Annan raati valitsee vuosittain vuoden parhaat kosmetiikkauutuudet.
Annan raati valitsee vuosittain vuoden parhaat kosmetiikkauutuudet.
Kauneus

Annan raati valitsi vuoden 2020 parhaat hiustuotteet ja meikit: ”Huulipunani sai kehuja jopa tuntemattomilta ihmisiltä”

Mikä oli vuoden 2020 paras sampoo, ripsiväri tai huulipuna? Annan kauneusraati valitsi kosmetiikkauutuuksista parhaat hiustuotteet ja meikit.
Teksti: Riikka Väänänen Kuvat: iStock ja valmistajat

Parhaat hiustuotteet 2020

1. Kérastasen Genesis-sarjan kaikki tuotteet tuoksuvat taivaallisilta (muutkin huomaavat sen). Sarjan kaikki tuotteet tekevät joka-aamuisesta hiustenlaitosta lähes juhlaa. Ne selvittävät, suojaavat ja silottavat pitkät ja blondatutkin hiukset latistamatta niitä ja taklaavat lisäksi hiustenlähtöongelmaa. 32–51 e.

Lue myös: Paras kotimainen ihonhoitosarja, edulliset markettisuosikit, luonnonkosmetiikan huiput – nämä ovat vuoden parhaat ihonhoitotuotteet

2. Mark Birch -sarjan R&B Antioxidant -sampoo sopii jokapäiväiseen käyttöön, ei sisällä mitään turhaa, hoitaa ärtynyttä ja kutisevaa hiuspohjaa ja ehkäisee monelle tuttua ongelmaa eli hiustenlähtöä. Sopii niin miehille kuin naisillekin, 250 ml 35 e.

Lue myös: 5 parasta hiustenpesuvinkkiä – muista nämä asiat ennen suihkuun menoa, pesun aikana ja sen jälkeen

Parhaat meikkituotteet 2020

1. Lancômen L’Absolu Rouge on täydellinen huulipuna niin sävyiltään kuin koostumukseltaankin. Sävy 01 Bad Blood Ruby sopii kaikille. Punan pehmeä koostumus hellii huulia, ja se pysyy silti erittäin hyvin. Menee melkeinpä ainoasta meikistä, etenkin kesällä. Kirvoitti spontaaneja kehuja jopa tuntemattomilta ihmisiltä! 38 e.

Lue myös: Haussa oikeasti kestävä huulipuna? Testasimme 7 kestohuulipunaa – yllättäjä kesti jopa seuraavaan aamuun asti

2. Expressie-kynsilakka, klassikkolakkasarja Essien ”pikkusisko”, kuivuu nopeasti. Pikkupullot ovat kivat: voi testailla trendisävyjä ilman, että kaksi kolmannesta pullosta menee hukkaan. Sävy 260 Breaking the Bold 10 ml 13 e.

Lue myös: Tee se itse -manikyyri: näin loihdit itsellesi kauniit kynnet helposti kotona

3. Maskaroissa todella on eroa. Chanelin Le Volume Stretch de Chanel -maskaran harja on yksinkertaisesti huippu, ripset tuntuvat saavan millejä lisää pituutta. Ihanan intensiivinen musta. Arjen luksusta, jota on mahdollista hankkia. Ja nythän huomio kiinnittyy maskien käyttämisen vuoksi silmiin! 46 e.

4. Guerlain Météorites Highlighter Palette -hehkupaletti sopii kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Silloin, kun iho tarvitsee valoa, valitse paletin vaalein sävy. Jos toisena päivänä hehku puuttuu, ratkaisu tuo roosahtava sävy. Kun haluat lämpimämmän sävyn iholle, nappaa käyttöön paletin täyteläinen pronssinsävy. Puuteri levittyy helposti eikä rullaa meikkivoidetta pois, 71 e.

Lue myös: Luonnollisena hehkuva iho on isoin meikkitrendi – näin sen tekevät valkokankaan säteilevät tähdet

Bloggaajan valinta:

Glitz & Glam -bloggaaja Minna Hirvonen: MakeTheMake Peptide Power Play Mascara on tihkusateen ja kyyneleet kestävä maskara, joka sisältää ripsiä hoitavia peptidejä. Maskaraan saa valita mieleisensä harjan kolmesta vaihtoehdosta, jotka kaikki antavat erilaisen lopputuloksen, 19 e.

 

Vuoden parhaat -raadissa mukana olivat meikkitaiteilija Ilkka Ruotsalainen, Annan tuottaja Lilli Berghäll sekä kauneustoimittajat Sini Kesänen ja Riikka Väänänen.

X