Liikunta

Tehokas koko kropan kehonpainotreeni onnistuu helposti kotonakin – katso video-ohjeet!

Koko kropan treeni on tehokas ja soveltuu hyvin eri tasoisille kuntoilijoille. Personal trainer Kipa Tiivolan kokopitkän treenivideon tahdissa voi harjoitella helposti omassa kodissa ja ilman painoja.

Teksti:
Janna Nousiainen
Kuvat:
Mirva Kakko, Istock

Koko kehon treeni on napakka 45 minuuttinen, jonka aikana nostetaan sykettä.

Koko kropan treeni on tehokas ja soveltuu hyvin eri tasoisille kuntoilijoille. Personal trainer Kipa Tiivolan kokopitkän treenivideon tahdissa voi harjoitella helposti omassa kodissa ja ilman painoja.

Treenaa kotona Anna energiaa! – treeniryhmässä julkaistujen treenivideoiden parissa! Facebook-ryhmästä löytyy monipuolinen kattaus personal trainer Kipa Tiivolan ohjaamia treenejä – kuten tämä tehokas koko kropan treeni – jotka voi tehdä kotona tai vaikka mökillä.

Vaihtelevat ja monipuoliset treenit kehittävät koko vartaloa ja toimivat hyvänä vastapainona esimerkiksi etätyön aiheuttamalle istumiselle.

Lue myös: Kiinteät käsivarret kotitreenillä! Helppo 5 teholiikkeen kiinteytysohjelma kehonpainolla

Tehokasta koko kropan treeniä varten et tarvitse muuta kuin maton, juomapullon ja hikipyyhkeen. Ympärille kannattaa jättää tilaa liikkua noin oman käden mitan verran.

Varmista, että mahdut myös pyörittelemään käsiä ja hartioita sekä liikuttamaan koko kehoa.

Koko kropan treeni on tehokas ja soveltuu kaikille

Koko kropan treeni.
Koko kehon treeni onnistuu hyvin kotona, kunhan sinulla on ympärilläsi käden mitan verran tilaa.

Kipan koko kehon treeni on napakka 45 minuuttinen, jonka aikana nostetaan sykettä.

Treeniin kuuluu kolme patteria, joista jokaisessa tehdään kolmea eri liikettä. Yhtä liikettä tehdään 45 sekuntia, jonka jälkeen pidetään 15 sekunnin tauko.

Yhdessä patterissa on kolme kierrosta, joista viimeinen on sykettä nostava. Treenin lopussa keskitytään vielä hetki keskivartalon lihasten harjoitteluun.

Treeni on tehokas ja se soveltuu kaikille, sillä liikkeitä pystyy soveltamaan oman kunnon mukaan. Kokenut treenaaja voi tehdä haastavamman version, kun taas aloittelevampi tai kevyempää treeniä hakeva voi tehdä helpotettuja liikkeitä.

Katso alta video ja tee Kipan kanssa koko kropan treeni!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Anna (@anna_lehti) jakama julkaisu

X