Hanna Sumarin huippuvinkki: Upota ylikypsät banaanit mehevän mausteiseen kakkuun!
Jäikö banaaneita yli? Kokeile tätä Hanna Sumarin suosikkireseptiä: hyödynnä ylikypsyneet banaanit mehevässä banaanikakussa.
Jäikö banaaneita yli? Kokeile tätä Hanna Sumarin suosikkireseptiä: hyödynnä ylikypsyneet banaanit mehevässä banaanikakussa.
Jäikö banaaneita yli? Kokeile tätä Hanna Sumarin suosikkireseptiä: hyödynnä ylikypsyneet banaanit mehevässä banaanikakussa.
Banaanikakku on parhaimmillaan, kun se on saanut tekeytyä päivän pari folion sisällä. Jos kotoasi löytyykin 2–3 ylikypsää banaania, upota ne tähän Hanna Sumarin mehevän mausteiseen kakkuun.
Valmistusohje:
1. Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi. Lisää jäähtynyt voisula ja jogurtti. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahtoon varovaisesti sekoittaen.
2. Murskaa banaanit haarukalla ja lisää taikinaan. Hienonna pähkinät ja sekoita ne taikinaan viimeiseksi.
3. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan. Paista kakkua 175-asteisen uunin keskiosassa noin tunti.
Digipalvelut (09) 156 6227
Avoinna ma–pe 8–19
Painettu lehti. (09) 156 665
Avoinna ma–pe 8–19
Sähköposti (digi)digi@otavamedia.fi
Sähköpostiasiakaspalvelu@otavamedia.fi
Otavamedian vaihde(09) 156 61
Uudenmaankatu 10
00015 OTAVAMEDIA
Tietoa evästeiden käytöstäKäyttäytymiseen perustuva mainontaTietoa verkkopalvelun käytöstäEvästeasetukset
Vastaava päätoimittaja:
Saija Hakoniemi
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@otava.fi
Toimitus
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous