Seksielämä

Shhh! 8 hiljaista mutta äärettömän nautinnollista seksiasentoa hetkiin, joina sänky ei saa narista

On tilanteita, joissa seksin äänet voivat jännittää. Listasimme hiljaiset seksiasennot, joissa ei kuitenkaan tarvitse tinkiä nautinnosta. Hitaus ja hipihiljaa pysytteleminen tekevät kokemuksesta vain kiihottavamman.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Hiljaa hyvä tulee.

On tilanteita, joissa seksin äänet voivat jännittää. Listasimme hiljaiset seksiasennot, joissa ei kuitenkaan tarvitse tinkiä nautinnosta. Hitaus ja hipihiljaa pysytteleminen tekevät kokemuksesta vain kiihottavamman.

Himottaa, mutta lapset tai kylään tullut sukulainen nukkuu seinän takana. Mitä tehdä, jos ajatus seksin äänistä nolottaa ja jännittää?

Listasimme hiljaiset seksiasennot, jotka eivät natisuta sänkyä. Asennot eivät kuitenkaan ole tylsiä. Hipihiljaa rakasteleminen ja hitaat liikkeet vain kasvattavat kiihotusta.

1. Lusikka

Lusikka on hidas ja intiimi asento. Se on naiselle hellempi kuin koiratyyli. Moni nainen myös kiihottuu kylkimakuulla paremmin, sillä mies kestää lusikassa usein pidempään kuin koira-asennossa. Lisäksi mies voi suudella naisen selkää ja niskaa, jotka ovat erittäin tuntoherkkiä alueita.

Tehkää näin: Asettukaa kylkimakuulle, mies naisen taakse. Mies työntyy naiseen takaapäin ja voi hyväillä päällimmäisellä kädellään naisen klitorista ja rintoja. Jos mies on oikeakätinen, maatkaa vasemmalla kyljellänne. Näin miehen oikea käsi jää vapaaksi.

Nainenkin voi olla lusikassa aktiivinen. Hän voi hieroa itse klitoristaan ja säädellä tiukkuuttaan puristamalla jalkojaan yhteen, koukistamalla päällimmäisen jalkansa auki tai nostamalla sen ylös.

2. Lähetyssaarnaaja sängyn reunalla

Sänky natisee vähemmän, kun molempien paino ei ole sen päällä. Tässä versiossa mies seisoo, ja hänen on helpompi liikkua kuin perinteisessä lähetyssaarnaajassa. Myös naisen g-piste saa enemmän stimulaatiota.

Tehkää näin: Nainen makaa sängyllä poikittain. Mies seisoo lattialla naisen jalkojen välissä, kannattelee käsillään naisen jalkoja ja nostaa tämän lantion ilmaan.

Kun naisen lantio on koholla, penis osuu g-pisteeseen paremmin kuin tavallisessa lähetyssaarnaajassa. Seisoessaan mies voi myös liikkua vapaammin kuin makuullaan.

Sekä mies että nainen yltävät hyväilemään naisen klitorista. Asento voikin auttaa naista saamaan orgasmin helpommin. Jopa yhtäaikainen g-piste- ja klitorisorgasmi voi onnistua.

Lue myös: Lähetyssaarnaajan kiihottavammat versiot – nämä 5 asentoa on pakko testata!

3. Lehmityttö lattialla

Jos nainen haluaa olla päällä, mutta pelkäätte jousien vingahtelua, siirtykää lattialle. Kun miehen alla ei ole upottavaa patjaa, vaan tukeva lattia, nainen saa liikkeisiinsä voimaa. Seksi tuntuu intensiiviseltä, vaikka tahtinne olisi rauhallinen.

Tehkää näin: Levittäkää peitto, viltti tai matto miehen alle. Näin hänen selkänsä ja naisen polvet eivät hierry. Mies makaa lattialla, ja nainen asettu kahareisin hänen päälleen.

Voitte kokeilla myös käänteistä lehmityttöä. Nainen ratsastaa selkä mieheen päin, jolloin mies saa nauttia unohtumattomista näkymistä. Miehen on myös helpompi hieroa naisen klitorista takaapäin, sillä hän voi pitää rannettaan rennossa asennossa.

Maltti on valttia käänteisessä lehmitytössä. Jos nainen painautuu liikaa eteenpäin, penis voi vääntyä kivuliaasti. Kokeilu sopiikin hetkiin, jolloin rakastelette rauhallisesti.

Lue myös: 7 sopivasti tuhmaa seksiasentoa – kokeilkaa naistensatulaa tai istuvaa lootusta

4. Lehmityttö tuolilla tai sängynlaidalla

Hiljaisempi ratsastaminen onnistuu myös tuolilla tai sängynlaidalla. Mies istuu, ja nainen voi liikkua nopeammin kuin miehen maatessa.

Tehkää näin: Mies istuu sängynlaidalla tai tuolilla. Nainen on kahareisin hänen sylissään, jalat lattiaa vasten. Kun naisen jalat yltävät lattiaan, hänen on helpompi kontrolloida vartaloaan. Tässä ratsastusasennossa nainen saa liikkeisiinsä kaikkein eniten voimaa.

Käänteinen lehmityttö onnistuu myös tuolilla tai sängynlaidalla. Tällöin mies yltää hieromaan klitorista vielä helpommin kuin maatessaan.

Lue myös: Haluatko enemmän tuntumaa seksiin? Nämä 7 asentoa saavat peniksen tuntumaan suuremmalta

5. Lootus

Lootus on hitaampi ja intiimimpi versio lehmitytöstä. Mies istuu, joten hän yltää suutelemaan ja hyväilemään naista käsillään. Voitte myös katsoa silmiin, mikä tekee kokemuksesta voimakkaan.

Tehkää näin: Mies istuu lattialla jalat ristissä. Nainen asettuu istumaan hänen syliinsä ja kietoo jalkansa miehen ympärille.

Saatte asennosta tuhmemman, kun istutte vastakkain jalat koukistettuina. Näin molemmat näkevät, kun mies työntyy naisen sisälle. Rohkeiden näkymien, katsekontaktin ja hitaiden liikkeiden yhdistelmä on sietämättömän kiihottava.

Lue myös: 5 tantraseksivinkkiä, jotka takaavat sinulle elämäsi parhaan orgasmin

6. Koira-asento sängynlaidalla

Myös koiratyylistä voi muokata sänkyä vähemmän nitisyttävän version. Hiljaisempi asento ei ole tylsä, sillä seistessään mies voi liikkua rajusti.

Tehkää näin: Nainen on konttausasennossa, poikittain sänkyyn nähden. Mies seisoo lattialla hänen takanaan.

Voitte kokeilla myös versiota, jossa nainen makaa vatsallaan. Mies nostaa naisen jalat käsiensä varaan ja kohottaa hänen lantiotaan. Nainen voi pitää käsillään kiinni sängynlaidasta, jotta asento on tukeva.

7. Klassinen 69

Jos haluatte maata sängyssä, mutta liikkua mahdollisimman vähän, testatkaa klassista kuusysiä. Siinä molemmat kiihottavat toisiaan yhtä aikaa suulla ja sormilla.

Tehkää näin: Hiljaisin ja niskalle lempein versio on asento, jossa molemmat ovat kylkimakuulla, pää toisen jalkojen välissä. Kyljellään asento ei tunnu tukahduttavalta.

Jos molemmat ovat oikeakätisiä, helpointa on maata vasemmalla kyljellä. Näin molemmat voivat tukea päätään vasempaan käteensä ja käyttää oikeaa toisen kiihottamiseen.

Lue myös: Kuningatar, kärrynpyörä, valtaistuin… 11 hekumallista asentoa suuseksiä rakastaville

8. Syliseksi seisten

Jos mies on vahva ja nainen kevyt, voitte kokeilla pystyasentoa, jossa ette nojaa seinään, vaan mies kannattalee naista sylissään.

Tehkää näin: Mies seisoo ja nostaa naisen syliinsä. Nainen kietoo jalkansa ja kätensä tiukasti miehen ympärille. Asento on todella intiimi, sillä voitte suudella ja katsoa toisianne silmiin.

Lue myös: Parhaat seksiasennot pareille, joilla on suuri kokoero

Lähteet: Bustle, Glamour, Health

X