Liikunta

Puolen tunnin lihaskuntotreeni kotona sopii kiireisellekin treenaajalle – katso ilmainen treenivideo!

Puolen tunnin lihaskuntotreeni kotona on hyvä tapa treenata lihaksia – ja onnistuu ilman välineitä. Personal trainer Kipa Tiivolan kokopitkän treenivideon avulla saat onnistuneen ja hauskan treenin!

Teksti:
Janna Nousiainen
Kuvat:
Istock

Lihaskuntotreeni ei vaadi välttämättä paljon aikaa, vaan sen voi tehdä jo puolessa tunnissa.

Puolen tunnin lihaskuntotreeni kotona on hyvä tapa treenata lihaksia – ja onnistuu ilman välineitä. Personal trainer Kipa Tiivolan kokopitkän treenivideon avulla saat onnistuneen ja hauskan treenin!

Lihaskuntotreeni onnistuu helposti kotona. Se ei vaadi muuta kuin maton ja hyvän mielen! Treenaa kotona Anna energiaa! – treeniryhmässä julkaistujen treenivideoiden parissa ja huolehdi samalla hyvinvoinnistasi helposti.

Ryhmässä on harrastettu liikuntaa yhdessä personal trainer Kipa Tiivolan kanssa. Vaihtelevat ja monipuoliset treenit kehittävät koko vartaloa ja toimivat hyvänä vastapainona esimerkiksi etätyöstä johtuvalle istumiselle.

Lihaskuntotreeni kotona

Tässä lihaskuntotreeni kotona -harjoituksessa keskitytään myös kehonhuoltoon, sillä puolen tunnin lihaskunto-osuuden jälkeen hoidetaan kehoa ja mieltä ihanien venyttävien liikkeiden avulla.

Kehonhuoltoon keskittyvän osuuden voi myös halutessaan tehdä ennen treeniä ja sitä pystyy jatkossa soveltamaan oman mielensä mukaan.

Lihaskuntotreenissä otetaan myös rauhallisesti, eikä sykkeitä nosteta pilviin. Treenissä keskitytään kuulostelemaan omaa kroppaa ja etenkin sitä, missä kohtaa liikkeet lihaksissa tuntuvat.

Vanhempi nainen lankuttaa kotinsa lattialla hymyillen. Lihaskuntotreeni kotona on hyvä tapa urheilla – vaikka kesken etätyöpäivän.
Lihaskuntotreeni kotona on helppo muovata oman kuntotasonsa mukaiseksi: liikkeet voi tehdä joko seisten tai lattialla. Lattialla liikkeitä tehdessä myös ranteet vahvistuvat.

Lue  myös: Takaketju jumissa ja jäykät nilkat? 7 tehokasta liikettä kehonhuoltoharjoitteluun

Tässä harjoituksessa liikkeitä tehdään 50 sekuntia kerrallaan, jonka jälkeen pidetään aina 20 sekuntia taukoa. Yhtä liikettä tehdään kolme kertaa putkeen, ennen kuin siirrytään seuraavaan liikkeeseen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Anna (@anna_lehti) jakama julkaisu

Kaipaatko apua painonhallintaan? Tutustu Annan Painonhallinta-sivustoon!

Painonhallinta on muutakin kuin vain hikitreeniä. Lihaskunnon lisäksi on tärkeää huolehtia myös monipuolisesta kehonhuollosta sekä maukkaasta ja terveellisestä ruokailusta.

Annan uudelta Painonhallinta-sivustolta löydät tämän lihaskuntotreeni kotona -harjoituksen lisäksi esimerkiksi hyvän taukojumpan ohjeet kehonhuoltoa varten sekä asiantuntijoiden vinkkejä muun muassa kadonneen treenimotivaation löytämiseen.

Lue myös: Testasimme neljä uutta urheilukelloa – tulokset kunnon kehittymisestä, unesta, askelmääristä ja veden juonnista yllättivät

Sivustolta löytyy myös vertaistukea ja inspiroivia tarinoita. Tutustu vaikka kolmen naisen tarinaan, miten kehon kuunteleminen on parantanut heidän elämänlaatuaan. Ihanien reseptien lisäksi löydät tietoa ruokailuaikojen vaikutuksista painonhallintaan.

X