Vinkit

Italialaisia herkkuja sesongin hedelmistä: kokeile granitaa ja panna cottaa

Nyt on mehukkaiden melonien, nektariinien, mansikoiden ja kirsikoiden aika. Tee sesongin hedelmistä houkuttelevia jälkiruokia ja virkistäviä välipaloja.
12.7.2016 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Otavamedia

Italialainen mehujää eli granita virkistää ja sammuttaa janon hellesäällä.

panna cotta melonin ja mansikoiden kera

Panna cotta on suosikkijälkiruoka, jonka valmistus onnistuu aloittelijaltakin. Kermainen herkku kaipaa seurakseen raikkaita hedelmiä ja marjoja.

Firenzelainen_hedelmasalaatti

Muutaman tunnin jääkaapissa maustunut hedelmäsalaatti on täydellinen vierasaterian päätös.

Lisää raikkaita hedelmäjälkkäreitä:

hunajamelonisorbetti

Hunajamelonisorbetti

persikka-vadelmajäätee

Persikka-vadelmajäätee

985922-ananas,590.jpg

Grillattua ananasta ja melonisalaatti

963330-mansikka_raparperismoothie.jpg

Mansikka-raparperismoothie

Kotiliesi.fi: Paahdetut nektariinit
Mansikka-jogurttijääpuikot

Lue myös

Suosittelemme