
Kekseliäät kukkakaalireseptit – testaa 3 superkätevää ohjetta
Perinteisesti kukkakaalia syödään kasvislisäkkeenä tai uunissa kypsytettynä gratiinina, mutta kukkakaali taipuu moneen – se sopii erinomaisesti niin piirakkapohjaan kuin voileivän täytteeksi. Voit myös kokeilla perunan korvaamista kukkakaalilla keitoisssa tai tarjota sen kukintoja friteerattuina pikkusuolaisina. Näillä kolmella resepteillä pääset nauttimaan uudella tavalla terveellisestä kukkakaalista.
Kukkakaalipiirakkapohja – sopii keliaakikoille
Tällä kukkakaalireseptillä teet kukkakaalista ja mantelijauhosta herkullisen piirakkapohjan, joka sopii keliaakikoille sekä vehnäjauhoja vältteleville. Suolaisen pekonin ja makean fenkolin aromit sopivat yhteen saumattomasti.
Resepti: Fenkoli-pekonipiirakka kukkakaali-mantelipohjalla
Kasvisleivät kukkakaalitahnalla – makoisa välipala
Kukkakaalista syntyy herkullinen tahna voileipien väliin. Lisää mukaan myös ituja, niin saat makoisan välipalaleivän. Majoneesi tuo sopivasti täyteläisyyttä näihin kasvisleipiin.
Resepti: Kasvissandwichit
Kukkakaalitempura – mainio suolukkaherkku
Friteeratut kukkakaalin kukinnot on mainio suolainen naposteluherkku. Tempuroidut kukkakaalit valmistuvat mutkattomasti, kunhan vain varaat vähän aikaa niiden uppopaistamiseen.
Resepti: Kukkakaalitempura
Lisää kukkakaalireseptejä löydät reseptihausta.
Lue myös:
Kukkakaalipizzapohja vie kielen mennessään
Kommentit
”tyttöjen ” lehdessä täytyy käyttää niin suloista kieltä vertaa=Suolukkaherkku.Ihankuin reseptejä jaettaisiin vähä-älyisille.
Eikö voi vaan sanoa suolainen herkku,se tekee reseptistä yhtä houkuttavan!
Kommentit
”tyttöjen ” lehdessä täytyy käyttää niin suloista kieltä vertaa=Suolukkaherkku.Ihankuin reseptejä jaettaisiin vähä-älyisille.
Eikö voi vaan sanoa suolainen herkku,se tekee reseptistä yhtä houkuttavan!
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous