Juhlat

Äitienpäivä alkaa herkkuaamiaisella

5.5.2014 Teksti: Anna.fi

Aamiainen on päivän tärkein ateria, myös äitienpäivänä. Äitienpäivän kunniaksi valmistetaan herkullinen aamiainen, josta voidaan nauttia yhdessä ja kaikessa rauhassa. Kokosimme tähän helpot ja nopeat vinkit äitienpäivän hemmotteluaamiaiseen.

äitienpäivän aamiainen

Äiti ansaitsee hemmotteluhetken ainakin kerran vuodessa, toukokuun toisena sunnuntaina. Kukapa ei haluaisi herätä tuoreen kahvin tuoksuun, saada aamiaisen sänkyyn, tai istahtaa kauniisti katettuun aamiaispöytään. Kaunis kattaus, kimppu kukkia, itsetehty kortti ja muutama huolella valittu herkku tekee äidin aamusta ikimuistoisen.

aamiaistarjotin

Keitä aamulla äidin lempikahvia ja tarjoile se kauniista kupista. Hyvä kahvi syntyy tummasta kahvista, kuumasta maidosta, suklaakastikkeesta ja kanelista. Poimi menustamme Teresa Välimäen herkullinen resepti ja onnistut.

Pyöräytä aluksi maistuva smoothie.  Valmista äidille herkullinen ja hieman parempi voileipä niistä aineksista, joista hän pitää. Amerikkalaisilla pannukakuilla korvaat täytekakun ja ne maistuvat kaikille. Raikkaita hedelmiä popsitaan rauhassa.

Kuvat: SKOY