Italialaisia herkkuja sesongin hedelmistä: kokeile granitaa ja panna cottaa
Nyt on mehukkaiden melonien, nektariinien, mansikoiden ja kirsikoiden aika. Tee sesongin hedelmistä houkuttelevia jälkiruokia ja virkistäviä välipaloja.
Nyt on mehukkaiden melonien, nektariinien, mansikoiden ja kirsikoiden aika. Tee sesongin hedelmistä houkuttelevia jälkiruokia ja virkistäviä välipaloja.
Nyt on mehukkaiden melonien, nektariinien, mansikoiden ja kirsikoiden aika. Tee sesongin hedelmistä houkuttelevia jälkiruokia ja virkistäviä välipaloja.
Italialainen mehujää eli granita virkistää ja sammuttaa janon hellesäällä.
Panna cotta on suosikkijälkiruoka, jonka valmistus onnistuu aloittelijaltakin. Kermainen herkku kaipaa seurakseen raikkaita hedelmiä ja marjoja.
Muutaman tunnin jääkaapissa maustunut hedelmäsalaatti on täydellinen vierasaterian päätös.
Grillattua ananasta ja melonisalaatti
Kotiliesi.fi: Paahdetut nektariinit Mansikka-jogurttijääpuikot
Digipalvelut (09) 156 6227
Avoinna ma–pe 8–19
Painettu lehti. (09) 156 665
Avoinna ma–pe 8–19
Sähköposti (digi)digi@otavamedia.fi
Sähköpostiasiakaspalvelu@otavamedia.fi
Otavamedian vaihde(09) 156 61
Uudenmaankatu 10
00015 OTAVAMEDIA
Tietoa evästeiden käytöstäKäyttäytymiseen perustuva mainontaTietoa verkkopalvelun käytöstäEvästeasetukset
Vastaava päätoimittaja:
Saija Hakoniemi
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@otava.fi
Toimitus
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous