Viihde

Tässä ovat Tanssii tähtien kanssa 2021 -parit! Mikä uusista pareista on suosikkisi? Äänestä!

Tanssii tähtien kanssa 2021 -parit on julkistettu. Mukana nähdään myös ensimmäistä kertaa naispari. Mikä pari on suosikkisi? Äänestä!

Teksti:
Janna Nousiainen
Kuvat:
Mtv3

Tanssii tähtien kanssa 2021 -parit on julkistettu.

Tanssii tähtien kanssa 2021 -parit on julkistettu. Mukana nähdään myös ensimmäistä kertaa naispari. Mikä pari on suosikkisi? Äänestä!

Tanssii tähtien kanssa -kilpailun 14. kauden tanssiparit on julkistettu. Tänä vuonna kilpailun voittoa havittelee 12 julkisuudesta tuttua henkilöä. Mukana nähdään myös ensimmäistä kertaa ikinä naispari.

Mukana kilpailemassa ovat radiotoimittaja Jenni Poikelus ja Sami Helenius, kirkkoherra Kari Kanala ja Claudia Ketonen, näyttelijä Kiti Kokkonen ja Marko Keränen, muusikko Mikael Gabriel ja Tiia Elg, artisti Krista Siegfrids ja Anssi Heikkilä, jalkapalloilija Aki Riihilahti ja Katri Mäkinen, ohjaaja-valokuvaaja Viivi Huuska ja Matti Puro, näyttelijä Ernest Lawson ja Anniina Koivuniemi, somevaikuttaja Sita Salminen ja Aleksi Seppänen, laulaja Waltteri Torikka ja Kia Lehmuskoski, näyttelijä Kristo Salminen ja Saana Akiola sekä nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja Ansku Bergström.

Mikä Tanssii tähtien kanssa 2021 -pareista on tälle kertaa suosikkisi? Äänestä alla!

Lue Seurasta: Kari Kanala korostaa puhumisen ja kuuntelemisen tärkeyttä Ensitreffit alttarilla -sarjassa: ”Suhteen eteen tehdään alusta asti töitä, koska liikkeelle lähdetään niin sanotusti väärin päin”

X