Pääsiäispöydän kruunu on vaahterasiirappinen uunibroileri päärynälisukkeineen. Vai onko se sittenkin seesaminen halloumisalaatti? Vai rapea pekonileipä? Vai ihanan helpot pashaleivokset? Vaikeita valintoja. Lienee pakko kokata koko menu!
Upea pääsiäisateria rakentuu uunissa kypsytetyn broilerin ympärille. Kokeile myös pekonileipää, seesamista halloumisalaattia ja dijonparsaa.
Pääsiäispöydän kruunu on vaahterasiirappinen uunibroileri päärynälisukkeineen. Vai onko se sittenkin seesaminen halloumisalaatti? Vai rapea pekonileipä? Vai ihanan helpot pashaleivokset? Vaikeita valintoja. Lienee pakko kokata koko menu!
Herkullisen helppo pääsiäispäivällinen kypsyy samalla pellillä. Perunat ja päärynät paistuvat maukkaiksi, kun ne saavat kypsyä broilerin paistoliemessä. Kokonainen broileri maustetaan vaahterasiirapista maukkaalla voitahnalla, jota työnnetään nahan alle, jolloin lihasta tulee maukas ja mehevä.
Rapeat suolapähkinä- ja kurpitsansiemensattumat tekevät salaatista ihanan. Seesaminsiemenöljystä sekoitettu kastike maustaa salaatin luonteikkaaksi, ja kastike sopii täydellisesti paistetun halloumin pariksi.
Paista pekonileipä vasta juuri ennen tarjoilua, jolloin lehtitaikinakuori on mahtavan rapea ja tuorejuustotäyte vielä lämmin. Pekonin voi korvata halutessaan suikaloidulla aurinkokuivatulla tomaatilla.
Pashanmakuinen täyte maistuu ihanalta rapeiden leivoskuppien sisällä. Halutessasi mausta rahkatäyte lorauksella sitruslikööriä.Tarjoile leivokset heti täyttämisen jälkeen, etteivät keksimäiset leivoskupit pehmene.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous