa. Siitä huolimatta salaisuuden tunne, paljastumisen riski, hiljaisuus ja pimeys – salainen seksi –kiihottaa joskus enemmän kuin äänekäs voihke. Kun ette näe kaikkea, tuntoaisti herkistyy ja äännähdysten pidättely kasvattaa kiihotuksen sietämättömäksi.

Listasimme ideat, joiden avulla saatte seksiin kielletyn hedelmän tuntua, vaikka olisitte turvallisesti kaksin kotona.

1. Panostakaa kielipeliin ja esileikkiin

Moni aikuinen ihasteli Skam-nuortensarjan suutelumaratoneja. Nooran ja Williamin pususessiot tyhjässä luokassa olivat monen mielestä kiihottavampia kuin Game of Thronesin paljas pinta.

Unohtakaa erikoiset seksiasennot ja keskittykää siihen, mitä tapahtuu ennen yhdyntää. Hyväilkää toisianne vaatteiden päältä. Suudelkaa pitkään ja erilaisilla tyyleillä: välillä hellästi, välillä kielellä tai rajusti hampailla näykkien.

2. Älkää kiirehtikö alakertaan

Hivelkää pelkkien sukuelinten sijaan toistenne muitakin erogeenisiä pisteitä, kuten kaulaa, solisluiden kuoppia, kämmeniä, lantion sivuja ja sisäreisiä. Älkää kiirehtikö intiimialueelle, vaan härnätkää toisianne.

Jatkakaa hidastelua, vaikka vaatteet vähentyvät. Yhdyntä on vain yksi seksin muoto, eikä teidän ole pakko edetä siihen.

Kiihottakaa toisianne käsillä, suulla tai leluilla. Kokeilkaa tantraseksivinkkejä, joiden avulla voitte saada orgasmin jopa ilman sukuelinten kiihottamista, pelkän läheisyyden ja läsnäolevan hengityksen avulla.

Lue myös: 10 järisyttävän kiihottavaa temppua, jotka sängyssä voi tehdä suullaan

3. Hipelöikää äänettömästi

Hiljaisuus tekee seksistä intiimiä ja intensiivistä. Salainen seksi on parhaimmillaan sitä, että jokainen kosketus tuntuu voimakkaalta, kun et saa huokaista nautintoasi ääneen.

Jos haluatte seksiin dominoinnin tuntua, toinen voi kiihottaa toista, peittää tämän suun ja torua, jos ”vanki” päästää pienenkin äännähdyksen.

Lue myös: Rakkausseksi räjäyttää tajunnan – lukijat kertovat: ”Kuin kuuma tulivuori, joka purkautuu”

4. Pelehtikää pimeässä

Myös näköaistin rajoittaminen voimistaa tuntoaistia.

Sammuttakaa valot, vetäkää verhot ikkunoiden eteen ja antakaa mielikuvituksenne piirtää sen, mitä ette näe.

Salaseksi voi olla hyvinkin hienovaraista, mutta samaan aikaan järisyttävää.
Salainen seksi voi olla hyvinkin hienovaraista, mutta samaan aikaan järisyttävää.

5. Jättäkää vaatteet päälle

Älkää riisuutuko kokonaan, vaan hyväilkää toisianne vaatteiden päältä.

Avatkaa nappeja ja vetoketjuja vain sen verran kuin on pakko. Vaatteet päällä rakasteleminen luo tunteen, että muhinoitte salaa ja nopeasti paikassa, jossa teidät voidaan narauttaa.

Lue myös: Entä jos vain vetäisit pikkuhousut sivuun ja…. 6 kiihottavaa seksivinkkiä

6. Rakastelkaa hiljaisissa seksiasennoissa…

Hiljaiset seksiasennot ovat usein niitä, joissa saatte maksimaalisen ihokontaktin.

Unohtakaa hetkeksi railakas koiratyyli. Kokeilkaa lähetyssaarnaajaa ja sen kiihottavia versioita, hidasta lusikkaa, lehmityttöä ja klassista 69-asentoa. Rakastelkaa niin hitaasti ja äänettömästi kuin pystytte.

Näissä asennoissa nainen ehtii kiihottua, koska mies ei voi liikkua rajusti, eikä laukea nopeasti. Koska miehen päällimmäinen käsi on vapaa, hän voi myös hieroa naisen klitorista.

Lähetyssaarnaajassa miehen kannattaa vetää itseään käsiensä varassa sen verran eteenpäin, että hänen rintansa on naisen kasvojen kohdalla. Tässä asennossa penis ei liiku sisään ja ulos, vaan hieroo klitorista ylhäältä alas.

Myös käänteinen lähetyssaarnaaja on hidas, mutta kiihottava asento. Tässä asennossa mies makaa selällään, ja nainen asettuu selinmakuulle hänen päälleen. Miehen on helppo hieroa klitorista, sillä hänen kätensä on samassa kulmassa kuin naisella tämän masturboidessa.

Lue myös: Parhaat seksiasennot erilaisiin tunnelmiin

7. …nopeasti ja rajusti….

Toisinaan taas raju ja pikainen salainen seksi on parasta. Rakastelkaa eteisessä peilin edessä, seinää vasten tai lattialla. Kuvitelkaa, että teillä on aikaa vain muutama minuutti, kunnes ovi aukeaa, ja joku astuu huoneeseen. Yrittäkää kuitenkin olla mahdollisimman äänettömiä.

8. …tai yllättävissä paikoissa

Haaveiletko seksistä toimiston pöydällä tai luokkahuoneessa? Voit toteuttaa fantasiasi turvallisesti kotona, sillä kun astutte ulos makuuhuoneesta, huomaatte, että koti on täynnä yllättäviä seksipaikkoja.

Voitte toteuttaa toimistofantasian keittiösaarekkeen päällä, kirjoituspöydällä tai työtuolissa. Nainen voi maata selällään pöydällä ja nostaa jalkansa miehen olalle tai nojata pöytää vasten, jolloin mies voi rakastella häntä takaapäin. Muistakaa jättää vaatteet päälle, avatkaa vain housujen vetoketju ja siirtäkää pikkuhousuja sivuun.

Mies voi myös istua työtuolissa, ja nainen voi istahtaa hänen syliinsä. Jos tuolissa on käsinojat, nainen voi istua ja levittää jalkansa käsinojien päälle, kun mies antaa hänelle suuseksiä.

10. Rakentakaa kotiin salainen seksipesä

Kodinhoitohuone ei ehkä kuulosta eroottiselta paikalta. Mielenne muuttuu, kun kokeilette seksiä tärisevän pesukoneen päällä. Lisäksi ahtaassa tilassa, suljetun oven takana, on kiihottavan piilopaikan tuntua.

Myös autotalli on loistava paikka toteuttaa fantasia salaseksistä. Rakastelkaa autossa tallin sisällä ja kuvitelkaa olevanne syrjäisen tien varrella. Voitte jopa rohkaistua muhinoimaan konepeltiä vasten – tallin ovi turvallisesti lukittuna.

Seksipesän voi rakentaa myös sänkyyn. Sammuttakaa valot, ryömikää päätä myöten peiton alle ja rakastelkaa hipihiljaa lähetyssaarnaajassa. Yllättävän kiihottavaa!

Lue myös: Mitä jos kokeilisit uudenlaista seksiä autossa? 8 tajunnanräjäyttävää vinkkiä

Lähteet: Love Panky, Refinery 29

X