Mikä on paras meikkivoide 2021?
Mikä on paras meikkivoide vuonna 2021? Annan raati valitsi parhaat kosmetiikkauutuudet.
Kauneus

Tässä ovat vuoden 2021 parhaat kosmetiikkatuotteet – mukana huippumeikkivoide marketista ja kulmatuote, jolla kokematonkin meikkaaja onnistuu

Annan raati valitsi helmet vuoden 2021 kosmetiikkauutuuksien joukosta.
Teksti: Riikka Väänänen ja Annan raati Kuvat: iStock ja valmistajat

Mikä on paras meikkivoide vuonna 2021, entä paras ripsiväri tai huulipuna? Annan kauneusraati valitsi kosmetiikkauutuuksien joukosta kahdeksan helmeä.

1. Paras markettituote

Paras meikkivoide 2021 marketista: L’Oréal Paris True Match Nude Tinted Serum

L’Oréal Paris True Match Nude Tinted Serum, 30 ml 18 e.

”Meikkivoide, joka peittää sopivasti ja sulautuu hyvin ihoon. Jättää kauniin samettisen pinnan, jota ei tarvitse puuteroida. Tuotetta voi halutessaan levittää vain niihin kohtiin, jotka kaipaavat vähän peittoa, kuten punoittavat nenänpielet ja couperoottiset posket. Tähän hintaan todellinen löytö.”

2. Paras huulipuna

MAC Powder Kiss Lipstick

MAC Powder Kiss Lipstick, sävy Lasting Passion, 24 e.

”Tässä on kaikin puolin täydellinen huulipuna. Samettisen koostumuksen ansiosta punauksesta tulee huolettoman rento, trendikkäästi hiukan pussatun näköinen. Mattaisesta lopputuloksesta huolimatta huulipuna ei kuivata huulia. Kiitos runsaan pigmentin, puna näkyy ja pysyy.”

Lue myös: Testasimme samettiset mattahuulipunat, ja yksi oli täydellinen: ”Antoi juuri sellaisen pussatun näköisen lookin, josta pidän”

3. Paras highlighter

Makethemake PGA Shimmering Highlighter

Makethemake PGA Shimmering Highlighter, sävy Crystal Glow, 15 ml 25 e.

”Hienostuneesti valoa heijastavat korostustipat sopivat myös aikuiselle iholle ja taikovat siitä säteilevän hehkeän. Tipat sisältävät ihoa kosteuttavaa hyaluroni- ja polyglutamiinihappoa, joten ne sopivat myös kuivemmallekin iholle. Vinkki: sekoita 1–2 tippaa meikkivoiteeseen, niin saat erityisen kuulaan meikkipohjan.”

4. Paras meikkivoide 2021

paras meikkivoide 2021: Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Tint

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Tint SPF 20, 30 ml 50 e.

”Paras meikkivoide 2021. Naamiomaista meikkipohjaa kavahtavan ihastus: ohut meikkivoide, joka häivyttää virheitä ja korostaa ihon omaa kauneutta. Vähän kuin meikkivoidetta ei olisikaan, vaan luonnostaan kaunis iho. Plussaa meikkivoide saa suojakertoimesta.”

Lue myös: Kokeiletko meikkivoiteen sävyä ranteeseen? Ei kannattaisi – sen sijaan ranteen iholta voi tarkistaa jotain muuta olennaista

5. Paras ripsiväri

Lancôme Lash Idôle Mascara

Lancôme Lash Idôle Mascara, 31 e.

”Kerrankin ripsari, joka toimii kaikilta osin: nerokkaasti kaartuvaa harjaa pystyy käyttämään ja kääntelemään monipuolisesti, niin että väriä saa levitettyä joka kohtaan. Ripsistä tulee pitkät, kaartuvat ja erotellut. Ja mikä parasta, ripsari puhdistuu helposti pois ilman ikävää hankaamista.”

Lue myös: Testissä 7 eri hintaista uutuusripsiväriä – yksi sai täyden kympin: ”Erittäin hyvä hinta-laatusuhde”

6. Paras luomiväri 2021

Lumene Natural Harmony Luomiväripaletti

Lumene Natural Harmony Luomiväripaletti, 20 e.

”Ensimmäiseksi ilahduttaa pakkaus: se on kartonkia ja sen voi kierrättää, kun irrottaa ensin metalliosat. Kuusisävyisellä paletilla silmämeikki ei voi epäonnistua, niin luonnolliset ja yhteensointuvat sävyt ovat. Tummemmat sävyt sopivat myös kulmiin tai rajauksiin. Harmi, että paletti on kausituote, mutta vastaavia sävypareja löytyy myös Lumenen luomiväriduoista.”

7. Paras poskipuna

Isadora Nature Enchanced Cream Blush

Isadora Nature Enchanced Cream Blush, 15 e.

”Voidemainen poskipuna, joka sulautuu ihoon ja saa sen näyttämään ihanan siloiselta. Sitä voi sipaista jopa vähän huulillekin. Poskipunaa on helppo levittää sormin tai mukana olevalla pienellä siveltimellä. Kauniisti hehkuvat, aikuisellekin iholle sopivat sävyt. Plussaa täysin luonnollisista raaka-aineista ja hajusteettomuudesta.”

8. Paras kulmatuote

By Raili Brow Pomade, sävy Blonde

By Raili Brow Pomade, sävy Blonde, 22 e.

”Helppokäyttöisellä kulmavärillä saa kokemattomampikin kotimeikkari meikattua itselleen näyttävät ja huolitellut kulmakarvat. Kulmapomada pysyy valumatta niin hikijumpassa kuin kuumien aaltojen pyörteissäkin. Plussaa se saa kulmakarvoja hoitavista raaka-aineista, kuten risiiniöljystä ja puolukkauutteesta.”

Lue myös: Saako meikillä aikaan laminoidut kulmat kotioloissa? Testasimme laminointigeelin ja muut uudet kulmatuotteet – katso ennen ja jälkeen -kuvat

Raadissa mukana olivat Annan tuottaja Lilli Berghäll, Glitz & Glam -bloggaaja Minna Hirvonen ja kauneustoimittajat Sini Kesänen, Oili Urmas ja Riikka Väänänen.

X