Liikunta

Pakaratreeni on helppo yhdistää vatsalihastreeniin – hurjien toistomäärien sijaan keskity oikeaoppiseen tekniikkaan

Etsitkö inspiroivia kokopitkiä treenivideoita kotona treenaamiseen? Personal trainer Kipa Tiivolan monipuoliset ja mukavat treenivideot auttavat liikkumaan omassa kodissa – kuten tämä pakaratreeni kotona -tutoriaali.

Teksti:
Janna Nousiainen
Kuvat:
Istock

Pakara- ja vatsalihastreeni onnistuu kotona, ilman ylimääräisiä välineitä.

Etsitkö inspiroivia kokopitkiä treenivideoita kotona treenaamiseen? Personal trainer Kipa Tiivolan monipuoliset ja mukavat treenivideot auttavat liikkumaan omassa kodissa – kuten tämä pakaratreeni kotona -tutoriaali.

Pakaratreeni kotona on hyvä tapa huolehtia lihaskunnosta. Kotona treenaamisen ei tarvitse olla tylsää, eikä sitä tarvitse tehdä itsekseen, jos ei halua. Treenaa kotona Anna energiaa! – treeniryhmässä julkaistujen treenivideoiden parissa ja huolehdi samalla hyvinvoinnistasi.

Ryhmässä on harrastettu liikuntaa yhdessä personal trainer Kipa Tiivolan kanssa. Vaihtelevat ja monipuoliset treenit kehittävät koko vartaloa ja toimivat hyvänä vastapainona esimerkiksi etätyön aiheuttamalle istumiselle.

Lue myös: Monen etätyöläisen lihakset ovat nyt jumissa – tee nopea taukojumppa kesken työpäivän ja huomaat vaikutukset jo muutamassa päivässä

Pakaratreeni kotona 

Hyvä tekniikka on onnistuneen treenin avainasemassa. Kipan pitämässä pakara- ja vatsalihastreenissä keskitytään erityisesti hyvään tekniikkaan.

Tämä treeni sopii monille kuntotasosta riippumatta, sillä liikkeet voi tehdä omassa tahdissa ja itselleen sopivalla vaativuudella.

Onnistuneen treenin kannalta on tärkeää keskittyä oikeaan tekniikkaan ja lihakseen, jota haluaa treenata. Sen sijaan, että tekee vauhdikkaasti hurjan määrän toistoja, kannattaa keskittyä tehtävään liikkeeseen ajatuksella. Silloin treeni on tehokkaampaa ja siitä saa enemmän irti.

Nainen venyttelee joogamatolla kannettavan tietokoneen edessä. Tämä pakaratreeni kotona saa taatusti hien pintaan.
Pakaratreeni kotona saa taatusti hien pintaan!

Vatsalihastreenin ei myöskään tarvitse olla yksitoikkoisia vatsarutistuksia selällä maaten, sillä keskivartalonlihaksia voi treenata myös seisten. Silloinkin on tärkeää tehdä liike ajatuksella ja keskittyen haluttuun lihakseen, jotta liike vaikuttaa varmasti oikein.

Katso videolta Kipan ohjeet pakara- ja vatsalihastreeniin, jonka teet helposti missä vain!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Anna (@anna_lehti) jakama julkaisu

Kaipaatko myös kevyitä reseptejä? Annan Painonhallinta-sivusto on silloin sinua varten

Kun pakaratreeni kotona on pulkassa, on aika tankata hyvää ja monipuolista ruokaa sekä lepoa.

Tutustu Annan Painonhallinta-sivustoon, josta löydät niin kevyitä reseptejä, asiantuntijahaastatteluja terveydestä ja hyvinvoinnista, ohjeita liikkumiseen, kuten 30 päivän helpon vatsalihashaasteen, sekä paljon muuta. Lue esimerkiksi, mitä muut, kuten 22 kiloa laihtunut Esko Eerikäinen tai Olet mitä syöt -ohjelmaan osallistuminen sai somevaikuttaja Enni Koistinen, ovat oivaltaneet hyvinvoinnista, ja poimi parhaat vinkit omalle matkallesi.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi pitääkin sisällään sopivan ruokavalion ja liikunnan, riittävän palautumisen, hyvän unen – ja tietenkin iloisen fiiliksen.

Tule mukaan matkalle kohti kevyempää oloa ja mieltä jo tänään!

X