Syketreeni onnistuu omassa olohuoneessa.
Liikunta

Tehokas syketreeni, jonka voit tehdä kotona – katso ilmainen treenivideo!

Syketreeni on hyvä tapa kehittää kuntoa. Personal trainer Kipa Tiivolan kokopitkä treenivideo auttaa tekemään liikkeet oikein ja pitämään samalla hauskaa samalla!
Teksti: Janna Nousiainen Kuvat: iStock

Syketreeni onnistuu pienessäkin tilassa kotona, koska syke nousee myös ilman laajoja liikkeitä. Treenaa kotona Anna energiaa! – treeniryhmässä julkaistujen treenivideoiden parissa ja huolehdi samalla hyvinvoinnistasi helposti.

Ryhmässä on harrastettu liikuntaa yhdessä personal trainer Kipa Tiivolan kanssa. Vaihtelevat ja monipuoliset treenit kehittävät koko vartaloa ja toimivat hyvänä vastapainona esimerkiksi etätyön aiheuttamalle istumiselle.

Lue myös: Kuinka nopeasti sykkeen pitäisi laskea treenin jälkeen? Asiantuntija kertoo ja antaa vinkit, miten opit lukemaan sykemittariasi oikein

Syketreeni kotona

Nainen liikkuu olohuoneessa nauraen. Syketreeni onnistuu pienissäkin sisätiloissa.

Treenaaminen on hauskaa, kun sen tekee itselleen sopivalla tavalla. Syketreeni on siitä kätevä, että sen voi tehdä pienissäkin tiloissa.

Tässä treenissä ei tarvitse hirveästi liikkua ympäriinsä, vaan liikkeet suoritetaan pitkälti paikaltaan. Sykettä nostetaan kolmessa erilaisessa treenipatterissa. Yhden patterin kesto on kaksi minuuttia ja sitten pidetään minuutin tauko ennen seuraavaan patteriin siirtymistä.

Yhdessä patterissa on neljä liikettä, jotka tullaan tekemään yhteensä neljä kertaa. Ei kannata siis hätäillä, vaikka ei heti ensimmäisellä kierroksella pääsisi täysin mukaan liikkeen tekemiseen. Kipa myös huolehtii koko ajan ajanotosta, joten treenaajan täytyy vain nauttia treenistä ja keskittyä hikoilemiseen!

Syketreeni on kokonaisvaltainen treeni, sillä eri liikkeillä treenataan sekä ylä- ala- ja keskivartaloa. Kipa tarjoaa monille liikkeille myös helpotettuja versioita, esimerkiksi haarahypyistä on hypyttömiä vaihtoehtoja. Treenin voi siis tehdä juuri itselle sopivalla tavalla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Anna (@anna_lehti) jakama julkaisu

Haluatko lisää apuja painonhallintaan? Tutustu Annan Painonhallinta-sivustoon!

Syketreeni on erinomainen treeni painonhallintaan. Lisää apua ja motivaatiota voi hakea Annan Painonhallinta-sivustolta, josta löytyy sekä treenivinkkejä että ihania ja maukkaita reseptejä.

Sivustolta löydät asiantuntijoiden haastatteluja ja neuvoja, esimerkiksi miten ostat itsellesi sopivat treenikengät. Sivustolla on myös tietoa välineistä, joista voi hakea lisää tukea ja motivaatiota treeniin, kuten esimerkiksi syketreeniin sopivista älykelloista.

Mieli on tärkeä osa painonhallintaa. Vertaistukea voi hakea lukemalla muiden kokemuksia. Esimerkiksi Sinkkuäidille sulhanen -sarjan Hanna tietää, ettei painonhallinnan tarvitse olla suorittamista, sillä se on paljon muutakin kuin vain hikitreeniä.

Oli tavoitteenasi sitten painonhallinta tai terveellisemmät elämäntavat, sivustolta löytyy varmasti luettavaa juuri sinulle!

X