Julkkikset

Näyttelijä Kiti Kokkosen uusi hiustyyli ihastuttaa somessa – katso kuva upeasta otsatukasta

Kiti Kokkonen on tunnettu punaisista hiuksistaan. Näyttelijä julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan uudesta hiustyylistään, joka on kerännyt ihastelevia kommentteja.

Teksti:
Janna Nousiainen
Kuvat:
Paula Kukkonen

Näyttelijä, Suomen Komediateatterin taiteellinen johtaja Kiti Kokkonen 29.1.2018 © Paula Kukkonen/Otavamedia

Kiti Kokkonen on tunnettu punaisista hiuksistaan. Näyttelijä julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan uudesta hiustyylistään, joka on kerännyt ihastelevia kommentteja.

Näyttelijä Kiti Kokkosen hiustyyli on kokenut muodonmuutoksen. Instagramissa julkaistussa kuvassa Kiti näyttää kaikin puolin tyytyväiseltä uudistettuun tukkaansa. Peilin kautta otetussa kuvassa näyttelijä hymyilee ja kuvatekstissä hän kertoo haaveilleensa uudistuksesta jo pidemmän aikaa.

”Leikkasin otsatukan. Oon haaveillut tästä vuoden ja nyt vaan yöllä extempore tein sen”, Kiti hehkuttaa päivityksessään.

Kuva on kerännyt useita ihailevia kommentteja, ja näyttelijän otsatukka kerää paljon kehuja. Muun muassa uutisankkuri Kirsi Alm-Siira on kehunut hiusuudistusta. Näyttelijää on kommenteissa myös verrattu esimerkiksi Peppi Pitkätossuun ja äitiinsä, näyttelijä-laulaja Titta Jokiseen.

Lue myös: Mistä tietää, mikä hiusväri sopii sinulle parhaiten? Kampaaja kertoo vastauksen ikuisuuskysymykseen

Kiti Kokkosen hiustyyli tuo mieleen kasarin – ainakin näyttelijän itsensä mielestä

Uuteen otsatukkaan totutteluun voi näyttelijän itsensä mukaan mennä hetki. Humoristiseen tapaansa hän julkaisi myös hauskan kuvan uudesta tukastaan, jossa hän vitsailee olevansa amerikkalaisen glam metal -yhtye Ratt:in uusin jäsen. Yhtye oli suuressa suosiossa etenkin 80-luvulla, ja kuvassa bändin jäsenillä onkin kasarimaisen tuuheat kiharapehkot.

” New member of the bänd! #ratt #80s”, Kiti kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Huumori on eräänlainen suojamuuri

Kiti on kertonut vuonna 2018 Annan haastattelussa, että oli nuorempana epävarmempi itsestään. Hän huomasi pituutensa ja painonsa herättäneen muissa huvittuneisuutta, ja sen takia hän myös pilaili ulkonäkönsä kustannuksella. Tänä päivänä hän ei enää koe, että hänen ulkonäkönsä olisi lähtökohtaisesti hauska, eikä hän mieti näytellessään sitä, miltä hän näyttää.

– Olen avoin enkä kauheasti tunne häpeää, joten minusta saa ehkä sen vaikutelman, että olen hauska. Se on kuitenkin vain pin­taa, eräänlainen suojamuuri. Todellisuudessa olen vähän pessimistinen ja neuroottinen, suhtaudun kauhean vakavasti huumoriinkin, Kiti sanoi puolestaan Anna-lehden haastattelussa aiemmin tänä vuonna.

X